geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Πιθανό έκτακτο Eurogroup τη Δευτέρα και Σύνοδος Κορυφής την Τετάρτη - Έτοιμοι για λύση η ΕΕ
είναι ετοιμοι να πεσουν στα ποδια του τσιπρα τυπε μετα το όχι
Πιθανό έκτακτο Eurogroup τη Δευτέρα και Σύνοδος Κορυφής την Τετάρτη - Έτοιμοι για λύση η ΕΕ
απλα προσπαθουν απεγνωσμενα να αποφυγουν την πουτσα του μαυρου...καθε μερα τους χυνει στη μαπα, αμα τους τη χωσει θα φτασει αμυγδαλη και το ξερουν καλα ;)είναι ετοιμοι να πεσουν στα ποδια του τσιπρα τυπε μετα το όχι
Ο Σαμαρας γιατι δεν πηγε να μιλησει στη συγκεντρωση του ΝΑΙ
αλλα τουιταρε ;;;;;;;;
Μηπως επειδη ξερει πως οσο προβαλλονται οι εθνικοι ολετηρες Σημιτης Καραμανλης Βαρβιτσιωτης Καραμανλης Γθωργακης τοσο κερδιζει το
ΟΧΙ ;;;;;;;;;
ο αλεξ και ο τζονηςποιος είναι ο κλωνος του λεφτιν?
πηγε στη συγκεντρωση του οχι στην πτολεμαιδαη ραχηλ μακρη που τυπωνει ευρα γιατι δεν πηγε στο ΟΧΙ να εμψυχωσει?
πηγε στη συγκεντρωση του οχι στην πτολεμαιδα
η ραχηλ μακρη που τυπωνει ευρα γιατι δεν πηγε στο ΟΧΙ να εμψυχωσει?
αθλιοι προβοκατορες, ξεφτιλες εχετε καταντησει ρε
Αφού το μόνο σίγουρο είναι η οριακή διαφορά ο Τσίπρας δεν θα φύγει με τίποτα!
ακομα δεν εχω καταλαβει αφου και με το ΝΑΙ και με το ΟΧΙ οι ζήτουλες της ευρωπης θα πανε με τη χουφτα απλωμενη για διακονια, γιατι γινεται ολο αυτό το νταβαντουρι?
Για να μην παρεξηγηθώ εγώ ΝΑΙ θα ψηφίσω για να έχω τα χέρια μου καθαρά, απλά λέω πως κάθε νίκη με τόσο μικρή διαφορά θα είναι Πύρρειος.
Εκεί πόνταραν οι Ναζιστεροί:
ο νεαρόκοσμος δεν θα την πατήσει στα κουτάκια,
ενώ οι ηλικιωμένοι, εκφραστές κατά κύριο λόγο του ΝΑΙ,
ίσως κάνουν το λάθος να σταυρώσουν το υπερκείμενο κουτάκι
(πάλι καλά που έχει 2 επιλογές τώρα που το σκέφτομαι...)
για πτολεμαϊδα μια χαρα ητανΛαοθαλασσα τυπε. Να τα λεμε κι αυτα.
Oχι.ακουσα οτι για να επικρατησει το ναι η το οχι,πρεπει εχει μια διαφορα 4 τοις εκατο τουλαχιστον απ το αλλο.Ισχυει??
Οχι.Οχι αρκει να υπαρχει συμμετοχη πανω απο το σαραντα τοις εκατο του εκλογικου σωματος