Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Ψαριανός
Τατσόπουλος
να τα καλα παιδια
Ψαριανός
Τατσόπουλος
αφου δεν τα κανει σε σενα ρε τραμου τοτε για ποιο λογο του απαντας ?
Μόνο στην Εκάλη πήρε 85,67% το Ναισαρωσε το οχι στον Πειραια τυπε
η απόσταση μεταξύ αυτών των δύο είναι θολή... δεν υπάρχουν σύνορα...
δημοσιογραφικά ρωτάει για να βγάλει την είδηση από κει και πέρα την σχολιάζει ...
που είναι το μεμπτόν σε όλη την υπόθεση? θα απαγορεύσουμε σε κάποιον να έχει γνώμη ή επειδή δεν μας αρέσει η γνώμη του θα του απαγορεύσουμε να βγαίνει στο γυαλί ??
εγώ προσωπικά τέτοιες καταστάσεις δεν τις ανέχομαι...
Και όλοι αυτοί φυσικά ανήκουν στο Ποτάμι(βάλε και την Λυμπεράκη,που λατρεύει τους φτωχούς).Ειλικρινά,υπάρχει κανείς που δεν έχει καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο δημιουργήθηκε και τι εκφράζει αυτό το τόσο βρωμερό κόμμα;να τα καλα παιδια
αυτός μου είπε άντε ξύπνα... εγώ δεν του είπα τίποτε...
Μόνο στην Εκάλη πήρε 85,67% το Ναι
Μόνο στην Εκάλη πήρε 85,67% το Ναι
και στο φινάλε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μπόμπολας ή ο βαρδινογιάννης δεν έχουν δικαίωμα σαν επιχειρηματίες να προωθούν τις επιχειρήσεις τους και τα προιόντα τους...
δηλαδή για παράδειγμα ο κάθε κατασκευαστής ρούχων που αμολάει πέντε με τα βυζιά έξω τι διαφορετικό κάνει ??
και Φιλοθεη-Ψυχικο 71,61% τυπε
οι λεφταδες ολοι ειναι μελη του σαϊτ τυπεΤυπε οι λεφταδες δεν ηταν υποτίθεται υπερ του οχι για να χρεοκοπήσει η Ελλαδα και να αγοραζουνε μετα τζαμπα?
εχει και δρακοΤυπε οι λεφταδες δεν ηταν υποτίθεται υπερ του οχι για να χρεοκοπήσει η Ελλαδα και να αγοραζουνε μετα τζαμπα?
Γλυφαδα δεν ειδα τυπε , εχεις νεοτερα ?
Και όλοι αυτοί φυσικά ανήκουν στο Ποτάμι(βάλε και την Λυμπεράκη,που λατρεύει τους φτωχούς).Ειλικρινά,υπάρχει κανείς που δεν έχει καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο δημιουργήθηκε και τι εκφράζει αυτό το τόσο βρωμερό κόμμα;
Aιντε για υπνο βρε γερο ολο παπαριες λες.και στο φινάλε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μπόμπολας ή ο βαρδινογιάννης δεν έχουν δικαίωμα σαν επιχειρηματίες να προωθούν τις επιχειρήσεις τους και τα προιόντα τους...
δηλαδή για παράδειγμα ο κάθε κατασκευαστής ρούχων που αμολάει πέντε με τα βυζιά έξω τι διαφορετικό κάνει ??
οριακα πρωτο το ΝΑΙ τυπε
Εδώ που τα λέμε τα τελευταία, εν πολλοίς, είναι συνώνυμα!!!σοβαρεψου τραμου, λες οτι να ναι.
αστυνομικος=οργανο
μπουζουκι=οργανο
αστυνομικος= μπουζουκι