jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τι γελας ρε;
Ανανια ,εχεις ιδεα τη συντηρηση θελει μια μεζονε με πισινα σε σχημα νεφρου????μενεις χωρις νεφρο πιτς φυτιλι αμα κανεις καμια τετοια μπαρουφα... ;)ποιου πλουτου αγορι μου καλο? ξερεις πολλους πλουσιους να εχουν τα λεφτακια τους εδώ? εσυ εάν τα ειχες εδώ , θα εδινες λευκη επιταγή στον τσιπρα?
όχι τιποτα άλλο, αλλα εδώ ειδα κολλεγιοπαιδα να λενε για ΟΧΙ, και να γελανε κιολας...
η αμαρτια μου ξερεις ποια ηταν? ότι λιγο τους ζηλεψα ο μαλακας...γιατι κι εγω αν ειχα λεφτα, θα τα ειχα εξω, προφανως...και εννοείται, ΟΧΙ θα ψηφιζα...εχω βαλει στο ματι μια μεζονετα άλλο πραγμα αγορι μου...με πισινα σε σχημα νεφρου....
αμα πεσει καμμια δραχμουλα, ΤΖΑΜΠΑ θα μου ρχοταν...και οι φοροι? σε δραχμες θα ητανε, αρα, κλαιν, κερματα θα βγαιναν...
ρε, σταματα να εισαι χαμενος στον κοσμο σου, εχει καταντησει σουρεαλ αυτό το πραγμα!
πιστευω ότι απλα τρολλαρεις να γελας, τυπε
κλαψαμε!.......Αλήθεια Αντισθένη όταν το καθεστώς σου ζητήσει I.P.s για να εντοπίσει τους αντιπάλους του για να τους στείλει στα ξερονήσια, να δώσεις την ΔΙΚΗ μου πρώτα! Και λόγω ηλικίας και για άλλον λόγο που έχω αναφέρει πρόσφατα δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ! Χαρά μου θα είναι να υποφέρω για τηυν δημοκρατία!
Εσύ όχι να υποθέσω ψήφισες, σωστά;Τί ακριβώς προσφέρει ο Φυστίκης στο site εκτός από λάσπη που μαζεύει από το twitter και το protothema.gr;
Btw, εσύ χρυσαυγιτάκο να φανταστώ, ΝΑΙ το έριξες σήμερα ε;
ρε τυπε ελεος...κουλαρε να ουμε...ειπαμε να πεταμε και καμια για το γουστο ,αλλα παει η μπαλα -χαθηκε....Αλήθεια Αντισθένη όταν το καθεστώς σου ζητήσει I.P.s για να εντοπίσει τους αντιπάλους του για να τους στείλει στα ξερονήσια, να δώσεις την ΔΙΚΗ μου πρώτα! Και λόγω ηλικίας και για άλλον λόγο που έχω αναφέρει πρόσφατα δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ! Χαρά μου θα είναι να υποφέρω για τηυν δημοκρατία!
Εσύ όχι να υποθέσω ψήφισες, σωστά;
http://[URL unfurl="true"]www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2015/07/88519_b5796e9bc1875777a3a1767c23dcbfca.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αν πάθανε κρίση ταυτότητας οι ΧΑτες μην τους μπερδεύεις με τον κανινικο κοσμο!....... ;D
Εγώ έχω διαβάσει πάντως πως εσύ ήσουν δεξιούλης και έκανες κωλοτουμπίτσα ή κάνω λάθος;o ρεντμαν φτο ηταν καλο παιδι....τι του κανανε οι νεοφιλελεδες και αλλαξε ετσι με το δημοψηφισμα? :-
Δικιο ειχε ο αλητης ο φιλος μουAν σου πω οτι εχω sms απο φιλο μεσα απο το μαξιμου, που μιλαει για 51-49 υπερ του ΟΧΙ με στατιστικο λαθος συν πλην 2%?
Δικιο ειχε ο αλητης ο φιλος μου
ναι, τον αντισθενη περιμεναμε νομιζεις μωρη ζαν νταρκΑλήθεια Αντισθένη όταν το καθεστώς σου ζητήσει I.P.s για να εντοπίσει τους αντιπάλους του για να τους στείλει στα ξερονήσια, να δώσεις την ΔΙΚΗ μου πρώτα! Και λόγω ηλικίας και για άλλον λόγο που έχω αναφέρει πρόσφατα δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ! Χαρά μου θα είναι να υποφέρω για τηυν δημοκρατία!
Ακουσες το Χατζηνικο?56-33 υπερ του ΝΑΙ την προηγούμενη Κυριακή...Μετα τι εγινε αδερφε???Δικιο ειχε ο αλητης ο φιλος μου
Τι πετάγεσαι μωρή τσουτσού σε κάθε ποστ;βγαλε το φυστίκη απο τον πάτο πρωτα ....γιατι δεν σε ακουω καλα!........
Δεν θα ηταν μελος εφορευτικης. Εκλογικος αντιπροσωπος θα ηταν.Ψήφισα τελικά, φυσικά ΝΑΙ. Δυο διαπιστώσεις.
Πρώτον υπήρχε μια γενική κατήφεια, δεν ήταν "γιοργή" κάτι σαν μνημόσυνο ήταν.
Δεύτερον και πιο βασικό! Οδεύουμε ολοταχώς προς Βενεζουελοπίηση, ολοκληρωτισμό! Στο σχολείο που ψήφισα υπήρχαν μόνο αυτοκόλλητα του ΟΧΙ, ΜΕΣΑ στο σχολείο εννοώ όχι απλά έξω, τα οποία τα πρόσεχε μία κομισάριος γνωστή μου. Αυτή που είχε βρίσει την Τατιάνα ήταν.
Αλλά το ακόμα πιο κορυφαίο ήταν πως στο εκλογικό τμήμα ένα μέλος της εφορευτικήε επιτροπής φορούσε μπλουζάκι με το ΟΧΙ!!!
Με το καλό και τα Σοβιέτ...
ρε τυπε ελεος...κουλαρε να ουμε...ειπαμε να πεταμε και καμια για το γουστο ,αλλα παει η μπαλα -χαθηκε....
Παραμυθια. Ολοι ξερουμε οτι με την προκηρυξη του δημοψηφισματος, το ΟΧΙ προηγειτο κατα πολυ. Επεσε οταν εκλεισαν οι τραπεζες και τις δυο τελευταιες μερες "τσιμπησε" παλι λιγο.Ακουσες το Χατζηνικο?56-33 υπερ του ΝΑΙ την προηγούμενη Κυριακή...Μετα τι εγινε αδερφε???
μετα ποσταρε φωτο ο αδωνης κυριακη πρωι πρωι απο ατμ που χε "αυθορμητη" λεζαντα...δε ρεστ ιζ χιστορι....Ακουσες το Χατζηνικο?56-33 υπερ του ΝΑΙ την προηγούμενη Κυριακή...Μετα τι εγινε αδερφε???
μπα? εχεις και φιλους στο μαξιμου...βουτηγμενος μεσα στη διαπλοκη ο αδιαθφορος δεξιουλης βλεπω....Δικιο ειχε ο αλητης ο φιλος μου
Παντου εχω φιλους ρε τύπε.μπα? εχεις και φιλους στο μαξιμου...βουτηγμενος μεσα στη διαπλοκη ο αδιαθφορος δεξιουλης βλεπω....
Οι Χρυσαυγίτες ήταν αυτοί που ήταν. Φασίστες σαν εσάς.αν πάθανε κρίση ταυτότητας οι ΧΑτες μην τους μπερδεύεις με τον κανινικο κοσμο!.......