kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κατσε γιατι πιαστηκα κ εγω στο λαπιτοπ
κατσικι
κατσε γιατι πιαστηκα κ εγω στο λαπιτοπ
θα αναλάβει ο στρατός άμα χρειαστεί τύπεοι σωτηρες που θα διαγραψουν το χρεος
Πύρρος Δημας, βουλευτης του ΠΑΣΟΚ: "Η Ελλαδα ανηκει στη Δυση".
Τζωννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Σορυ τύπε δεν μπορεσα να αντισταθωμπραβο μεγαλε βρηκες κατι να πιαστεις
Σορυ τύπε δεν μπορεσα να αντισταθω
Ωχου μωρε, εχασες το χιουμορ σου τελειως?και τωρα τι;
απενοχοποιηθηκε η δεξια για τα εγκληματα της
η ο πιτσαδορος επαψε να ειναι προδοτης;
τωρα το εχασες το λιγο που ειχες και εσυΩχου μωρε, εχασες το χιουμορ σου τελειως?
Θα βαλει την ....ΜΟΜΑ ????θα αναλάβει ο στρατός άμα χρειαστεί τύπε
Μπορει καποιος να με ενημερωσει τι ψηφιζει ο Τραγκας?
οτι ψηφιζουν ολοι οι μαλακες εκει μεσα που αφου αναβαν φωτιες απ το πρωι ως το βραδυ τωρα μιλανε χεσμενοι για ψυχραιμιαΜπορει καποιος να με ενημερωσει τι ψηφιζει ο Τραγκας?
Συριζα κάνει bullying στον Πυρρο Δημα.
Ξεφτιλες ερυθροφασιστες.
Με έκπληξη παρατηρούμε την όψιμη αφύπνιση του κου Πύρρου Δήμα στα πολιτικά ζητήματα της χώρας μας. Την προηγούμενη φορά που ο κος Δήμας "ακούστηκε" πολιτικά, ήταν όταν υπερψήφιζε ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την υπαγωγή της χώρας μας στα Λαοκτόνα μνημόνια. Επίσης, αίσθηση έκανε η αφωνία του τότε Βουλευτή, όταν η συγκυβέρνηση προσπαθούσε να απολύσει τους διακριθέντες αθλητές από τις Υπηρεσίες όπου άξια είχαν προσληφθεί. Ας ονομάσει ο κύριος Δήμας ποιος είναι αυτός που στέλνει τον κόσμο σε ουρές; ποιος είναι αυτός που τρομοκρατεί τον κόσμο; ποιος είναι αυτός που υπηρετεί τα σχέδια των δανειστών ενάντια στα συμφέροντα του Λαού μας; Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θα δει έναν από αυτούς. Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το Λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας.
Και σιγονταρουν και οι νεοναζι.
"Καλυτερα να μασας παρα να μιλας".
Αυτοι σου λενε να ψηφισεις ΟΧΙ.
Ερυθροι και μαύροι φασιστες αγκαλιασμενοι.
ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?
Αυτοι που μας οδηγουν στον ολεθρο, λενε να σωπασουμε κιολας.ασε, ο πνιγμενος απτον λαιμο του πιανεται, τυπε μου! τα ξερεις...ο,τι μπορουν κανουν κι αυτοι, να κρατησουν καμμια θεσουλα...ηταν πολλοι οι διορισμοι this week, όπως και να χει το θεμα...ξερεις!
σωστοΑυτοι που μας οδηγουν στον ολεθρο, λενε να σωπασουμε κιολας.
καιρος να ξεβρακωθουν ΟΛΟΙ!!!!!Χαμός στον αέρα – «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη»
θα αναλάβει ο στρατός άμα χρειαστεί τύπε