CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.547
- Πόντοι
- 2.606
λοιπον .....το χτεσινο νεο της ημερας που αξιζε γυρο του θριαμβου ηταν οτι επιτελους ο τοπος ξεφορτωθηκε για παντα εναν πολιτικο τοσο επικινδυνο,υπουλο και λαμογιο που δεν εχει εμφανιστει ποτε στη ιστορια...ΑΥΤΟΣ ο ανευθυνος ηταν ικανος για να παρει καρεκλα να καταστρεψει τα παντα ...(μαλακα στανις ακους)...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που το παραξικοπημα που επιχειρηθηκε ,για να ριξουν το τσιπρα και να περασουν ενα νεο μνημονιο, με αυτον πρωθυπουργο ,τελεσφορουσε ....μαυρα μας κουλουρια....Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ εχτες εστειλε ηχηρο οχι στο παρελθον,στα λαμογια ,στη διαπλοκη ,μαυρο στα μπουρδελοκαναλα και ψαχνει μια νεα ευκαιρια να χωρεσει στην ευρωπη σαφως πιο ωριμος παρα ποτε....ειμαι δηλωμενος οπαδος της δραχμης και αντιθετος με την καπιταλιστικη φασιζουσα κατασταση που επικρατει σε ολη την υφηλιο....αλλα δηλωνω πως θα ρουφηξω τη μυξα μου αν τελικα απο το χτεσινο οχι βγει κατι καλο για το συνολο....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ...Σκέφτομαι πως ίσως γι αυτό να έχει δίπλα του όλον αυτόν τον εσμό της βλακείας και του φανατισμού για να ξεχωρίζει και να φαίνεται σώφρων ηγέτης.
Κάτι άλλο με την ευκαιρία. Αν ο Τσίπρας μας φέρει κάποια συμφωνία που θα μας κρατάει μέσα στο ευρώ αλλά με πάρα πολύ σκληρούς όρους εγώ θα συμφωνήσω ανεπιφύλακτα. Δεν ξέρω οι οπαδοί του τί θα κάνουν!![]()