Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
περισσοτερο για κλαματα παρα για γελια ειναι το συγκεκριμενο
ετσι τυπε,το εχουμε τεραστια αναγκη
Απο οταν η πολιτικη αρχισε να γινεται πασαρελα να τη χεσω. Τωρα η καθε πρωην καλλιγραμη κωλαρου θα μας λυσει το προβλημα.καλα ρε αυτη η δουνια τι παπαριες λεει στα καρντασιανς;
Kαι μετα?Συριζα 34 142 έδρες
ΝΔ 31 83 έδρες
Ποταμι 7 19 έδρες
ΧΑ 6 16 έδρες
ΚΚΕ 5,5 15 έδρες
ΠΑΣΟΚ 5 14 έδρες
ΚΙΔΗΣΟ 4 11 έδρες
ΑΝΕΛ 2,5
ΔΗΜΑΡ 1,3
ΛΑΟΣ 1,2
ΛΟΙΠΑ 2,5
ξέρεις για τα προγράμματα απασχόλησης και στην Αγγλία παίκτη μου...?? μπράβο γνώσεις που δίνουν στις ΚΟΒΑ...
ξέρεις φυσικά ότι οι μακροχρόνια άνεργοι για να συνεχίσουν να παίρνουν τα επιδόματα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να προσφέρουν κοινωνική εργασία κάποιες ώρες και μέρες τον μήνα... και κοινωνική εργασία σημαίνει από το να μαζεύεις σκουπίδια για την Veolia μέχρι να κάνεις βάρδιες στο Poundland χωρίς μισθό φυσικά...
εχεις κολλησει με το κιδησο ρε τυπε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕΣυριζα 34 142 έδρες
ΝΔ 31 83 έδρες
Ποταμι 7 19 έδρες
ΧΑ 6 16 έδρες
ΚΚΕ 5,5 15 έδρες
ΠΑΣΟΚ 5 14 έδρες
ΚΙΔΗΣΟ 4 11 έδρες
ΑΝΕΛ 2,5
ΔΗΜΑΡ 1,3
ΛΑΟΣ 1,2
ΛΟΙΠΑ 2,5
Ενωση κεντρωων δεν την αναφερει πουθενα τυπεKαι μετα?
Συγκυβερνηση Συριζα-Ποτάμι ή πάλι εκλογές.Kαι μετα?
Επιτηδες,αφου προπαγανδα κανει τον ξερειςΕνωση κεντρωων δεν την αναφερει πουθενα τυπε
Συριζα 34 142 έδρες
ΝΔ 31 83 έδρες
Ποταμι 7 19 έδρες
ΧΑ 6 16 έδρες
ΚΚΕ 5,5 15 έδρες
ΠΑΣΟΚ 5 14 έδρες
ΚΙΔΗΣΟ 4 11 έδρες
ΑΝΕΛ 2,5
ΔΗΜΑΡ 1,3
ΛΑΟΣ 1,2
ΛΟΙΠΑ 2,5
εχεις κολλησει με το κιδησο ρε τυπε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕ
Εγώ όπου παω, ψηφοφόρους του Γιωργακη βρισκω. Ψηφοφόρους του Καμμενου όχι.εχεις κολλησει με το κιδησο ρε τυπε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕ
ναι 160 ωρες εργασιας κοινωνικη εργασια στις δουλειες που ειπες στον 1 χρονο και τους δινουν επιδοτηση ενοικιου και επιδομα ισοβιως να τα λες ολα οχι τα μισα και δεν εχω σχεση με κοβα δεν ειμαι ΚΚΕ συριζα ειμαι (τωρα) μην μπερδευεσε
Οοοοοοοοοοοοοοοοχι. Να δωσεις συνολικά. Τι παπαριές είναι αυτές?Καμμενος μεσα, γιωργακης εξω. Νδ κατω του 30. Αυτα...
στο πασοκονησι μενεις τυπεΕγώ όπου παω, ψηφοφόρους του Γιωργακη βρισκω. Ψηφοφόρους του Καμμενου όχι.
Πώς γινεται?
καλα σου λεει ρε τυπεΕγώ όπου παω, ψηφοφόρους του Γιωργακη βρισκω. Ψηφοφόρους του Καμμενου όχι.
Πώς γινεται?
Ο ΓΑΠ δεν τον παει τον Αλεξη, απο οσο εμαθα απο καποιους κοριους. Οποτε παιζει το σεναριο των δευτερων εκλογων, που θα ενισχυθει αν η διαφορα βγει κατω του 3%.Συγκυβερνηση Συριζα-Ποτάμι ή πάλι εκλογές.