jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Είναι διανοούμενος.
διαβαζει κοσμοπολιταν
Είναι διανοούμενος.
και πως θα αναπτυχθει βρε κοτομπιφτεκε το λαδι και η φετα με 33% φορο?
πως θα κρατησει ο αλλος το μαγαζι του ανοιχτο με 100% προκαταβολη φορου απο φετος?
ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΙ?
ΕΣΎ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΚΌΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ...
http://[URL unfurl="true"]www.madata.gr/files.php?file=0_INSIDE_ARTICLES/intsiprasha_118929805.jpg[/img[/URL]]
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ
[/quote]
Το δεύτερο το δεύτερο δαγκωτό.. :2funny:
sakiiiiiiiiiiiiiiiis
ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
Εγώ συμφωνώ με όλους τους φίλους παραπάνω. Κάνω όμως δυό απλά ερωτήματα και απάντηση δεν έχω πάρει από κανένα. Αν βγεί όχι και μας ξαναπούν όχι οι δανειστές (το έκαναν ήδη παρά το ότι ο Τσίπρας είχε πεί ότι ούτε 1 στο εκατομμύριο δεν θα πεί όχι η Μέρκελ), γιατί τότε δεν μου λέει νε τι θα γίνει;
Δεύτερη ερώτηση... αφού μας λένε οτι δανειστές μας έκλεισαν τις τράπεζες, πώς μπορεί το Ελληνικό κράτος να εγγυηθεί τις καταθεσούλες που μάζεψα μια ζωή και δεν τις έβγαλα στο εξωτερικό; Αν τις ζητήσω δηλαδή, πού θα βρεθούν τα λεφτά για μου τις δώσει;
Το κουρεμα θα γινει αν βγει το ΟΧΙ.χ
Κανονικά μέχρι εκατό χιλιάδες δεν γινεται κούρεμα αυτο συνέβη στη Κύπρο πανω απο εκατό χιλιάδες απλως επειδη εδω κανένας δεν εχει πανω απο εκατό οι Γερμανοί προτείνουν εφάπαξ φόρο δεκα τοις εκατό στη περιουσία καθε έλληνα εφόσον κερδίσει το ναι
το κουρεμα θα γινει ΜΟΝΟ αν βγει το ΝΑΙ + bonus κυβερνηση με πρωθυπουργο Στουρναρα ωστε να εξασφαλιστει η εφαρμογη της γρηγορης κλοπης της περιουσιας του λαου απο κατασχεσειςΤο κουρεμα θα γινει αν βγει το ΟΧΙ.
Εισαι ενας αθλιος προπαγανδιστης της Κουμουνδουρου.
[URL unfurl="true"]http://hellas-post.com/category/%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%83%CE%B1/#_[/url]
Όταν οι ξένοι νοιάζονται για μας, μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι
και εμείς για τα προβλήματά μας;
Διευκρίνηση: Δεν είμαι Δημόσιος υπάλληλος και δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο.
μεχρι και το ιδιο το μεγκα σημερα αρχισε να το γυριζει οτι κερδιζει το οχι , μη ξεφτιλιστει.... ο αλεξ κραταει τις θερμοπυλες της προπαγανδας μονος του πλεονΜεμο ηθελες δημοσκοπηση χθες?