redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Είναι στανταράκι το ναι;Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι αλλά όσοι παίξετε στοιχημα στοιχηματίστε στο ναι.
Είναι στανταράκι το ναι;Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι αλλά όσοι παίξετε στοιχημα στοιχηματίστε στο ναι.
ΧαλαράΕίναι στανταράκι το ναι;
Ευχαριστώ.
Εκτυπώνω το ΦΕΚ και το παίρνω μαζί μου.
Εννοείται ότι, μετά από πολλά χρόνια, θα είμαι εκλογικός αντιπρόσωπος.
Και αν κουνηθεί καμιά πουτάνα Συριζαία θα καλέσω τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο να τον στείλει στον εισαγγελέα.
Πάλι τα ίδια; Για όχι ψηφίζετε την άλλη Κυριακή λέμε. Όσοι είναι του ΝΑΙ θα πάμε αυτήνα.Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι αλλά όσοι παίξετε στοιχημα στοιχηματίστε στο ναι.
δευτερα η τριτη ειπε ο μεμος.....
εχει μηπως ο ντεμης?
δευτερα η τριτη ειπε ο μεμος.....
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την Τρίτη τύπεπότε θα ανοιξουν οι τραπεζες???
Μαζι σου. Την αποζημιωση την πληρωθηκατε??
ναι μαλάκα περιμένει ο άλλος από το ΜΙΤ να πάρει θεσούλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αγγελέτος Μάριος, MIT. Αζαριάδης Κώστας, Washington University at St Louis. Βαγιανός Δημήτρης, London School of Economics. Βέττας Νίκος, IOBE και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γαλενιανός Μανόλης, Royal Holloway, University of London. Γιαννέλης Νίκος, University of Iowa. Ιωαννίδης Γιάννης, Tufts University. Καραμπαρμπούνης Λουκάς, University of Chicago. Κατσουλάκος Γιάννης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κοτσόγιαννης Χρήστος, University of Exeter. Κωνσταντινίδης Γιώργος, University of Chicago. Μακρής Μίλτος, University of Southampton. Μεγήρ Κώστας, Yale University. Μιχαλόπουλος Στέλιος, Brown University. Ντελής Μάνθος, University of Surrey. Ντέλλας Χάρης, Universitat Bern. Ξεπαπαδέας Τάσος, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οικονομίδης Νίκος, New York University. Παλυβός Θόδωρος, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παναγέας Σταύρος, University of Chicago. Παπαϊωάννου Ηλίας, London Business School. Παπανικολάου Δημήτρης, Northwestern University. Παππά Εύη, European University Institute. Περράκης Στυλιανός, Concordia University. Πετράκης Μανόλης, Πανεπιστήμιο Κρήτης. Πισσαρίδης Χριστόφορος, London School of Economics και Πανεπιστήμιο Κύπρου, Νομπέλ Οικονομικής Επιστήμης. Σκρέτα Βασιλική, University College London. Στέγγος Θανάσης, University of Guelph. Τραυλός Νίκος, ALBA. Χαλιάσος Μιχάλης, Goethe University Frankfurt.
Μαζι σου. Την αποζημιωση την πληρωθηκατε??
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την Τρίτη τύπε
Aυτο ειναι δειγμα κομματος που εγκαταλειπει την εξουσια.Εν τω μεταξύ οι προσλήψεις και τα ρουσφέτια συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.
Ενώ οι Συριζαίοι για 5 μήνες είχαν νομοθετήσει ελάχιστα μόνον την τελευταία εβδομάδα εκδόθηκαν:
2 ΠΝΠ, 3 Προεδρικά Διατάγματα και πάνω από 60 Υπουργικές Αποφάσεις.
Μετά πείτε μου εμένα ότι δεν πάνε να αλώσουν τον κρατικό μηχανισμό.
εδω καποιοι πιστευου οτι καπιταλ κοντρολς εφαρμοστηκαν τη δευτερα ενω πιο πριν σηκωνες οτι ηθελες απο την τραπεζα....
αλλα που να ξερουν οι μπατιρηδες τι ισχυει στην πιατσα για τα μεγαλα ποσα....
Ρε τύπε μη τα ξευτιλιζεις όλα με χαβαλε αμα δε ξερεις,για 10Κ μιλάγες,νομιζα οτι θα μου λέγες κανα 100ρικο η κανα μυριο.πεστομου μπλογκσποτ ελεος......
για πανω απο 10Κ η τραπεζα σου ζηταγε τη μανα και τον πατερα σου και στα εδινε και μετα απο 3 μερες μιν εδω και μηνες... αλλα κανενας μπρουκλης του σαϊτ δεν το ειχε προσεξει....κανε τις αναγωγες σου
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την Τρίτη τύπε