boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 290
- Πόντοι
- 36
Aν μπορεις να διαβασεις οικονομικα μοντελα και μακρο δεικτες....Ποια ειναι παληκαρι μου? Για δειξτα , περιμενουμε
Aν μπορεις να διαβασεις οικονομικα μοντελα και μακρο δεικτες....Ποια ειναι παληκαρι μου? Για δειξτα , περιμενουμε
δες τα ποθεν εσχες των συριζαιων και μετα πες μου ποιος εχει τα εκατομμυρια....
ο στοχος μου για το 2015 ειναι οτι λεφτα θελει να μου παρει ο συριζα απο την φορολογια να τα φαω στις πουτανεςςςςςςςςςςςςςςς....ουτε μισο ευρω στο αρχιδι
αναπτυξη υπαρχει...
ετσιφιλε μην μπαινεις στον κοπο
τον συριζα, καλο η κακο
θα τον μαθουμε απ τη δευτερα
εσας τους πασοκονουδουδες σας ξερουμε 40 χρονια τουλαχιστον
και σας σιχαθηκαμε
οι προοδευτικες αποψεις του συριζα στα κοινωνικα θεματα παραμενουν αναλοιωτες απο τοτε που ηταν κομμα του 4%Ρε αδερφε,τωρα κατεβηκες στον πλανητη Ελλαδα?Ο ΣΥΡΙΖΑ απο που κι ως που ερχεται ?Με παρθενογεννεση?ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ειναι..Αυτο που οι ιδιοι συνδικαλισταδες εγλυφαν και με το οποιο ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ..τωρα του γυρισαν την πλατη για να βρουνε νεα "αφθαρτη" στεγη...Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% με τι εγινε κομμα εξουσιας? Δεν αναρωτιεσαι το 30% τουλαχιστον των ανθρωπων που ψηφισαν ΓΑΠ το 2009 σε 3 χρονια μεσα πηγαν στον Τσιπρα? Και στο φιναλε δεν σου ειπα να ΜΗΝ ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ..Σου εδωσα ενα link να δεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να εξαφανσιτουν..μαζι σου...Αλλα βλεπεις κατι ξεκαθαρο ως εναλλακτικο?Ως τεχνικα εφικτη εναλλακτικη λυση?Αλλο λεει ο ενας,αλλο ο αλλος,αλλο το πρωι αλλλο το βραδυ...αλλα λογια ν αγαπιομαστε...Η επιλογη και η ΕΥΥΝΗ θα ειναι πλεον ατομικη....
Η ιστορια επαναλαμβανεται...1981 λοιπόν... "Σε επίπεδο συνθημάτων, οι Αριστεροί άκουγαν από τα χείλη του Ανδρέα, όσα ονειρεύονταν να εκστομίζουν οι δικοί τους ηγέτες. Το ΠΑΣΟΚ στις τάξεις του ακόμη και εκείνους που λάτρευαν το άκρα της κομμουνιστικής θεωρίας, φιλοξένησεκαι της αναρχικής προσέγγισης του κοινοβουλευτισμού και των θεσμών. Και βέβαια, προσέφερε κάτι το οποίο οι Αριστεροί απώλεσαν με την ήττα τους στον Εμφύλιο: Τη δυνατότητα πρόσβασης στη νομή της εξουσίας. Κάπως έτσι, η σαρωτική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, στηρίχτηκε πρωτίστως στους μέχρι τότε και επί δεκαετίες περιθωριοποιημένους Αριστερούς. Εκείνοι ήταν που έδωσαν διαστάσεις ηγεμονίας στην πολιτική επικράτηση του Κέντρου. Και την ίδια στιγμή, απονεύρωσαν, αποψίλωσαν και αποδόμησαν το αυτόνομο πολιτικό μέλλον της Αριστεράς."ετσι
η αριστερα στην ελλαδα δεν κυβερνησε ποτε
ευκαιρια να ξανασυστηθουμε απο δευτερα με τα 327983249283 πασοκοκαθηκια που φωλιασαν στο συριζα για να ξανακυβερνησουν με αλλη ταμπελα
σκεψου το ανηψακι σου τοτε....
Ουτε απο αυτο εχω, και μην πεις για την ξαδερφη μου, γιατι ουτε καν ξερω αν ζει...οποτε χεστηκα ..
Δεν με συγκινει αυτην η επιχειρηματολογια τυπε, ουτε με τρομαζει η καταστροφολογια σου.
Θα κρινω την νεα κυβερνηση για αυτα που θα κανει.
40 χρονια φαγαμε στην μαπα ΝΔ και Πασοκ.Ας φαμε και 1-2-4 χρονια Συριζα στα αρχιδια μου.
5-10 ατομα σε χαηλες θεσεις?????????????????????????Ειδες λοιπόν που δεν ξερεις τι ψηφιζεις???οι προοδευτικες αποψεις του συριζα στα κοινωνικα θεματα παραμενουν αναλοιωτες απο τοτε που ηταν κομμα του 4%
το οτι πηγαν 5-10 ατομα απ το πασοκ σε χαμηλοβαθμες θεσεις δε λεει
τιποτα, η ηγεσια του συριζα
ο αλεξης και τα 5-10 πρωτοκλασσατα στελεχη
ΔΕΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΕ
απο δευτερα θα τους κρινουμε
μην προδικαζεις τιποτα
εκτος αν εχεις την ικανοτητα να βλεπεις το μελλον και τι θα γινει με τον συριζα στην εξουσια
Τα διάβασες καλά τα άρθρα;;; γιατί εγώ πάνω από 10 στελέχη δε μέτρησα5-10 ατομα σε χαηλες θεσεις?????????????????????????Ειδες λοιπόν που δεν ξερεις τι ψηφιζεις???
Δουλευω στο Δημόσιο και με το χερι στην καρδια σου λεω οτι 9/10 που μπηκαν στα χρυσα χρονια του 80,και που ερχονταν το 2008 στις γενικες συνελευσεις και μας ελεγαν οτι "ειμαστε τα παιδια του Ανδρεα",σημερα ειναι ολοι με το ΣΥΡΙΖΑ....
Αν αυτο λεει κατι...
Μαλιστα...
5-10 ατομα σε χαηλες θεσεις?????????????????????????Ειδες λοιπόν που δεν ξερεις τι ψηφιζεις???
Δουλευω στο Δημόσιο και με το χερι στην καρδια σου λεω οτι 9/10 που μπηκαν στα χρυσα χρονια του 80,και που ερχονταν το 2008 στις γενικες συνελευσεις και μας ελεγαν οτι "ειμαστε τα παιδια του Ανδρεα",σημερα ειναι ολοι με το ΣΥΡΙΖΑ....
Αν αυτο λεει κατι...
τυπε κι εγω αμα ειχα 15 ακινητα και μισο εκατομμυριο στο εξωτερικοΕχεις κατι με τους πλουσιους, τυπε; Μηπως εισαι ...κομμουνι;
Συνεχιστε οι δεξιοι να προσπαθειτε να κανετε αριστερη κριτικη στο Συριζα, ειναι τελειο![]()
δες τα ποθεν εσχες των συριζαιων και μετα πες μου ποιος εχει τα εκατομμυρια....
ο στοχος μου για το 2015 ειναι οτι λεφτα θελει να μου παρει ο συριζα απο την φορολογια να τα φαω στις πουτανεςςςςςςςςςςςςςςς....ουτε μισο ευρω στο αρχιδι
Πάντως όχι νουδουωραια .....ας το παμε αλλιως.....μπας και το χωνεψει το κλουβιο μυαλουδακι τους...
ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ (οπως θελετε οι περισσοτεροι εδω μεσα βαση ψηφοφοριας) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ....
τι θα ψηφισετε στις επομενες εκλογες ?
ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΑΣ ?