memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μονο ο καταδικασμενος πιρφορος αυνανας ειναι αξιοπιστοςΡε συ σειχη, την παλευεις????? Το Βαξεβανη μου βαζεις??? Μα ποσο Βαξεβανης μπορει να εισαι....
μονο ο καταδικασμενος πιρφορος αυνανας ειναι αξιοπιστοςΡε συ σειχη, την παλευεις????? Το Βαξεβανη μου βαζεις??? Μα ποσο Βαξεβανης μπορει να εισαι....
Δεν ειπε αποχη. Ειπε ακυρο με τα δικα του ψηφοδελτια.
Το ΚΚΕ θα ειναι παντου να μετραει ποσα δικα του θα πεσουν.
ΤΟ ΚΚΕ θα εξασφαλισει τη νομιμοτητα για αλλη μια φορα.
Ε δεν εκπλησσομαι.
Σε αυτες τις διαδικασιες ειναι μανούλα οι αριστεραντζες.
Ουτως ή αλλως οι δικαστικοι αντιπροσωποι θα κανουν το καθηκον τους.
ευτυχως που ειμαστε και μεις γιατι ειστε αχρηστοι στα πανταΔεν ειπε αποχη. Ειπε ακυρο με τα δικα του ψηφοδελτια.
Το κωλόπαιδο που εκλέξαμε για πρωθυπουργό, αυτός που έμαθε να κάνει καταλήψεις και να μη χάνει τα εξάμηνα, αντί να κυβερνάει, αντί να διαπραγματεύεται, τα διέκοψε όλα για να κάνει αυτό που ξέρει καλά αυτός κι οι όμοιοί του: συγκεντρώσεις, πανό, ντουντούκες, λαϊκισμοί, παπαρολογία. Στ' αρχίδια τους η χώρα. Πάνω απ΄όλα το κόμμα.
Εγινες και ΚΚΕ τωρα?ευτυχως που ειμαστε και μεις γιατι ειστε αχρηστοι στα παντα
Αυτό έγινε
Διέρρευσε το σημείωμα στρατηγικής της ΝΔ για να πετύχουν το ΝΑΙ - Αποδεικνύει ότι στήνουν δημοσκοπήσεις
Και που να δείς τι ακόμη θα γίνει
το οακκε ειναι πιο κκε απο το κκε ρε στοκεΕγινες και ΚΚΕ τωρα?
Οι αγροτες φανταζομαι πως θα στηριζουν ΟΧΙ.
σαβρα,τι διαολο κωλοσφιξούρα σε έχει πιάσει[size=20pt]ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ[/size]
Όποιος μπορεί να γίνει εκλογικός αντιπρόσωπος δηλώνοντας τα στοιχεία του εδώ:
[size=20pt]ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ 2% - 3% ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.[/size]
Είναι ζήτημα ζωήςή ή θανάτου.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.
το οακκε ειναι πιο κκε απο το κκε ρε στοκε
Μπορουν ολα τα κομματα κ η επιτροπη του ναι.Xμμ οκ. Αρα μπορει να στειλει δικους τ?
Εχει εξηγηση.Πολλά δεν περιμέναμε.
Περίμενες εσύ ότι θα έκαναν την εκλογή του προέδρου του Αρείου Πάγου νύχτα και ότι θα προσπερνούσαν και 3 στην ιεραρχία;
ενω στα αστικα κεντρα υπερισχυει το ναι?? σαβρουκο τουλαχιστον 12 εκατομμυρια κοσμο ειχε στο σνταγμα σημερα....βγαλε τις τσιμπλες απο τα ματιαΟι πληροφορίες μου είναι ότι στις αγροτικές περιοχές είναι μπροστά το Όχι.
Όσο απομακρυνόμαστε από τα αστικά κέντρα το πσοστό του Όχι αυξάνεται.
Αυτός ο μπετόβλακας σήμερα ανακάλυψε προπαγάνδα της Wind λέει για μια προσφορά "στείλε ΝΑΙ στο 1545" ξέρω γω για μια προσφορά που τρέχει έναν χρόνο τώρα.Επιμενεις βλεπω, εισαι πολυ Βαξεβανης.
Δεν ειπε αποχη. Ειπε ακυρο με τα δικα του ψηφοδελτια.
και μας αντεγραψε το ΚΚΕ ;)Το ΟΑΚΚΕ κάνει αποχή.
Κατα τα αλλα ο Συριζα εχει δυναμη στα αστικα κεντραΟι πληροφορίες μου είναι ότι στις αγροτικές περιοχές είναι μπροστά το Όχι.
Όσο απομακρυνόμαστε από τα αστικά κέντρα το πσοστό του Όχι αυξάνεται.
Πολλά δεν περιμέναμε.
Περίμενες εσύ ότι θα έκαναν την εκλογή του προέδρου του Αρείου Πάγου νύχτα και ότι θα προσπερνούσαν και 3 στην ιεραρχία;