επειδη ειμαι νωντοτυπος εκτος απο σενα θα κερασω και τον γιανεβαν ενα σουντιακι ;) δεν ειμαστε εμεις τσιπηδες σαν τους δεξιους
![MAYRO-XRIMA.jpg](http://images.exelixeis.gr/2013/02/MAYRO-XRIMA.jpg)
επειδη ειμαι νωντοτυπος εκτος απο σενα θα κερασω και τον γιανεβαν ενα σουντιακι ;) δεν ειμαστε εμεις τσιπηδες σαν τους δεξιους
Αξιζει να σημειωθει, οτι τα 2/3 των ψηφοφορων του ΚΚΕ ΔΕΝ πειθαρχησαν στο ακυρο και ψηφισαν ΟΧΙ.
Εγω βαζω στοιχημα 50 χιλιαρικα οτι θα σου δωσουν ενα αρχιδι![]()
Γιατι μπορούσες και να ψηφίσεις..και το ευχαριστηθηκα
δεν επαιξα το παιχνιδι της χουντας
καλα ο τραμουντανας ειναι γνωστος μπατιρης ξεφτιλας, αλλα ο γιανεβαν? :SΕγω βαζω στοιχημα 50 χιλιαρικα οτι θα σου δωσουν ενα αρχιδι![]()
πρωκτογενή
Γιατι μπορούσες και να ψηφίσεις..![]()
![]()
Τώρα με το ΟΧΙ, γυρνάνε οι Έλληνες πίσω στα χωράφια τους και οι Ελληνίδες πίσω στο αρχαιότερο επάγγελμα.
Δηλαδή οι μεν στην πρωτογενή και οι δε στην πρωκτογενή παραγωγή!![]()
Αλλο δεκαχρονο.Βασικά τώρα με το ΟΧΙ τσίπατε οι δεξιοί την "πεογενή" μας παραγωγή σε πρώτη φάση και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
ακριβως αυτο εκανες.
Βασικά τώρα με το ΟΧΙ τσίπατε οι δεξιοί την "πεογενή" μας παραγωγή σε πρώτη φάση και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
μην προσπαθεις να γινεις τραμουντανας ντοκ, σε εχω σε μεγαλυτερη εκτιμιση....δεξου την ηττα σου αξιοπρεπως και πληρωσε οπως θα εκανα και εγωκερναω στουντιακι μασαζακι για παρηγορια μετα οπου θες
![]()
Γιατι μπορούσες και να ψηφίσεις..![]()
![]()
"Πεογενή" εννοείς τον δονητή που έχεις στον κώλο 24/7;Βασικά τώρα με το ΟΧΙ τσίπατε οι δεξιοί την "πεογενή" μας παραγωγή σε πρώτη φάση και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Παντως στο σκαι πεφτει πολυ κλαμα τωρα![]()
Δε νομιζω μαν.Οι περισσοτεροι ''δεξιοι'' που νομιζω οτι λες εχουν λεφτα στο εξωτερικο που μολις γυρισουμε στη δραχμη θα διπλασιασουν.Επισης εχουν κεφαλαια για να ξεκινησουν κατι και εντως δραχμης.Εχουν ισως τα μεσα να την παλεψουν στην νεκρη περιοδο μεχρι να ξανακυλησει η κοινωνεια.Ο ''αριστερος'' φτωχομπινες απο την αλλη μερια...δε θα εχει ουτε κωλοχαρτο να σκουπισει τον κωλο του διοτι δεν εχει ουτε καταθεσεις στο εξωτερικο αλλα ουτε και μεσα στο εσωτερικο.Βασικά τώρα με το ΟΧΙ τσίπατε οι δεξιοί την "πεογενή" μας παραγωγή σε πρώτη φάση και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.