pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Οι 7 οικογενειας που κανουν "πληση" εγκεφαλου στους πολιτες μεσω των ΜΜΕ...Στην ιδια φαρα ειστε ολοι μαζι, μαζι με τους πολιτικους μας.
Τους γίγαντες δεν τους βλέπεις τύπε
o memos τύπε δεν πάει ούτε στο atm να τραβήξει το 60αρι και θα πάει να αγοράσει τρόφιμα;Γέμισες τα ντουλάπια σου εσύ τύπε;
μια χαρα ειναι οι ελληνες παικτη,με τα καλα τους με τα στραβα τους οπως ολοι...τουλαχιστον ποτε δεν εβαλαν ανθρωπους στο φουρνο ,ουτε αιματοκυλλησαν δυο φορες την ευρωπη ,μεσα σε εναν αιωνα....
Το χειμώνα είναι ότι πρέπει...κουκουλώνεσαι στις κουβέρτες και δεν ανάβεις καλοριφέραυτοι θα πανε για φυσικο αεριο
οχι δε τους βλεπω, επειδη πηγα σημερα σουπερ μαρκετ, μια χαρα γεματα ηταν τα ραφια και ελαχιστα αυξημενη η καταναλωση κατι το οποιο ειναι απολυτα δικαιολογημενο υστερα απο την τρομοκρατια των ΜΜΕ και των νεοφιλελεδων ολη την εβδομαδα,Τους γίγαντες δεν τους βλέπεις τύπε
Οχι ρε, ξερεις εσυ. Ολοι αυτοι του οχι ειναι οι νεοι ζαν μονε
να τον ακουτε τον Σοιμπλε κι ας μην το γουσταρετε καλα μου πειραματοζωα
“Greece is a part of the Eurozone. There’s no doubt about that. Whether with the euro or temporarily without, this question can only be answered by the Greeks themselves,” he said.
However, in the event of an exit from the Euro, he added: “We will not leave the people of Greece in the lurch.”
Mr Schäuble proves himself unyielding in the continuing face-off with Greece, saying: “I am certain that Europe and the EU will be better and stronger in a year's time than at the beginning of the Greek crisis. At least, if we draw the right conclusions from the crisis.”
Οταν σε λεω γω για καμιονια ΟΗΕ με ανθρωπιστικη ...
ο γελοιος αυτος ναζι μολις παραδεχθηκε οτι δεν υφισταται ευρωπαικη ενωση...αλλα που να το καταλαβουν οι αμοιβαδες....να τον ακουτε τον Σοιμπλε κι ας μην το γουσταρετε καλα μου πειραματοζωα
“Greece is a part of the Eurozone. There’s no doubt about that. Whether with the euro or temporarily without, this question can only be answered by the Greeks themselves,” he said.
However, in the event of an exit from the Euro, he added: “We will not leave the people of Greece in the lurch.”
Mr Schäuble proves himself unyielding in the continuing face-off with Greece, saying: “I am certain that Europe and the EU will be better and stronger in a year's time than at the beginning of the Greek crisis. At least, if we draw the right conclusions from the crisis.”
Οταν σε λεω γω για καμιονια ΟΗΕ με ανθρωπιστικη ...
Καλά το είχα μυριστεί πως είναι κι αυτός στο λόμπι της δραχμής! ;)o memos τύπε δεν πάει ούτε στο atm να τραβήξει το 60αρι και θα πάει να αγοράσει τρόφιμα;
εγω μια χαρα τα εχω κανει τα κουμαντα μου, εσυ να δω τι θα κανεις οταν δε θα μπορεις να πληρωνεις ουτε τη συνδεση στο νετ αμα βγει το ναι...o memos τύπε δεν πάει ούτε στο atm να τραβήξει το 60αρι και θα πάει να αγοράσει τρόφιμα;
ψεκασμενη εντελώς
Ξουλίδου: Ο στρατός είναι έτοιμος να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDcvMDQveG95ZGlkb3kgbmVvIHNkLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/politics/article/490326/xoulidou-o-stratos-borei-na-paraxei-kai-na-trofodotisei-tin-agora-me-farmaka/[/URL]
[/quote]
ανυπομονω να δω τους φαντάρους να φτιαχνουν 'φαρμακα' μεσα στα καψιμια,,,
οχι δε τους βλεπω, επειδη πηγα σημερα σουπερ μαρκετ, μια χαρα γεματα ηταν τα ραφια και ελαχιστα αυξημενη η καταναλωση κατι το οποιο ειναι απολυτα δικαιολογημενο υστερα απο την τρομοκρατια των ΜΜΕ και των νεοφιλελεδων ολη την εβδομαδα,
εγω μια χαρα τα εχω κανει τα κουμαντα μου, εσυ να δω τι θα κανεις οταν δε θα μπορεις να πληρωνεις ουτε τη συνδεση στο νετ αμα βγει το ναι...
αντε ψοφα ρε σκουπιδιρε σαρανταποδαρουσα θα μας πεις ποια ειναι η τρομοκρατια των μμε;
Θα κλέβω από τον γείτοναεγω μια χαρα τα εχω κανει τα κουμαντα μου, εσυ να δω τι θα κανεις οταν δε θα μπορεις να πληρωνεις ουτε τη συνδεση στο νετ αμα βγει το ναι...