alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι χαρα μου, βιαζεσαι να πληρωθεις το στοιχημα?Λογικά πρέπει 7.30 ωρα να έχουμε αποτελέσματα,μπαμ μπαμ δεν θα πάει?
Γιατι χαρα μου, βιαζεσαι να πληρωθεις το στοιχημα?Λογικά πρέπει 7.30 ωρα να έχουμε αποτελέσματα,μπαμ μπαμ δεν θα πάει?
το ιδανικό είναι να χάσει την κυριακή, να υπογράψει το bail-in και να φύγει με ελικόπτερο το οποίο θα ξεμείνει από καύσιμα και θα πέσει ανοικτά της Πύλου...
Αντε βία 8 σου λέω θα έχουμε αποτέλεσμα..όχι?Γιατι χαρα μου, βιαζεσαι να πληρωθεις το στοιχημα?
ο Συριζα θα κάνει συμφωνία και θα μείνει στην εξουσία
Τα τηλεγραφηματα λογικα κατα τις 8 θα αρχισουν να φευγουν.Αντε βία 8 σου λέω θα έχουμε αποτέλεσμα..όχι?
Στο σεναριο αυτο μάλλον προηγειται το κουρεμα μεχρι και του τελευταιου € και οι περιπολοι των ερπυστριωνΝα δείτε τι ωραία που θα είναι όταν ο Λαφαζάνης θα ζητήσει από τις κρατικές πλέον τράπεζες τον κατάλογο με όσους έβγαλαν λεφτά έξω, και θα αρχίσει να τους δημεύει τις περιουσίες μέσα.
Να δείτε τι ωραία που θα είναι όταν ο Λαφαζάνης θα ζητήσει από τις κρατικές πλέον τράπεζες τον κατάλογο με όσους έβγαλαν λεφτά έξω, και θα αρχίσει να τους δημεύει τις περιουσίες μέσα.
Φαντασου ποσο το τονισαν!!!
Στο σεναριο αυτο μάλλον προηγειται το κουρεμα μεχρι και του τελευταιου € και οι περιπολοι των ερπυστριων
αν κρινουμε απο το επιπεδο αυτων που θα ψηφισουν ναι, παλι καλα που δεν εχει μαζι με το ψηφοδελτιο και σχεδιαγραμμα για το πως πρεπει να ζωγραφισεις το σταυρο μεσα στο κουτακι....
Φαντασου ποσο το τονισαν!!!
Το σενάριο αυτό λέει εθνικό νόμισμα, και δεν πληρώνουμε κανένα χρέος μέχρι νεωτέρας.
Mεχρι να φτασουμε στο εθνικο νομισμα αυτο μπορει να εχει ισχυ μεχρι τη ΛαμίαΤο σενάριο αυτό λέει εθνικό νόμισμα, και δεν πληρώνουμε κανένα χρέος μέχρι νεωτέρας.
Και φυσικά οι άλλοι που χρωστάς 310 δισ θα πουν οκ
Ποιός έγραψε κάτι τέτοιο;
Πώς θα γίνει τότε; Θα εγγράψουν απώλειες 310 δις (το χρεός οφείλεται στα κρατη μελη)
Να δείτε τι ωραία που θα είναι όταν ο Λαφαζάνης θα ζητήσει από τις κρατικές πλέον τράπεζες τον κατάλογο με όσους έβγαλαν λεφτά έξω, και θα αρχίσει να τους δημεύει τις περιουσίες μέσα.
Εννοείται. Όπως εννοείται και ότι τα κράτη μέλη θα κινηθούν νομικά.
1. ξαφνικα θα ανακαλυψουν το κουρεμα χρεουςΠώς θα γίνει τότε; Θα εγγράψουν απώλειες 310 δις (το χρεός οφείλεται στα κρατη μελη)