st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
κατι μας ειπες τωρα...Τιμή μου να με αποκαλούν γερμανοτσολιά, τσόλια ελληνάρες σαν τα μούτρα σου!![]()
κατι μας ειπες τωρα...Τιμή μου να με αποκαλούν γερμανοτσολιά, τσόλια ελληνάρες σαν τα μούτρα σου!![]()
Γιώργος Δελαστίκ λέγεται. Αν τον λένε και Φαέλο δεν το ξέρω. Άλλον μάλλον θα λες.Για τον Φαέλο (πως στον πούτσο λέγεται) λες; Ναι. Άσε τύπε του έχω χτυπήσει το κουδούνι στο γραφείο που έχει στο σύνταγμα πριν λίγα χρόνια καλοκαίρι και ο μαλάκας μου άνοιξε φορώντας από πάνω φανελάκι τιραντέ με στάμπα από μουστάρδα. Έχει απειλήσει με αγωγές όλους σχεδόν τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας που είχε (δε ξέρω αν έχει ακόμα εκεί) το γραφείο του
Ο Τζήμερος κάνει εκπτώσεις τύπε. Εγώ είμαι υπέρ να δίνουμε και τα δυο μας τα νεφρά. Είμαστε και λαρτζ λαός άλλωστε.![]()
Εμπνέομαι από τις παπαριές σου.κατι μας ειπες τωρα...
Τι έφοδο ρε να κάνει αυτός; Είναι στην ίδια κατηγορία με Μπένυ, Πάγκαλο, Φιλή κλτπ. Στα 2 βήματα πέφτει κάτω.ταγματα εφοδου![]()
Είναι σόι των προβάτων;Σοιμπε αρχοντα,παρτους τα υπαρχοντα![]()
Αποχαιρετούμε τον ογκόλιθο της δημοσιογραφίας προτού δηλώσει την παραίτησή του στον κο Αλαφούζο και επιστρέψει στην ορεινή Νάξο. Θα ακολουθήσει παρουσίαση τεράστιου μπρούτζινου αγάλματος, στο οποίο παριστάνεται ο Κος Μπογδάνος να σφάζει την αδιαφάνεια με όπλο του ένα μικρόφωνο του ΣΚΑΪ. Τη μουσική επένδυση της τελετής θα αναλάβει το μικρότερο βιολί του κόσμου.
![]()
![]()
σημερα παω πασο τυπε, σε νιωθωΕμπνέομαι από τις παπαριές σου.
Άλλος παπάρας. Τον έχω πετύχει σε σουαρέ (πως το πούτσο το λένε οι κάτοικοι των Β.Π τη συνάθροιση) πριν κρίσης. Μαλάκας ολκής. Φορούσε κουστούμι με παπιόν και Αλσταράκια και το έπαιζε γνώστης των πάντων. Και είναι και Ναξιώτης ο γαμημένος. Οι Ναξιώτες είναι ως επί το πλείστον σοβαροί και μετρημένοι άνθρωποιΑποχαιρετούμε τον ογκόλιθο της δημοσιογραφίας προτού δηλώσει την παραίτησή του στον κο Αλαφούζο και επιστρέψει στην ορεινή Νάξο. Θα ακολουθήσει παρουσίαση τεράστιου μπρούτζινου αγάλματος, στο οποίο παριστάνεται ο Κος Μπογδάνος να σφάζει την αδιαφάνεια με όπλο του ένα μικρόφωνο του ΣΚΑΪ. Τη μουσική επένδυση της τελετής θα αναλάβει το μικρότερο βιολί του κόσμου.
![]()
![]()
σημερα παω πασο τυπε, σε νιωθω
καταλαβαινω οτι δεν το περιμενατε...
http://[URL unfurl="true"]www.koutipandoras.gr/sites/default/files/styles/article_full/public/xartis_7.png?itok=qaPmO2rL[/img[/URL]]
[/quote]
Ε τουλάχιστον στην Εκάλη που ψηφίζει βγήκε το ΝΑΙ. Έγινε και η Εκάλη γιαφκα
Δεν ειναι καλα ο ανθρωπος ρε φιλε, εχει ψυχολογικα.Άλλος παπάρας. Τον έχω πετύχει σε σουαρέ (πως το πούτσο το λένε οι κάτοικοι των Β.Π τη συνάθροιση) πριν κρίσης. Μαλάκας ολκής. Φορούσε κουστούμι με παπιόν και Αλσταράκια και το έπαιζε γνώστης των πάντων. Και είναι και Ναξιώτης ο γαμημένος. Οι Ναξιώτες είναι ως επί το πλείστον σοβαροί και μετρημένοι άνθρωποι
ολη η ελλαδα κομμουνοσυμμοριτες...Ε τουλάχιστον στην Εκάλη που ψηφίζει βγήκε το ΝΑΙ. Έγινε και η Εκάλη γιαφκα
Όταν ο ,άνεργο, κολλητός μου μου πει να πάμε Εξάρχεια για καφέ θα του πω ότι εγώ θα πάω να πιω τον καφέ μου με τους "συναγωνιστές" Εκαλιότες που πολεμάνε το σύστημαολη η ελλαδα κομμουνοσυμμοριτες...
η εκαλη τα νεα εξαρχεια....εκαλιοτες αναρχοπλυτοι αδειαζαν λεει σουπερμαρκετ
:'( :'( :'( :'( :'(
http://[URL unfurl="true"]www.enallaktikos.gr/img35135_2292560974982a555a7d08c71dbb6faf_650_780.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θα παραιτηθει τελικα οπως ελεγε η ρομπα.....ή μονο λογια κι αυτος?
Μαλάκας είναι. Ψυχολογικά δεν είχε, τότε τουλάχιστον. Απλά νομίζω ότι την είδε κάπως όταν ήταν στο Λονδίνο, σα τον τράμυ ένα πράγμα, και του έμεινε μόνιμο (θα έγραφα "σα και σένα ένα πράγμα" αλλά είπα μέρα που είναι να είμαι καλός μαζί σουΔεν ειναι καλα ο ανθρωπος ρε φιλε, εχει ψυχολογικα.
Δεν εχει να κανει ουτε με χαρακτηρα ουτε με καταγωγη.
Ο Άδωνις δεν είχε πει ότι αν βγει το ΟΧΙ θα κλείσει το μαγαζί του ή θυμάμαι λάθος;θα παραιτηθει τελικα οπως ελεγε η ρομπα.....ή μονο λογια κι αυτος?
ετσι!Όταν ο ,άνεργο, κολλητός μου μου πει να πάμε Εξάρχεια για καφέ θα του πω ότι εγώ θα πάω να πιω τον καφέ μου με τους "συναγωνιστές" Εκαλιότες που πολεμάνε το σύστημα
ναι οπως επισης οτι αν βγει ο συριζα κυβερνηση θα εφυγε απ τη χωρα!!!!Ο Άδωνις δεν είχε πει ότι αν βγει το ΟΧΙ θα κλείσει το μαγαζί του ή θυμάμαι λάθος;