John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
[size=20pt]O Alex71 ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ!! ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!![/size]
Εχεις φαγωθει με το κοριτσακι επειδη της εκανα μερικα δωρα.Ενώ εσύ ε; Είσαι 25 ώρες το 24 ωρο στο μπου, 8 μέρες την εβδομάδα, πίνεις καφέ φουντούκι 15 έουρος και "βγάζεις" γκόμενα δίνοντάς της 2000 έουρος το μήνα για να παίρνει δωράκια για τον εαυτό της και να γαμιέται μαζί σου. Να σε κλωνοποιήσουμε μη χαθεί το είδος
[size=20pt]O Alex71 ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ!! ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!![/size]
Φτηνα τη γλυτωσα λες ε?γιαυτο εισαι ακομα παρθενος... ;)
[size=20pt]O Alex71 ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ!! [/size]
Εγω αν αναλαμβανα, θα της αλλαζα και ονομα και οργανωτικο σχημα.Φάε την γλώσσα σου ρε
Τύπε χωρις πλακα ανατριχιασα...
Φύγε από τη Μύκονο ρεεεεε, θα πέσει παγετώναςπεςτα μουτρο...σημερα για δυο ξαπλωστρες και τα παρελκομενα στην Ψαρρου μου φυγαν 170 ευρω και αλλα 250 για να φαω λιτα πως αρμοζει στους Ελληνες....κατι πρεπει να κανει ο Τσιπρας δεν παει αλλο...
τομες.μαχαιρι στο κοκκαλο κ ετσιΕγω αν αναλαμβανα, θα της αλλαζα και ονομα και οργανωτικο σχημα.
Εγω αν αναλαμβανα, θα της αλλαζα και ονομα και οργανωτικο σχημα.
ο κουρουμπλης τους εχυσε στα μουτρακια τρεμη και πρετεντερη .
Γαμημενο καναλι , γαμω το Θεο σας εκει στο Mega , να κλεισει το μπουρδελο
Πούτσα και ξύλο μόνο τύπε..
και η πουστρα ο πρετε σαν γκομενα λεει εγω δεν σου ξαναμιλαω , επρεπε να πει στα αρχιδια μου ο κουρουμπλης..
Τον εχουν εκει και δεν του απευθυνουν καν τον λογο γαμω το σπιτι τους
Γελιοποιηθηκε ο πασοκος για οσους είδαν...
1) Συνταξη λεπτομερους προγραμματος με χρονοδιαγραμμα και συγκεκριμενες νομοθετικες παρεμβασεις ανα υπουργειο σε βαθος τετραετιαςΕ τώρα με προκαλείς να σε ρωτήσω τι αλλαγές θα έκανες στο κόμμα???
και η πουστρα ο πρετε σαν γκομενα λεει εγω δεν σου ξαναμιλαω , επρεπε να πει στα αρχιδια μου ο κουρουμπλης..
Τον εχουν εκει και δεν του απευθυνουν καν τον λογο γαμω το σπιτι τους