gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Τελικά σκέφτομαι να μην πάω καν να ψηφίσω!
Ο Τσίπρας το κωλόπαιδο μας έπιασε όλους μαλάκες κι αυτούς που υποτηρίζουν το ΝΑΙ κι αυτούς του ΟΧΙ, επειδή αυτός δεν είχε το μυαλό και τ' αρχίδια να κάνει κάποια συμφωνία κι επειδή φοβόταν μην του διχαστεί το κόμμα και προτίμησε να διχαστεί ο λαός!
Κι η αντιπολίτευση έπεσε στην παγίδα που της έστησε, αντί να πει "Τί ανοησίες είναι αυτές, δεν συμμετέχουμε καν σε τέτοιο πανηγύρι, μην συμμετέχετε ούτε κι εσείς και πηγαίνετε να κάνετε μπάνιο!" Και 40+% συμμετοχή να υπήρχε ας έβγαινε ΟΧΙ με 100% να γελούσε ο κόσμος όλος σαν τον Κιμ Ιλ Γονγκ. Που δεν θα υπήρχε δηλαδή, διότι η συνήθης συμμετοχή σε τέτοιες διαδικασίες είναι 62-65% πάει να πει αν δεν πήγαιναν οι μισοί, που με την σιγουριά του ΟΧΙ δεν θα πήγαιναν περισσότεροι, θα έβγαινε άκυρο η μαλακία δημοψήφισμα που έφερε ο μαλάκας με τον πρόθεση να μας διχάσει!
Τώρα ας πούμε πως θα βγει το ΝΑΙ με 51%, τί καταφέραμε;
Θα πάει τρέχοντας ο Τσίπρας από Δευτέρα και θα πει, "Φέρτε μου τα μέτρα να τα υπογράψω! Οι μαλάκες μου δώσανε το ελεύθερο" και μετά θα τον πιούμε όλοι μαζί! Κι οι του ΝΑΙ κι οι του ΟΧΙ και θα έχει καταφέρει τον απόλυτο διχασμό του λαού, ο αληταράς!
Αλήθεια είμαι περίεργος τί θα κάνει αν βγει ΟΧΙ.
Μήπως να μην πάω να ψηφίσω, ξαναλέω;
Λίγες ώρες πριν τα έλεγα!
Τελικά η συμμετοχή ήταν 50%! Πάει να πει το 30% του εκλογικού σώματος είπε ΟΧΙ μέσα σε τόσο πόλωση και μόλις το 20% είπε ΝΑΙ!
Αν οι βλάκες της αντιπολίτευσης είχαν συστήσει αποχή, αντί για όλες αυτές τις φανφάρες σήμερα θα είχαμε ένα άκυρο δημοψήφισμα με συμμετοχή 30% (κι αν!) και με 99% ΟΧΙ, να γελάει όλη η υφήλιος.
Τώρα οι βλάκες κάνανε τον Τσίπρα να γελάει...