KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καο εμένα με έφτιαξε ο Γιάννος φίλε αλλά δεν τον ψήφισαευτυχώς έβαλα το βίσμα και μπήκα στρατό επί Σαμαρά γιατί το γίδι ο Τσίπρας θα με έστελνε Έβροο.....
Καο εμένα με έφτιαξε ο Γιάννος φίλε αλλά δεν τον ψήφισαευτυχώς έβαλα το βίσμα και μπήκα στρατό επί Σαμαρά γιατί το γίδι ο Τσίπρας θα με έστελνε Έβροο.....
το ποσταραμε και πιο πισω αμα ειδες,οι ανθρωποι δεν ειναι καλα τυπε καλα τα ειπε ο λεβεντης σημεραΣτρατούλης τώρα: Δεν συνεργαζόμαστε με την τρόϊκα, αλλά θα διαπραγματευτούμε με ευρωπαϊκή ένωση και ΔΝΤ!!!!
Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ποιοι απαρτίζουν την τρόϊκα
Στρατούλης τώρα: Δεν συνεργαζόμαστε με την τρόϊκα, αλλά θα διαπραγματευτούμε με ευρωπαϊκή ένωση και ΔΝΤ!!!!
Καο εμένα με έφτιαξε ο Γιάννος φίλε αλλά δεν τον ψήφισα
ολοι συριζα τυπε να βρωμισει ο τοπος
http://[URL unfurl="true"]www.sitiapress.gr/sitia/images/300514173151_1222.jpg[/img[/URL]]
[/quote]1000000 τέτοιοι και σώθηκε το ασφαλιστικό μας
Καο εμένα με έφτιαξε ο Γιάννος φίλε αλλά δεν τον ψήφισα
μην ξεχναμε και το ποταμι
το ποσταραμε και πιο πισω αμα ειδες,οι ανθρωποι δεν ειναι καλα τυπε καλα τα ειπε ο λεβεντης σημεραΣτρατούλης τώρα: Δεν συνεργαζόμαστε με την τρόϊκα, αλλά θα διαπραγματευτούμε με ευρωπαϊκή ένωση και ΔΝΤ!!!!
1000000 τέτοιοι και σώθηκε το ασφαλιστικό μας
μακάρι να ήταν το ποτάμι σαν την Θάτσερ...
Αυτοί διαμόρφωσαν γνώμη για την Θάτσερ από την ΚΟΒΑ της γειτονιάς τους φίλε, ξέρουν καλύτερα από τους Άγγλουςμακάρι να ήταν το ποτάμι σαν την Θάτσερ...
Ναι ρε harward, που ησαντε ολοι αυτοι ναουμ οταν εμεις φτιαχναμε παρθενωνες; Βελανίδια τρώγανε που θα μας πουνε οτι εχουνε και πανεπιστήμια ναουμ. Εδω ο αλλος σου λεει πηρε πτυχίο μηαχνικου και δεν πατησε καν στις εξεταστικές. ΑΥΤΟ ειναι πανεπιστήμιο ναουμ.
θα σε συμβούλευα να πας να βρείς καμμιά δουλίτσα και να αφήσεις τον τζόγο καταμέρους...
Αυτοί διαμόρφωσαν γνώμη για την Θάτσερ από την ΚΟΒΑ της γειτονιάς τους φίλε, ξέρουν καλύτερα από τους Άγγλους
εγω δεν παιζω τζογο δινω συμβουλες για να τα καταφερει να βγαλει λεφτα αφου ειναι σιγουρος για τη νικη μην πανε χαμενες οι πληροφοριες του
μα φυσικά αγανακτισμένοι.. αυτοί που ο μπαμπάς επί Αντρέα μπήκε στην ΕΥΔΑΠ η μαμά επί Μητσοτάκη στην ΔΕΗ, αυτοί επί Σημίτη στην ΕΑΣ, η γυναίκα τους επί Καραμανλή στην εφορία και τώρα αγανακτούν επειδή η κακιά τρόικα δεν αφήνει να διορίσουν τον γιό τους στον ΟΣΕ...
τυπε αλλα 1-2 τετοια σχολια και θα το ριξω ποταμιΚαι ο Βενιζελος σημερα κατηγγειλε στην Χουκλη οτι το ποταμι εχει μαζεψει θατσερικους δεξιους, πρωην συνεργατες του Μητσοτακη :S
εγω δεν παιζω τζογο δινω συμβουλες για να τα καταφερει να βγαλει λεφτα αφου ειναι σιγουρος για τη νικη μην πανε χαμενες οι πληροφοριες του