Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ασε τον Τραμου και ακου σχόλιο από εμένα. Θα ψηφίσω ΑΠΟΧΗ διότι δεν γίνομαι πελάτης κανενός και μάλιστα πελάτης ενός πράγματος το οποίο δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.Περα πάντως από το όποιο αποτέλεσμα-εγω καταλήγω υπερ του ΝΑΙ,αν και με την καρδιά ειμαι στο ΟΧΙ-απορώ τα μαλα με τη σταση των "εταίρων" που την εχουν δει ότι μιλάνε σε "εταίρες".Τελεσίγραφα,κεκαλυμμένες απειλές,σχολια φαρμάκι,εμμεσες και άμεσες υποδείξεις προς εναν Λαό που ειναι ετοιμος να σφαχτεί,υπέρ της μιας επιλογής...
Αυτη κατα τα άλλα ειναι η Ευρωπη των Λαών,της αλληλεγγύης,της αδελφοσύνης και της οικονομικης ευμαρειας ολων..
Σε αυτήν την Ευρωπη αυριο εγω θα πρέπει να πω ΝΑΙ...
ΥΓ:Στην αρχη της εβδομάδας πιστευα σε συντριπτική επικράτηση του ΝΑΙ,ισως και πανω από 65%.Οι μαλακες όμως εξω ,ακόμα δεν εχουν καταλάβει οτι απευθύνονται σε Ελληνες,οι οποίοι αντιδρούν ΑΝΤΙΘΕΤΑ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ...Τωρα πια βλέπω μαχη στα ισια και μακαρι να κυλησουν ολα ομαλα γιατι από Δευτερα βλέπω Διχασμό και φανατίλα..
Τραμου θελω σχολιο..
Κατά τα αλλά, συμφωνω σε όλα όσα ειπες και εκτιμάς. Φαίνεται να γίνεται ντέρμπυ ιδιαίτερα μετά τις εμφανίσεις των πρώην πρωθυπουργών.
Τέλος, θα ήθελα να σημείωσω, ότι έχει να μου σηκωθεί εδώ και μια εβδομάδα με όλα αυτα που γίνονται και που θα γίνουν. Περναω ένα ελαφρύ καταθλιπτικό επεισόδιο αλλά αρχίζει και με ανησυχεί διότι το βλέπω επίμονο.