EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τι συνεχίζω; Άμα δεν πήγες σχολείο δεν σου φταίνε οι άλλοι έχεις και πολιτικό λόγο
Tώρα μεταξύ μας... και ο δικός σου λόγος στο κοπι πειστ έχει εξαντληθεί :-*
Τι συνεχίζω; Άμα δεν πήγες σχολείο δεν σου φταίνε οι άλλοι έχεις και πολιτικό λόγο
μπα μαλλον πηγα σχολειο....εσυ? τα καταφερες η ο μπαμπας πηγαινε λαδια στην δασκαλα για να σου βαλει 5?Τι συνεχίζω; Άμα δεν πήγες σχολείο δεν σου φταίνε οι άλλοι έχεις και πολιτικό λόγο
Α,
Μούσι έχω μωρή άπλυτη γιατί δεν μου φτάνουν τα 60 ευρά ημερησίως να πάω να αγοράσω ξυραφάκια.
Άπλυτη, ε άπλυτη :-*
Β.
Ποιό τσιμπιδάκι?
Αδυνάτισα πρίν απο αρκετούς μήνες και πλέον μου είναι λίγο μεγαλύτερη απο τους 33,5 πόντους.
Κλάψε κι άλλο μα δε σε γαμώ...
Γ.
Επι της ουσίας κι αει γαμήσου.
Καλό αυτό που ανέβασες με το βέτο των ΗΠΑ αλλά απο οτι διαβάζω δεν είναι και ακριβώς επίσημη θέση.
Γερουσιαστές που είπαν/έγραψαν κλπ κλπ...
Πάλι για τον εαυτό σου γράφεις...μπα μαλλον πηγα σχολειο....εσυ? τα καταφερες η ο μπαμπας πηγαινε λαδια στην δασκαλα για να σου βαλει 5?
Πάλι για τον εαυτό σου γράφεις...
Βοά το ιντερνετ για τους τουρκους. Μεχρι και τουρκος υπουργος κανει περιοδεια αυριο στη Θρακη.
Οι ιμαμηδες στα τζαμιά κανουν κηρυγμα υπερ του ΟΧΙ.
Για το καλο της Ελλαδας φανταζομαι.
Ξύπνα.
Εξαλλου θα το δεις αυριο στα αποτελεσματα.
Ξύπνα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Και ο Κασιδιάρης και ο Κουφοντίνας συμφωνούν και συντάσσονται με τους τσιπροκαμμένους.
Γιαυτό καλύτερα να βγει το οχιΤυποι ας μην ξεχναμε αυριο οτι πανω απο ολα ειμαστε στακοψυχοι ελληνες :S
Στο δημοψηφισμα δεν επιλεγουμε αυτο που μπορει να ειναι καλυτερο για το μελλον της χωρας αλλα αυτο με το οποιο πιστευουμε οτι θα ψοφησουνε γρηγοροτερα οι αλλοι.
ΝΑΙ στον εκσυγχρονισμό της χώρας μαζί με τους κλέφτες και όλους αυτούς που την κατέστρεψαν.
Το «Ναι» σου θα είχε κάποια αξία αν ήταν διαφορετικό από το «Ναι» των Γιούνγκερ, των Πρετεντερηδων, των Μπομπολαίων, των Μηστοτάκηδων. Το «Ναι» σου θα είχε αξία αν προωθούσε συμφέροντα διαφορετικά από εκείνα των αφεντικών.
Σε πείθουνε ότι ανήκεις στο ίδιο στρατόπεδο: ότι έχετε τους ίδιους στόχους, τις ίδιες επιθυμίες, τις ίδιες αξίες.
Σου πουλάνε τη δική τους ανάγκη – την κάνουν δική σου.
Σημασία έχει να μη φανεί η καθοδήγηση. Η καθοδήγηση πρέπει να συμπεριφέρεται ως ενημέρωση. Ως προστασία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαφαίνεται το σχέδιο.
Θέλω να λες «ΝΑΙ» ακόμη και στην καταστροφή σου. Και να παίρνεις όρκο, ότι αυτό είναι το συμφέρον σου.
Έτσι σε θέλω. Να μάχεσαι για μένα. Και να ζητωκραυγάζεις για τη νίκη μου, κι ας είναι η πιο βαθιά σου ήττα. (Μένιος Καραγιάννης - Σκηνοθέτης)
Τυποι ας μην ξεχναμε αυριο οτι πανω απο ολα ειμαστε σκατοψυχοι ελληνες :S
Στο δημοψηφισμα δεν επιλεγουμε αυτο που μπορει να ειναι καλυτερο για το μελλον της χωρας αλλα αυτο με το οποιο πιστευουμε οτι θα ψοφησουνε γρηγοροτερα οι αλλοι.
Και κάτι άλλοι σαν τον Χατζησάββα τον Χάρρυ Κλύνν τον Ζουγανέλη και τον ΚραουνάκηΚαι ο Κασιδιάρης και ο Κουφοντίνας συμφωνούν και συντάσσονται με τους τσιπροκαμμένους.
Μ' ένα βροντερό ηρωικό ΟΧΙ.
Καρτακη πρασινακι βλεπω. Τι συνεβη?
εισαι και λιγο αργος ε?