EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και πως το ειπε ο αγγλος χτες?? με 8ποντη μαλαπερδα?
Ο ανανίας έγινε ζιμπάμπουε και την έχει 32εκ πεσμένη
Τί βλέπω... Έχουν δημιουργηθεί και... έρωτες μέσα στο site!!! Τι ρομαντικό!!!εγώ τον μέμο θέλω ...
αααααααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαααΟ ανανίας έγινε ζιμπάμπουε και την έχει 32εκ πεσμένη
Ομολογω δεν περιμενα οτι θα ζουσα τη μερα, που οι βουλευτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα ειχαν τις ιδιες κονκαρδες στο στηθος εν οψει ενος δημοψηφισματος, μολαταυτα να ζουμε εναν διχασμο απιστευτο.
Δεν περίμενα από εσένα να λες τις ανοησίες που λένε οι συριζαίοι, πως δηλαδή οι τράπεζες έκλεισαν επειδή είμαστε εκτός ELA. ενώ αν τον παρέτειναν μέχρι το δημοψήφισμα θα λειτουργούσαν κανονικά.
Δηλαδή σαν πόσος θα ήταν αυτός o ELA; Καμιά εκατοστή δις ακόμα;
Αν δεν κλείνανε οι τράπεζες τη πρώτη μέρα μετά το δημοψήφισμα που θα ήταν ανοιχτές θα είχαν φύγει είτε σε μορφή χαρτονομισμάτων είτε εμβασμάτων τα 100 από τα 120 δις τουλάχιστον!
Τα Capital Controls ήταν αναπόφευκτα λόγω του δημοψηφίσματος και μόνον σε κάθε περίπτωση...
Αυτο δεν με εκπλησσει.γιατι? τους χρυσαυγιτες αγκαλια με συριζεους στα παρκακια του ζαππειου χερι-χερι?
Αυτο δεν με εκπλησσει.
Παντα πιστευα οτι η ακρα αριστερα και η ακρα δεξια ειναι ομοροι πολιτικοι χώροι
Εγώ πιστεύω ότι σκοπίμως μας δάνειζαν τόσα χρόνια ασύστολα, διέλυαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, με σκοπό να βάλουν στο χέρι τον ορυκτό πλούτο και τις λοιπές ομορφιές της χώρας.γι αυτό γινεται ολ οτο νταβαντουρι, τι νομιζεις?
Ομολογω δεν περιμενα οτι θα ζουσα τη μερα, που οι βουλευτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα ειχαν τις ιδιες κονκαρδες στο στηθος εν οψει ενος δημοψηφισματος, μολαταυτα να ζουμε εναν διχασμο απιστευτο.
γιατι? τους χρυσαυγιτες αγκαλια με συριζεους στα παρκακια του ζαππειου χερι-χερι?
Δυο πραγματα πετυχε το δημοψηφισμακι εγω, ιδιους τους εβλεπα...αλλα τέτοιες αγαπες ρε παιδι μου...
οι μοναδικοι ελληανες που ενωθηκαν με το δημοψήφισμα αχαχαχαχχα
ο συριζα επισης, ΄μιλαει' και στουες αρκετα ευπορους, που εχουν τα λεφτακια τους εξω, και δεν μιλαμε για 30-40-50 χιλιαρικα, αλλα για ΧΟΝΤΡΑ λεφτα!
θα στο πω απλα...ειχες, 5 εκατομυρρια στην τραπεζα! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα τα εχεις βγαλει εξω-η ελλαδα ποτε δεν φημιζοταν για το τραπεζικο της συστημα, αλλωστε!
βλέπεις πως υπαρχει μια πιθανοτητα να γυρισει σε καμμια δραχμή, και την ντοπια οκονομια να πεθαινει εδώ και ποσο καιρο!
Μην μου πεις ότι δεν βλέπεις ευκαιριες τα 5 εκατομυρρια σου να τα εκανες 7 η 8 η 10?....
Iσως ομως αυτη η " κοινωνικη" διαστρωματωση που περιγραφεις, να "πασχει" καπου.
Δηλαδη καταρχην αυτη η κρισιμη μαζα των απελπισμενων που δεν εχουν να χασουν τιποτα να μην ειναι και τοσοι πολλοι. Ετσι και αλλιως αν ηταν, θα ειχαμε εξαρση διαφορων κοινωνικων φαινομενων και εκρηξεις οργης στη χωρα πολυ πιο πριν. ( δε βαζω τα στημενα προβοκατορικα δηθεν "επεισοδια" με αναρχικους κλπ ). Υπαρχουν σαφως οι τελειως απελπισμενοι, αλλα ειναι πολυ λιγοτεροι, απο οσο για να δωσουν ενα σαφες προβαδισμα σε μια επιλογη αυτοκαταστροφης " κουγκι" που ελεγε και ο ψεκασμενος.
Δευτερον ο ΣΥΡΙΖΑ περισσοτερο αναφερεται στην κρατικη υπαλληλια, δηλαδη σε μικροαστους. Επουδενι δεν ειναι ενα εργατικο- προλεταριακο κομμα, αλλα ενα καθαρα ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ κομμα
( που φυσικα στηριζει ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΑ συμφεροντα μη το ξεχναμε). Η πελατεια του ειναι μικροαστοι καθαρα, δηλαδη οι πρωην πασοκτσηδες για να τα λεμε απλα και ξεκαθαρα.
Και οπως ειπα και πριν , για εμενα οι ΓΕΡΟΙ θα κρινουν την ψηφοφορια