Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ναι μπολσεβίκε, δεν έγραψαν λάθος. Οι μπολσεβίκοι κυβερνάτε αυτήν την στιγμή!
Δεν πας καλύτερα για καμιά βουτιά? Ανεβαίνει και η θερμοκρασία επικίνδυνα
Ναι μπολσεβίκε, δεν έγραψαν λάθος. Οι μπολσεβίκοι κυβερνάτε αυτήν την στιγμή!
οφθαλμος αντι οφθαλμου φιλε.με πηδησες 10 χρονια,αυριο που χω ευκαιρια σε πηδαω εγω με οχι.δεν μιλω προσωπικα,το πρωτο ενικο τον εβαλα για να τονισω.
Για την ωρα ομως αλλιως εχουν τα πραγματα.Εγω μετα απο παλινωδιες,τελικα ψηφισα ΝΑΙ,ουτε καν αποχη η ακυρο.Περιμενε η αδερφη μου σημερα μια ωρα σε ΑΤΜ σε Εθνικη για το 50αρι και ολοι ειχαν πιασει κουβεντα υπερ του ΟΧΙ.Μια μαλιστα ελεγε στην αλλη,παρε τον παππου με την καρεκλα να παει να ψηφισει ΟΧΙ,καθε ψηφος μετραει.Οταν μια αλλη γυναικα ειπε οτι ειναι του ΝΑΙ,την προπηλακισαν και πηγε να τις φαει.Η αδερφη μου που ψηφιζει ΝΑΙ δε μιλησε.Συν οτι εχουν γεμισει παντου αφισες με το ΟΧΙ και μοιραζουν παντου φυλλαδια.Ας γινει οτι θελουν οι πολλοι,απλως να μη λενε μετα αν προκυψει δραχμη,εμεις θελαμε ευρω,δε ψηφισαμε για κατι τετοιο.Οπως δεν βρισκουμε κανεναν που να ψηφισε ΓΑΠ το 2009.
Οπως δεν βρισκουμε κανεναν που να ψηφισε Συριζα το 2015.
Ετσι σε λιγους μηνες δεν θα βρισκουμε κανεναν που να ψηφισε ΟΧΙ.
Ολοι θα δηλωνουν οτι απειχαν.
Πες μας που ήταν το αστείο τότε να γελάσουμε κι εμείς.Δεν πας καλύτερα για καμιά βουτιά? Ανεβαίνει και η θερμοκρασία επικίνδυνα
Για την ωρα ομως αλλιως εχουν τα πραγματα.Εγω μετα απο παλινωδιες,τελικα ψηφισα ΝΑΙ,ουτε καν αποχη η ακυρο.Περιμενε η αδερφη μου σημερα μια ωρα σε ΑΤΜ σε Εθνικη για το 50αρι και ολοι ειχαν πιασει κουβεντα υπερ του ΟΧΙ.Μια μαλιστα ελεγε στην αλλη,παρε τον παππου με την καρεκλα να παει να ψηφισει ΟΧΙ,καθε ψηφος μετραει.Οταν μια αλλη γυναικα ειπε οτι ειναι του ΝΑΙ,την προπηλακισαν και πηγε να τις φαει.Η αδερφη μου που ψηφιζει ΝΑΙ δε μιλησε.Συν οτι εχουν γεμισει παντου αφισες με το ΟΧΙ και μοιραζουν παντου φυλλαδια.Ας γινει οτι θελουν οι πολλοι,απλως να μη λενε μετα αν προκυψει δραχμη,εμεις θελαμε ευρω,δε ψηφισαμε για κατι τετοιο.
Ποσες δουλειες εχεις κανει αναγκαστικα με το δημοσιο μεχρι σημερα?....φανταζομαι καμια...σε ενημερωνω πως ειναι ΟΛΟΙ απροσαρμοστοι..ΟΛΟΙ και ειναι πολυ απλα γιατι το συστημα ειναι εντελως αλλου για αλλου...με λιγα λογια οποιος απο εσας πιστευει οτι σαν δημοσιος υπαλληλος θα ηταν καλυτερος απο τους ηδη ,ΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ....Μεσα σε εξι μηνες το πολυ ετος ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΙΣ ΜΠΟΥΤΙΑ...θα πρότεινα να τα διώξουν τα απροσάρμοστα λαμόγια που πληρώνονται έξτρα για τα αυτονόητα,
αλλά και η μαλακία που έγραψες καλή είναι, θα την κορνιζάρουμε και θα τη βάλουμε δίπλα σε αυτά που γράφει και ο τσχώνυς.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...Ρε παιδιά μην μαλώνετε. Τα πράγματα είναι απλά. Αν επικρατήσει το ΟΧΙ σε 4 χρόνια κάθε σικ Βουλγάρα θα έχει Ελληνίδα οικιακή βοηθό, και στα μπαρ της Σόφιας οι Βούλγαροι θα πιπώνουν τις Ελληνίδες στρίπερς
Ρε παιδιά μην μαλώνετε. Τα πράγματα είναι απλά. Αν επικρατήσει το ΟΧΙ σε 4 χρόνια κάθε σικ Βουλγάρα θα έχει Ελληνίδα οικιακή βοηθό, και στα μπαρ της Σόφιας οι Βούλγαροι θα πιπώνουν τις Ελληνίδες στρίπερς
Βαρουφάκης: Αποκλείεται κούρεμα καταθέσεων -Εγγυημένη η ρευστότητα στα ATM έως τη ΔευτέραΑναπόφευκτο είναι το κούρεμα των καταθέσεων από την Τρίτη 7 Ιουλίου, σύμφωνα με απόρρητες τραπεζικές πηγές και αυτό ήταν το μοναδικό αντικείμενο συζήτησης από τη χθεσινή συνάντηση Υπουργών και τραπεζιτών στα γραφεία της οδού Νίκης στην Αθήνα.
[video]http://alertgr.blogspot.gr/2015/07/bail-in-30-plan-b-eurobank.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#.VZkLUPnkg8k[/video]
Για την ωρα ομως αλλιως εχουν τα πραγματα.Εγω μετα απο παλινωδιες,τελικα ψηφισα ΝΑΙ,ουτε καν αποχη η ακυρο.Περιμενε η αδερφη μου σημερα μια ωρα σε ΑΤΜ σε Εθνικη για το 50αρι και ολοι ειχαν πιασει κουβεντα υπερ του ΟΧΙ.Μια μαλιστα ελεγε στην αλλη,παρε τον παππου με την καρεκλα να παει να ψηφισει ΟΧΙ,καθε ψηφος μετραει.Οταν μια αλλη γυναικα ειπε οτι ειναι του ΝΑΙ,την προπηλακισαν και πηγε να τις φαει.Η αδερφη μου που ψηφιζει ΝΑΙ δε μιλησε.Συν οτι εχουν γεμισει παντου αφισες με το ΟΧΙ και μοιραζουν παντου φυλλαδια.Ας γινει οτι θελουν οι πολλοι,απλως να μη λενε μετα αν προκυψει δραχμη,εμεις θελαμε ευρω,δε ψηφισαμε για κατι τετοιο.
Ιδού και οι τελευταιες αποδοσεις της goalbet, πριν κλεισει το στοιχημα στις 7 το πρωι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαρουφάκης: Αποκλείεται κούρεμα καταθέσεων -Εγγυημένη η ρευστότητα στα ATM έως τη Δευτέρα
Kαι οταν επενδυεις στο φοβο εισπρατεις οργηΚαλώς ή κακώς, υπάρχει συσσωρευμένος θυμός στο μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού. Με την προπαγάνδα των ΜΜΕ αυτό οξύνθηκε ακόμη περισσότερο και έφερε αποτέλεσμα στην μια πλευρά, αυτής του ΟΧΙ. Που δεν φοβάται πλέον τίποτα.
Δεν λέω ότι κάνει καλά που δεν σταθμίζει όλα τα δεδομένα. Αλλά ότι δεν φοβάται ότι και να προβάλλουν.
Και κυρίως η ΝΔ παρέα με τους Ευρωπαίους επένδυσαν πάνω στον φόβο.
Και σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα θα χάσουν..Για τα υπόλοιπα βλέπουμε
ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ....Σαν τους δισκους που αναποδα επαιζαν υμνους στον σατανα και διαβρωναν την χριστιανικη νεολαια....το οχι πρωτο και το 60 στα ΑΤΜ.....γκεμπελικη ιδεα λεμε!Με μια δεύτερη σκέψη..περί ΑΤΜ... είναι σατανικό σχέδιο.
Τα ρύθμισαν τυχαία να βγάζουν 60 ευρώ? ;)
Αναμένουμε παρέμβαση Βούλτεψη, Γεωργιάδη...
Βαρουφάκης: Αποκλείεται κούρεμα καταθέσεων -Εγγυημένη η ρευστότητα στα ATM έως τη Δευτέρα
Ιδού και οι τελευταιες αποδοσεις της goalbet, πριν κλεισει το στοιχημα στις 7 το πρωι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()