maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ε ενταξει, οταν βγαινουν ΟΛΟΙ και μιλανε υπερ του ΝΑΙ, και ο λαος εχει τοσο κομπλεξ ωστε να ψηφισει επιτηδες απο αντιδραση ΟΧΙ, ας τα λουστει μετα.Κατσε να συνεχιστεί η "διαφωτιση" από τα σουργελα που βγαίνουν και τρομοκρατούν τα παντα από τα ΜΜΕ.Συν την ενορχηστρωμένη αβαντα όλων στο ΟΧΙ..Συν τους Δεινόσαυρους που ξεμυτισαν και πηραν θεση ως αμωμες και ασπιλες παρθένες..και θα δεις τι θα απαντησουν οι Ελληνες.Ειχε πει μια ατακα ο Τσιπρας στο γελοίο Πολωνο που του ειπε "the game is over"..:
-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ..
Συνεχιστε ετσι..Εγω ΝΑΙ ειπα θα ψηφιζα...
Γιατι αυτο που σε συμφερει συνεπαγεται γαμησι των αλλων?
Τι ψευτοδιλημμα ειναι αυτο?
Πολυ καλος φιλος (πασοκος), μου εστειλε μηνυμα οτι ανελαβε τη μεταφορα γεροντων της πολυκατοικιας του με το αυτοκινητο του στα εκλογικα τμηματα, για να μην χαθει ουτε μια ψηφος στο ΝΑΙ.
Καλω κι εγω τους νουνεχεις πολιτες αυτης της χωρας.
Δεν υπαρχει καιρος για χασιμο. Δεν θα χαρισουμε τη χωρα μας στα σιχαματα. Δεν θα αυτοκτονησουμε.
Ρωτηστε στην πολυκατοικια σας, στη γειτονια σας.
Αν υπαρχει γερος ή γενικα ανθρωπος ανημπορος να μετακινηθει.
Βεβαιωθειτε οτι θελει να ψηφισει ΝΑΙ και μεταφερτε τον με δικη σας πρωτοβουλια.
Τα παιδια και τα εγγονια σας θα σας ευγνωμονουν.
Μην αδρανειτε.
Θα το μετανιωσετε.
Αδιαφορω για τα σχολια.αλεξη να περασω να σε παρω να ψηφισεις???
ρεεεεεε ποσο μαλακας εισαι?????????
Aπο το μπου τους καλειςΠολυ καλος φιλος (πασοκος), μου εστειλε μηνυμα οτι ανελαβε τη μεταφορα γεροντων της πολυκατοικιας του με το αυτοκινητο του στα εκλογικα τμηματα, για να μην χαθει ουτε μια ψηφος στο ΝΑΙ.
Δεν υπαρχει καιρος για χασιμο. Δεν θα χαρισουμε τη χωρα μας στα σιχαματα. Δεν θα αυτοκτονησουμε.
Μην αδρανειτε.
Θα το μετανιωσετε.
Γιατί το λες αυτο?
Εδώ είμαστε όλοι επιτυχημένοι με μεστό λόγο!
Εγώ θέλω να πάνε εκεί τα γερόντια και να ψηφίσουν ΟΧΙ , να τραβάει τ'αρχίδια του μετά αυτός.. :S
Βεβαιως. Παντού.Aπο το μπου τους καλεις
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ..
μετα τις τρεις κοκκινες λεξεις σταματας να διαβαζεις......Πολυ καλος πασοκος.Χριστιανικο παρακλαδι του isis .Aλβανος τουριστας.Οι γερμανοι ειναι φιλοι μας....Πολυ καλος φιλος(πασοκος), μου εστειλε μηνυμα οτι ανελαβε τη μεταφορα γεροντων της πολυκατοικιας του με το αυτοκινητο του στα εκλογικα τμηματα, για να μην χαθει ουτε μια ψηφος στο ΝΑΙ.
Μην αδρανειτε.
Θα το μετανιωσετε.
Κατσε να συνεχιστεί η "διαφωτιση" από τα σουργελα που βγαίνουν και τρομοκρατούν τα παντα από τα ΜΜΕ.Συν την ενορχηστρωμένη αβαντα όλων στο ΟΧΙ..Συν τους Δεινόσαυρους που ξεμυτισαν και πηραν θεση ως αμωμες και ασπιλες παρθένες..και θα δεις τι θα απαντησουν οι Ελληνες.Ειχε πει μια ατακα ο Τσιπρας στο γελοίο Πολωνο που του ειπε "the game is over"..:
-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ..
Συνεχιστε ετσι..Εγω ΝΑΙ ειπα θα ψηφιζα...
Ε καλα, οι αριστεροι απο τετοια μπουρδολογια, μανούλες.-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ..
Aπο το μπου τους καλεις
Γελα ο μωρός.μετα τις τρεις κοκκινες λεξεις σταματας να διαβαζεις......Πολυ καλος πασοκος.Χριστιανικο παρακλαδι του isis .Aλβανος τουριστας.Οι γερμανοι ειναι φιλοι μας....
Αλεξ ασε τα χωρατα .....βαρεθηκαμε να γελαμε αυτες τις μερες.
Δεν ξερεις οτι ο Γιαννακοπουλος ειναι εμετικος συριζαιος?Τύπε, ο Γαύρος στο πρωτοσέλιδό του λέει ΝΑΙ, και η Πράσινη ΌΧΙ.
Τί παίζει;