EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Oσα, θελει, με την αξια του τα βγαλε, θα τα μοιραστει με τα κομουνια?
Oσα, θελει, με την αξια του τα βγαλε, θα τα μοιραστει με τα κομουνια?
και ο σημερινος πρωθυπουργος της Αγγλιας ηλιθιε ΟΧΙ λεει ...βλημα, ευρωραγια, τελευταιεΌταν κυβερνούσε η Θάτσερ υπήρχε η Ευρωζώνη και η Ευρώπη όπως είναι σήμερα πανίβλακα;
δεν ειμαι συριζα μη μου βαζεις ταμπελες.ειμαι ανθρωπος με αναπηρο πατερα που του γαμουν τη μανα τη πεθαμενη στα 60 του επειδη κατι γλυδιδες αφισοκολλητες σα και σενα και το τζωνη βολευτηκανε καπου απο καποιον.οχι,και με το χαλακι της πορτας μεσα,γιατι οταν εγω πειναγα μονος,εσυ το λεγες "πολυνομοσχεδιο" και αναγκαιο κακο.τωρα που θα πεινασεις και συ να δω πως θα το λες.
Ενω αν ψηφησει ΝΑΙ εεεεε; Ορε πατε καλα;
επιτελους ελαμψε η αληθεια το δημοψιφισμα δεν ηταν ποτε διλλημα ευρω δραχμη
το διλλημα ηταν να πεσει η εκλεγμενη κυβερνηση
αυτα μονο στην αιγυπτο γινονται
δε θα γινεις ελληνας ποτε πολωνε πολωνεεε
Από την Θάτσερ με πήγες 25 χρόνια μετά, στον Κάμερον. Καλός μαλάκας είσαι!και ο σημερινος πρωθυπουργος της Αγγλιας ηλιθιε ΟΧΙ λεει ...βλημα, ευρωραγια, τελευταιε
ποια αρχιδια ειπαμε κανανε σπεκουλα με τις καταθεσεις του κοσμακη? γαμω τον αδωνι και τους ναζι σας παλιοφασισταρια ,προδοτες
EBA: Τέλος στα σενάρια για κούρεμα καταθέσεων - Η νομοθεσία της ΕΕ προστατεύει τους καταθέτες
[video]http://www.topontiki.gr/article/135477/eba-telos-sta-senaria-gia-koyrema-katatheseon-i-nomothesia-tis-ee-prostateyei-toys#.VZgV9SLB7xc.facebook[/video]
Οχι ρε χαζουλη, απλα επειδη αυτη η κυβερνηση δε λεει αληθεια ουτε κατα λαθος, κανεις σοβαρος δε την εμπιστευεται.
συνεχισε να μιλας τυπε, εισαι κατι σαν τον αδωνι, καθε φορα που ανοιγεις το στομα σου αυξανουν οσοι θελουν να σε πλακωσουν στις μαπες και να ψηφισουν οχιΑπό την Θάτσερ με πήγες 25 χρόνια μετά, στον Κάμερον. Καλός μαλάκας είσαι!
Και ναι ηλίθιε ο Κάμερον θέλει την Ευρώπη αλλά με κάποιους όρους, άσχετε μαλάκα!
Ρε ηλιθιε, απαντησε ο τραμυ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ελεος ρε πουστη μου. Αυτοι ψηφιζετε "οχι" γαμω το iq σας.
ε αμα απαντησε ο διπλοφιστωμενος....Ρε ηλιθιε, απαντησε ο τραμυ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ελεος ρε πουστη μου. Αυτοι ψηφιζετε "οχι" γαμω το iq σας.
Αυτη η πουστρα μια χαρα θα τη περνάει,"ετοιμαζεται" για τους μαλάκες.Εν τω μεταξυ η δικια τους ετοιμασια σημαινει οτι σε 3 μερες θα εχει αποδεκατιστει το 30% του λαού.Ο Λαφαζανης θα πει συγνωμη ηταν ενα πειραμα όπως αυτα που εκανε το ειδωλο του ο ατσαλινος λιγο πριν εξαγριωμενοι πειναλες που δε θα εχουν ψηφισει ποτε Συριζα θα τους περνανε το σουβλι πρωτα και καλυτερα στα θρεφταρια της επαναστασης Λεωτσακο κκαι Βουτση που χουν και πολυ επαναστατικο ξυγκι.Ο Καμμενος δε θα καταναλωθει για τροφη γιατι με τοση κοκα θα προκαλεσει δηλητηριαση σε οποιον τον φάειTelegraph: Ο Βαρουφάκης ετοιμάζεται για οικονομική πολιορκία -Αποθέματα καυσίμων, φαρμάκων και κουπόνια
ακομα και τωρα, η τελευταια μπαζοελλεηνιδα μπορει να σηκωσει το μηνα 3 φορες το μισθο σου πιρφορε...κλαψε....Γιατι να γινω ρε τυπε? για να θελω βιζα για να παω στον πολιτισμο? Σου στελνουμε καραβανια με κονσερβες. Και εχεις χερετισματα απο τον Τουσκ και το Σοιμπλε
Eυτυχώς υπάρχεις εσύ και φουλάραμε σοβαρότητα
ε αμα απαντησε ο διπλοφιστωμενος....
Αλέκος Παπαδόπουλος...
το ΝΑΙ θα είναι Γολγοθάς,το ΟΧΙ η απόλυτη καταστροφή...