kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν βλεπεις την υπογραφη μου? Ηδη εγινε εξαλλου.
Δεν βλέπω τίποτα τώρα χέσε με και εσύ.
Δεν βλεπεις την υπογραφη μου? Ηδη εγινε εξαλλου.
Γεια σου Αντωνη, σε ευχαριστουμε.
Εκανες το σωστο.
Υπυθυνη σταση.
Σημερα η ΝΔ κάνει την επανεκκινηση της.
ο τσιπρας εφαγε κουβελη βενιζελο σαμαρα παμε για αλλα
μειωστε τις τιμες στις πουτανες απο δευτεραααα γιατι θα μας πρηξει τα παπαρακιαα ο psolaras78...δεν θα μπορει να γαμησει !
Τον Μπένυ τον έφαγε ο Λεβέντης τύπε να τα λέμε αυτά.ο τσιπρας εφαγε κουβελη βενιζελο σαμαρα παμε για αλλα
Αντιο Αντωνη.
ο αλλον περιμενανε να παραιτηθει κ αλλος παραιτηθηκε.......Σαμαρα bye byeeee επαιξες τα ρεστα σου κ εχασες....
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΡΕ
Πληροφορία απο φιλο που είναι μέσα στα πράγματα στον Σύριζα .Βουλευτής του μετέφερε ότι με το ΟΧΙ θα κρατικοποίησουν τις τράπεζες και τα διόδια με οτι μπορει να συνεπαγετε αυτο... απλώς δεν το λέγανε στο λαο για ευνόητους λόγους......
μονο ο προεδρος της ονεδ ταπε καλα,,Γεια σου Αντωνη, σε ευχαριστουμε.
Εκανες το σωστο.
Υπυθυνη σταση.
Σημερα η ΝΔ κάνει την επανεκκινηση της.
Σε καλωσοριζουμε???
ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΡΕ
Τον Μπένυ τον έφαγε ο Λεβέντης τύπε να τα λέμε αυτά.ο τσιπρας εφαγε κουβελη βενιζελο σαμαρα παμε για αλλα
πανε πιες κανα αρνταν να ισιωσεις απο τις μαλ..ες που λες μαν... ;)Με τι κεφαλαιο θα το κανει?
Θα κοψει νομισμα?
Ειναι σαν να σου ειπε "περιμεναμε το οχι για να παμε σε δραχμη"
Καμμενος ξερναει ψεματα. Πιθανον απο τη χαρα του να το εχει τσουξει λιγο και παραληρει.
Λεει οτι ζητανε οι ξενοι 29% φορο στις επιχειρησεις απο 26% που ειναι σημερα.
Ξεχναει οτι 29% ζητανε οι συριζαιοι, και 28% οι ξενοι.
Ξεχναει οτι ηταν 35% και το πηγε 26% ο Σαμαρας.
Ξεχνάει οτι οι ξενοι επικαλούντο οτι δεν πρεπει να ειναι πολυ ψηλα ο φορος στις επιχειρησεις για να υπαρξει αναπτυξη.
Και ο συριζα ελεγε οτι οι ευρωπαιοι αντιτιθενται στη φορολογια των πλουσιων και ζητανε περικοπες, υπερασπιζομενος τον μεγαλυτερο συντελεστη!
Αυτοι ειναι οι νικητες σημερα.
Χαιρομαι που ειμαι με τους ηττημενους λοιπον.
Σε καλωσοριζουμε???
Η φιλενάδα μου λες να διεκδικήσει προεδρία να κοιμηθεί επιτέλους κι ο επίτιμος ήσυχος?Δεν την θέλουν βέβαια στο κόμμα..ΙδωμενΑλιντισσα αντε, σε περιμενουμε...
πανε πιες κανα αρνταν να ισιωσεις απο τις μαλ..ες που λες μαν... ;)
Η ιδια παντως ειπε στον Σαμαρα "παραιτησου. αν ειναι προσωπικο το θεμα, σου υποσχομαι να μην βαλω για αρχηγος". Τωρα αν το εννοουσε...Η φιλενάδα μου λες να διεκδικήσει προεδρία να κοιμηθεί επιτέλους κι ο επίτιμος ήσυχος?Δεν την θέλουν βέβαια στο κόμμα..Ιδωμεν