memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν ξαναασχολουμαι με λοβοτομημενους ασχετους, σορρυ....τραβα στον ντραγκι να του παρεις μια πιπακαι αυτα να αφαιρεσεις παλι ελλειμα βγαζει !
δεν ξαναασχολουμαι με λοβοτομημενους ασχετους, σορρυ....τραβα στον ντραγκι να του παρεις μια πιπακαι αυτα να αφαιρεσεις παλι ελλειμα βγαζει !
δε θα επρεπε να λογοδοτησει ο προεδρος της ΤτΕ για το κανονι που εριξε στην Ελληνικη οικονομια? ηδη προφυλακισμενος θα επρεπε να ειναι!! Αλλα ξεχασα...πες στον διπλοφιστωμενο που μιλα για κρατικες τραπεζες οτι η ΤτΕ ειναι ανεξαρτητη και στις υπολοιπες τα διοικ.συμβουλια ειναι τα ιδια με πριν τετοιοι ημιμαθεις μαλακες εχουν και αποψη και στηριζουν το ναι...
ειναι γνωστο βεβαια πως ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ!
ο 45 φλερταρει με το εγκαφαλικο....
εδω εισαι εσυ και ο τσωννυς υπερ του ναιΚι ο Κουφοντίνας υπέρ του όχι. Όλα τα ζαβά έχουν μαζευτεί.
δεν ξαναασχολουμαι με λοβοτομημενους ασχετους, σορρυ....τραβα στον ντραγκι να του παρεις μια πιπα
μπατιρη, περιμενω να βαλεις 50Κ στοιχημα.....αφου δεν τα εχεις αδειασε μας τη γωνια και σταματα τα κακαρισματαβασικά εσύ και οι όμοιοι σου θα έπρεπε να είναι κλεισμένοι στο ψυχιατρείο αλλά ας μην το κάνουμε θέμα…
βάλε μας καμμιά φωτό με τα δύο πεντάευρα την προικα σου τώρα… όλο και κάποιος πακιστανός θα βόσκει στο σάιτ…
μπατιρη, περιμενω να βαλεις 50Κ στοιχημα.....αφου δεν τα εχεις αδειασε μας τη γωνια και σταματα τα κακαρισματα
...Εχει πρεσβυωπια αλλα εδω δε γραφει αρλουμπες....και δεν εχω μυριστει κανα σχεδιο απο τους οχι αλλα ναι ...να τα λεμε ολα.Μάγκες, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά οι εισαγωγές ουσιαστικά έχουν παγώσει.
και βεβαια δεν εθεσα θεμα συγκρισης..τι να συγκρινω?...εννοειται πως απλως εκανα εναν αλληγορικο παραλληλισμο....οσο για το υστερογραφο ειναι φανερο οτι ειναι προιον του οτι δεν καταλαβες...αυτοι γιναν ηρωες γιατι ενιωθαν πως οδηγουσαν ενα λαο...τωρα τι?ποιο λαο?ποια ιδεολογια?αυτη που καταπιε το ΑΤΜ που στεγνωσε?τωρα τα παντα ειναι προιον και μαλιστα πολλες φορες υποπροιον επωδυνων συμβιβασμων...
Όλο χαζαμάρες και συνθήματα χωρίς λογική. Επαγγελματίες διαδηλωτές είναι εξοικειωμένοι με πανό και άλλα πολλά. Άλλοι απλοί πολίτες όχι.ειναι γνωστο βεβαια πως ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ!
Για πές μας τώρα τι σημαίνει "όχι"?
Kι εσυ μου γινεσαι συμπαθης ελεεινε ψευτοφιλελευθερεΈλεγα σε συνάδελφο σήμερα ότι η Αννα-Μισελ είναι η απόλυτη αρχοντομούνα μιλφ και με έκραζε ... μετά τα τελευταία σχόλια σου για το συγκεκριμένο μιλφόνι αρχίζεις να μου γίνεσαι συμπαθής - αν και σαμαρικός βρωμο-δεξός ;)
αυτο ουτε τσιτατο ειναι ,ουτε συνθημα...ειναι μαλιστα επιστημονικα τεκμηριωμενο και χιλιογραμμενο....και δυστυχως ειναι γεματο απο λογικη.Όλο χαζαμάρες και συνθήματα χωρίς λογική. Επαγγελματίες διαδηλωτές είναι εξοικειωμένοι με πανό και άλλα πολλά. Άλλοι απλοί πολίτες όχι.