john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
σωστο..κοιτα πως παει ομως το εργο...οταν ο γερμανος ...για δευτερη φορα μεσα σε 30χρονια...κατεληγε μπουρδελο και ερειπια υπευθυνος για 20+55=75 μυρια θανατους και ανυπολογιστες υλικες καταστροφες....τοτε λοιπον στην ελλαδα του ενος εκατομμυριου νεκρων(αφηνω τις υλικες ζημιες) ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ της ελλαδας ΗΘΕΛΕ...Α-Να τους γαμησει μεχρι ενος,μεχρι αυτη η ρατσα να σβησει απο τον χαρτη...
Β-Να τους διαγραψει τα χρεη και νατους βηθησει μπας και βαλουν τελικα μυαλο..
γιατι να τις κοψει ? δε τις πληρωσαν οι συνταξιουχοι τοσα χρονια? να κοψει πρωτα ο σοιμπλε τις δικες του γιατι η δικια του χωρα ειναι 10 φορες πιο χρεοκωπημενη απο την ελλαδα και μετα ας κανει υποδειξεις το αρχιδιΚαλα. Κοψε εσυ ως χωρα το δημοσιο και τις συνταξεις των 3000 και τις πολλαπλες συνταξεις και ασε τους γερμανους
το 'πλούσιοι εναντιον φτωχων' ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΕ?
να ξερες τι γελιο κανουν αυτοι οι πλούσιοι τωρα, βλέποντας κατι μυρμηγκάκια να τους μάχονται, κατω απτο γυαλιστερο tods τους...
αυτοι, οι πλούσιοι, που χρυσωσαν τον τσιπρα, του 5% να τον κανουν 35% σε λιγα χρονια, τυπε μου!
αυτοι, και οι καναλαρχες που του δωσαν περισσοτερες ωρες προβολης ακομα κι απτους ολυμπιακους αγωνες, τοτε.
αυτοι, ο λαζοπουλος, η γιανα, ο τσιπρας, ο μπαρουφας (πειραικη-πατραικη η συζηγος), και το παρεακι δεν τελειωνει!
Γυρίσαμε από την αφισοκόλληση?πήραμε το δεκαρικάκι?Γυρισες να μας σπάσεις τα ούμπαλα πάλι??με βρηκε;
Oτι κατεβαζει η γκλαβα μου με βαση τα οποια δεδομενα εχω. Εμπειρικα και με βαση την ιστορικη εμπειρια προφανως.
Εχω διαβασει λιγο ιστορια και βλεπω οτι υπαρχει μια ιστορικη γραμμη. Βλεπω επισης τις πολιτικες θεσεις των κομματων που στηριζουν το ΟΧΙ.
Βλεπω το τι λενε διαρκως οι απανταχου υποστηρικτες.
Εσυ τι επιχειρηματα εχεις? Τα ψεμματα των πολιτικαντηδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που λενε " δεν ειμαστε κατα της ευρωπης αλλα κατα της λιτοτητας και δε βγαινουμε και και και".
Τραβα δες τις υποκλισεις που κανει ο Λαφαζανης στο αφεντικο της Γκαζπρομ και μετα ελα πες μου. Και την αναφορα που εδοσαν στο Ρωσο πρεσβη, πρωτη μερα αφου εγιναν οι εκλογες
εσαι υπερ της ιθαγενειας των μεταναστων στεκουλη? για πες
ποιος λεει οχι σε αυτο...Καλα. Κοψε εσυ ως χωρα το δημοσιο και τις συνταξεις των 3000 και τις πολλαπλες συνταξεις και ασε τους γερμανους
ζωαρα αγιε...το αιλαντ ηταν τιγκα στο ΝΑΙ χτες...
το θεμα ειναι οτι η χρυση αυγη ειναι σπλαχνο σου και συμφωνεις μαζι της στα 99...ε τι να κανουμε τωρα, αμα βγει ο μιχαλολιακος και πει οτι τωρα ειναι ιουλιος θα συμφωνησω κι εγω και ας κινδυνευω να με χαρακτηρισουν κατι ηλιθιοι σαν εσενα χρυσαυγιτη...Είσαι εκτός θέματος μεμάκο.
Το ότι ήρθαν ποιο κοντά αριστεροί συριζαοι, φασίστες της ΧΑ, αναρχικοί, ακροδεξιοί, ψεκασμένοι, λαικιστές χωρίς να εχουμε παρατράγουδα είναι κάτι το θετικό, γιατί σε ενοχλεί τόσο????