tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Άσε τις παπαριές σε εμένα ρε παπάρα, σταμάτα να μαλώνεις σε λέω αφού...
Άσε τις παπαριές σε εμένα ρε παπάρα, σταμάτα να μαλώνεις σε λέω αφού...
Οποιος προκαλει θα παιρνει απαντηση.Άσε τις παπαριές σε εμένα ρε παπάρα, σταμάτα να μαλώνεις σε λέω
Μιλησα με τον Σεβαλιε τυπε μια χαρα προηγουμενως. Σκασανε ομως κατι αλητες, τεντυ μπόυδες και τον συφιλιασανε και αφησαμε την αμπελογεωπολιτικη στη μεση.Περιμενε, ερχονται οι νοημονες σε λιγο.
θα την ειχα αυτη τη δημοσιονομικη κριση αν δεν υπηρχαν τσιρακια αφισοκολλητες βολεψακιδες και λαδεμποροι πολιτικοι?αν δε μασουλαγανε ολοι αυτοι μαζι επιδοτησεις 40 χρονια θα την ειχα?τυπε, θα σου πω το απλο που ακομα και αν δεν καταλαβαινεις οικονομικα θα το καταλαβεις.
πριν 6 μηνες ειχες δημοσιονομικη κριση, και ησουν η μονη χωρα στην Ευρωπη με 12 δις καβατζα αν υπαρξει κανα προβλημα στον τραπεζικο τομεα.
σημερα εχεις την ιδια δημοσιονομικη κριση (για να μη σου εξηγω γιατι ειναι βαθυτερη και μπλεξουμε) ΣΥΝ και μια τραπεζικη κριση που δημιουργησες μονος σου, χωρις το διχτυ ασφαλειας των 12 δις.
Ναι σε 6 μηνες καταστραφηκες.
Δεν υπαρχουν αλητες στο σαιτ τύπεΜιλησα με τον Σεβαλιε τυπε μια χαρα προηγουμενως. Σκασανε ομως κατι αλητες, τεντυ μπόυδες και τον συφιλιασανε και αφησαμε την αμπελογεωπολιτικη στη μεση.
καλο μου ακουγεται αυτο για φαντασου να παρουμε μια καλη συμφωνια και οταν ειναι να εφαρμοσουμε τα μετρα να γινουμε λαγοι..Βρηκα τι μου θυμιζει το υφος του Βαρουφακη οταν κανει δηλωσεις.
Εχει αυτη την ειρωνικη βεβαιοτητα που εχουν οι απατεωνες, που ερχονται να αγορασουν την παραγωγη σου με καλη τιμη, σου δινουν επιταγες, σου λενε με υφακι ποσο φερεγγυοι ειναι και οταν ληξουν οι επιταγες εχουν γινει λαγοί.
κανω εκκληση στο κοσμο που σκεφτεται να ψηφισει ναι με μονο κριτηριο ευρω η δραχμη
παιδια δεν μας διωχνει κανεις απο το ευρω ουτε θα φυγουμε με το οχι θα παμε για διαπραγματευσεις απο δευτερα με σκοπο να κλεισουμε την καλυτερη δυνατη συμφωνια
ολοι ενωμενοι θα νικησουμε
θα την ειχα αυτη τη δημοσιονομικη κριση αν δεν υπηρχαν τσιρακια αφισοκολλητες βολεψακιδες και λαδεμποροι πολιτικοι?αν δε μασουλαγανε ολοι αυτοι μαζι επιδοτησεις 40 χρονια θα την ειχα?
Μιλησα με τον Σεβαλιε τυπε μια χαρα προηγουμενως. Σκασανε ομως κατι αλητες, τεντυ μπόυδες και τον συφιλιασανε και αφησαμε την αμπελογεωπολιτικη στη μεση.
δεν ειμαι συριζα μη μου βαζεις ταμπελες.ειμαι ανθρωπος με αναπηρο πατερα που του γαμουν τη μανα τη πεθαμενη στα 60 του επειδη κατι γλυδιδες αφισοκολλητες σα και σενα και το τζωνη βολευτηκανε καπου απο καποιον.οχι,και με το χαλακι της πορτας μεσα,γιατι οταν εγω πειναγα μονος,εσυ το λεγες "πολυνομοσχεδιο" και αναγκαιο κακο.τωρα που θα πεινασεις και συ να δω πως θα το λες.Απο ανθρωπο που μολις εγραψε "ΟΧΙ για να πεινασουμε ολοι, να δεις εσυ" τι περιμενεις?
Αυτοι ειναι οι συριζαιοι και οι οπαδοι του ΟΧΙ τύπε.
Αφελείς, κομπλεξικοι, ιδεοληπτικοί, εμμονικοί.
Εγω πλεον χωρις να μου πει καποιος τι ψηφιζει, γνωριζω την επιλογη του απο το πνευματικο του επιπεδο.
Οποιος ειναι στο μετριο και κατω ψηφιζει Συριζα και ΟΧΙ.
Και ο καφές τύπε ;)Η πλακα ηταν οτι σημερα στο σουπερ μαρκετ ειχαν αδειασει τα ραφια στο αλευρι, το γαλα, τα ρυζια και το...κωλοχαρτο.
Κοιτα μην βγει αληθινη η Βουλτεψη
Ο Στρατουλης παντως ειχε πει οτι εγγυαται τις συνταξεις στο διηνεκες.
Ειχε δικιο.
Οι συνταξεις μπαινουν κανονικα στους λογαριασμους.
Λογιστικά βεβαια.
Μονο που υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια.
Δεν υπαρχουν χαρτονομισματα για να δοθουν.
Ε μωρε πώς κανετε ετσι?
Κάνετε και οικονομια.
Θα σας ερθουν ολα μαζεμενα μετα.
Αλλος απο δω που "δεν ειναι συριζα".δεν ειμαι συριζα μη μου βαζεις ταμπελες.ειμαι ανθρωπος με αναπηρο πατερα που του γαμουν τη μανα τη πεθαμενη στα 60 του επειδη κατι γλυδιδες αφισοκολλητες σα και σενα και το τζωνη βολευτηκανε καπου απο καποιον.οχι,και με το χαλακι της πορτας μεσα,γιατι οταν εγω πειναγα μονος,εσυ το λεγες "πολυνομοσχεδιο" και αναγκαιο κακο.τωρα που θα πεινασεις και συ να δω πως θα το λες.
καλο μου ακουγεται αυτο για φαντασου να παρουμε μια καλη συμφωνια και οταν ειναι να εφαρμοσουμε τα μετρα να γινουμε λαγοι..