redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Μετά θα πέσει κούρεμα τύπεκατσελη λεφτα στα ατμ μεχρι την δευτερα
μετα τα μεζεα
Μετά θα πέσει κούρεμα τύπεκατσελη λεφτα στα ατμ μεχρι την δευτερα
μετα τα μεζεα
θα αναγκαστει ,χανουμε ολοι απο την καθυστερηση και προπαντων το κρατος απο φορους,εισφορες κ.τ.λ.
Θα την αφησουν τύπεΔεν νομίζω τύπε δύσκολα θα αφήσουν την καρέκλα :S
Και δευτερον οτι καπου το χουν δεμενο οτι θα υπαρξει παρεμβαση απο την αλλη μερια του ατλαντικου.
Και τα δυο λοιπον ειναι δικη μου διαισθηση, δεν εχω καμια γνωση η απολυτη σιγουρια οτι ειναι ετσι, απλα αυτο πιστευω απο τις εως τωρα ενδειξεις. Οτι στο τελος θα παρει ο αμερικανος τηλεφωνο ( μη πω και κανας κινεζος θα μπει στο χορο ) και θα πουν " βγαλτε το σκασμο και υπογραψτε- εσυ κουρεμα και εσυ σκληρα μετρα - απολυσεις , περικοπες".
Τωρα ΓΙΑΤΙ να το κανουν αυτο και να παρεμβουν, επετρεψε μου να μην εχω απαντηση σε αυτο. Υποθεσεις κανω εξαλλου και εγω εδω, οπως ολοι μας. Δε διεκδικω το απολυτα δικιο
θα σου σπασει το νυχι αλεξη...Θα την αφησουν τύπε
Μια κλωτσια στην καρεκλα και μετα θα αιωρουνται τα σωματα τους
Αγρίεψε και ο Καμινης.
Ούτε στην δικη του προεκλογικη εκστρατεια δεν ηταν ετσι
Exουν εγλωβιστει,η δηλωση της Μπαρουφας σε συνεντευξη οταν τον πίεσαν οτι ετσι εκανε και ο Παπανδρεου,δηλαδη με εκβιασμους αποσπουσε πραγματα,ειναι ανησυχητικη και δειχνει ποσο λάθος σκεφτονταιΜα πιστεύουν αυτά που τους λένε τύπε (την κάθε φορά). Τώρα πιστεύουν ότι θα γίνει νέα συμφωνία σε δύο ημέρες. Ό,τι παπάρα και εξόφθαλμο ψέμα τη ρουφάνε.
Η παλιά συμφωνία παράτασης έληξε. Τώρα χρειάζεται νέα συμφωνία (μνημόνιο). Τώρα ποιος βαζιβουζούκος πιστεύει ότι αυτό θα γίνει σε δύο ημερες
τυπε δες τα παλια ποστ του γατου και θα καταλαβεις.ειναι πραγματι ηλιθιοι ανεξαρτητως οση αγνοια και αν εχουν.το χειροτερο ειναι οτι πλεον ο διχασμος εχει επελθει και αυτο δεν ξερω πως θα περασει.την ψαχνω να φυγω ηδη απο τωρα και ας δουλεψω για ενα ξεροκοματο αρκει να μην τρωω προπαγανδα απο καλλιτεχνες εκατομμυριουχους και αλλους δραχμοσυμμοριτες.μπορει να χεις δικιο, δε ξερω. Τοτε το 50-50 πως το εξηγεις? ΟΚ ενα ποσοστο ειναι ψηφιζω το αναποδο απο οτι λεει ο Σαμαρας/Αδωνης/Βενιζελος κλπ. Το 25% των Ελληνων που θελουν ευρω αλλα λενε οχι πως το εξηγεις? Ειναι το 25% των Ελληνων τοσο ηλιθιο που νομιζει οτι θα πει οχι και θα πουν οι Ευρωπαιοι οκ, παρτε 100 δις να βγει ο χρονος χαλαρα κι απο Γεναρη τα λεμε?
αυτο λεμε, δεν ειναι ηλιθιοι. Ξερουν πολυ καλα τι κανουν,σε ολη τους τη ζωη υπολογιζουν τι θα κονομησουν . Ενας παλιος δημοσιος υπαλληλος πχ που θελει 5 χρονια να βγει συνταξη (και ειναι πολλοι αυτοι ). Θα σκεφτει συντηριτικα, οτι και να λενε. Σου λεει οκ θα μου κανουν μερικες περικοπες ακομη, ενταξει. Τουλαχιστον να περισωσω ΟΣΑ ΕΒΓΑΛΑ . Αυτο ειναι πιο σημαντικο για αυτον. Παρα να ρισκαρει και τα οσα εβγαλε , τη στιγμη που με ενα οχι δεν ειναι καθολου διασφαλισμενο οτι θα αποφυγει περικοπες, ισα ισα ρισκαρει περισσοτερο να τα χασει.
Αλλα επισης υπαρχουν και αυτοι που ΕΧΟΥΝ να χασουν και ειναι πολλοι. Ελευθεροι επαγγελματιες, ιδιωτικοι υπαλληλοι,εργοδοτες, οσοι γενικα ειναι της αγορας. Επειδη ο ιδιωτικος τομεας εχει πληγει, δεν εγιναν ανυπαρκτοι ξαφνικα αυτοι.
κανα φωτορεπορταζ απο μουνακια απο τις δυο συγκεντρωσεις θα βαλει κανενας αντι γιατι θα ξεχασουμε και τον σκοπο του σαιτ σε λιγο
μην ποσταρεις πλεον ασημαντες λεπτομερειες.πλεον τα πραγματα ειναι απλα.η παμε ευρωπη η παμε ζιμπαμπουε.Ν. Παππάς: Υπάρχει η βάση για συμφωνία – Μπορούμε να την υπογράψουμε σε 8 ημέρες
Σε 8 μέρες λέει αυτός..ο άλλος σε 2 και ο άλλος όταν επέλθει συμφωνία
μπορει να χεις δικιο, δε ξερω. Τοτε το 50-50 πως το εξηγεις? ΟΚ ενα ποσοστο ειναι ψηφιζω το αναποδο απο οτι λεει ο Σαμαρας/Αδωνης/Βενιζελος κλπ. Το 25% των Ελληνων που θελουν ευρω αλλα λενε οχι πως το εξηγεις? Ειναι το 25% των Ελληνων τοσο ηλιθιο που νομιζει οτι θα πει οχι και θα πουν οι Ευρωπαιοι οκ, παρτε 100 δις να βγει ο χρονος χαλαρα κι απο Γεναρη τα λεμε?