Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 244 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 463 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 15 0,9%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 67 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 6 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 29 1,7%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 158 9,1%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 121 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.743

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
7
Πόντοι
16
ενω οταν εμφανιζονται κατι λεουτσακος βαρεμενος κατρουγκαλος παπαχριστοπουλος και κατι αλλοι τυποι πανε τρεχοντας στο οχι

Τον Παπαχριστόπουλο τσάμπα τον έβαλες μαζί με τους άλλους. Έχει ρεύμα και ψηφίζεται από μόνος του.
Η διαφορά των υπολοίπων που γράφεις με αυτούς του μπλοκ του ΝΑΙ είναι ότι οι μεν δεν κάνουν ζημιά στο ποσοστό, δεν έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με την 5αδα επιθεώρησης.
 

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Μηνύματα
962
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
[video]http://www.logiastarata.gr/2015/07/8.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το θεμα οτι και οι μεν και οι δεν δεν ξερουν τι τους γινεται

και τα προβατα απο κατω τσακωνονται

περναει ο καιρος και ο λογαριασμος μεγαλωνει

το μειλ χαρδουβελη θα ειναι ευχαριστη παιδικη ιστορια

και ολα αυτα επειδη ενα κωλοπαιδο δεν μπορει να αναλαβει τις ευθυνες του
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.912
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
για τους αγρότες είναι λίγος ο φόρος ... 60% θα έπρεπε να είναι με τόσα που έχουν μασήσει τόσα χρόνια αφορολόγητα...

Καμιά άλλη μαλακία θα πεις;
Υπέρ του ΝΑΙ είμαι αλλά η φορολόγηση των αγροτών είναι απαράδεκτη.Δεν είναι όλοι σαν τον Μπούτα και τους συνδικαλιστές της Θεσσαλίας κυρίως που τρώγανε με χρυσά κουτάλια.Η πλειοψηφία είναι μεροκαματιάριδες.Ας πάνε να βρουν τους Ελ.Επαγγελματίες που δεν κόβουν αποδείξεις,δεν πληρώνουν ΦΠΑ και κατά συνέπεια δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος.Πάντως αν του χρόνου πηγαίνεις στο σουπερ μαρκετ και παίρνεις το βρωμόλαδο της κάθε εταιρείας 15 ευρώ το λίτρο,και το αλεύρι άλλα τόσα,και το ψωμί 3 ευρώ,μην κλαις.Τη φορολογία τους οι αγρότες θα τη μετακυλίσουν στο προϊόν.Και όσο υπάρχει εμπάργκο στη Ρωσία και το στάρι θα είναι ελάχιστο,και όσο η παραγωγή λαδιού σε Ιταλία και Ισπανία θα είναι μειωμένη εξαιτίας ενός βακτηρίου θα μειώνεται,τόσο θα παρακαλάνε οι έμποροι για ελαιόλαδο.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το πρόβλημα καθημερινά μεγαλώνει
Βαρύ το πλήγμα στον τουρισμό: «Βουτιά» 40% στις κρατήσεις
03/07/201508:06

Τις τελευταίες πέντε ημέρες δεν μπήκαν στο σύστημα περίπου 240.000 κρατήσεις - Απότομη «προσγείωση» στη ζήτηση στα αεροπορικά εισιτήρια - Φόβοι για ακινητοποίηση φορτηγών και ΚΤΕΛ - «Κραυγή αγωνίας» από τις Κυκλάδες για ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα

Διογκώνεται καθημερινά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα με τους παράγοντες της αγοράς να φοβούνται ότι τις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη τόσο σε επίπεδο κρατήσεων όσο και σε επίπεδο ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων που παρακολουθεί με αγωνία τα στοιχεία, τις τελευταίες ημέρες η πτώση του ρυθμού των κρατήσεων φτάνει κατά μέσο όρο τις τελευταίες ημέρες το 30%-40%. Σε απόλυτους αριθμούς αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο πενθήμερο δεν έχουν καταχωρηθεί στα συστήματα των ξενοδοχείων έως και 240.000 κρατήσεις.

Αντίστοιχα μεγάλη - αν όχι και μεγαλύτερη - είναι η πτώση του ρυθμού των κρατήσεων για αεροπορικά εισιτήρια με τις εταιρείες να εκτιμούν ότι αυτό οφείλεται κυρίως στους Έλληνες ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν μειώσει στο ελάχιστο ακόμα και τη σκέψη για ταξίδια.

Η ίδια κατάσταση και στις ηλεκτρονικές αναζητήσεις για δωμάτια, όπως καταγράφει το Έθνος, με την πτώση να φτάνει έως και το 50% καθώς επιβαρυντικά λειτουργεί το γεγονός ότι είναι πλέον αδύνατον να γίνουν κρατήσεις σε ξένες αεροπορικές εταιρείες με ελληνικές πιστωτικές κάρτες.


«Χειρόφρενο» στα φορτηγά-λεωφορεία


Προβληματισμός εντωμεταξύ επικρατεί και στους υπευθύνους των ΚΤΕΛ και τους ιδιοκτήτες φορτηγών οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αδυναμία πραγματοποίησης δρομολογίων τις επόμενες ημέρες.

Αν και τα λεωφορεία από τον Κηφισό για την ώρα αναχωρούν κανονικά για όλους τους προορισμούς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ Σοφοκλής Φάτσιος προειδοποιεί για ενδεχόμενα προβλήματα με την εκτέλεση των δρομολογίων από την προσεχή Τρίτη.

«Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την ημέρα. Με 60 ευρώ ημερησίως δεν μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα για των μεταφορέων για καύσιμα, διόδια και ακτοπλοϊκούς ναύλους. Κανείς πλέον δεν δέχεται πίστωση και τα προβλήματα θα διογκώνονται καθώς από τα 32.000 οχήματα, τα 25.000 είναι αυτοαπασχολούμενα» δηλώνει στο Έθνος ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ Πέτρος Σκουληκίδης.

«Κραυγή αγωνίας» και από το Επιμελητήριο Κυκλάδων που σε ανακοίνωσή του κάνει λογο για προβλήματα τροφοδοσίας σε συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων, όπως κρεατικά και φάρμακα λόγω της μη δυνατότητας πληρωμής των προμηθευτών του εξωτερικού εξαιτίας της τραπεζικής αργίας.



αυτη ειναι η εθνικη αξιοπρεπεια

και η σκληρη διαπραγματευση

των απατεωνων

ψηφιστε τους

 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.962
Κριτικές
16
Like
14.899
Πόντοι
6.515
αν ειχες ανοιξει ενα βιβλιο στη μιζερη ζωη σου, θα γνωριζες αντισθενη οτι τον τσαουσεσκου τον εφαγαν οταν υστερα απο την πραγματικα σκληρη διακυβερνηση μιας χρεωκοπημενης χωρας που παρελαβε, ξωφλησε τα χρεη της και ετοιμαζοταν να την οδηγησει προς μια ελευθερη αναπτυξη...αλλα ποιος θα στα πει αυτα το μεγκα?

Ακριβως ετσι εγινε, όμως για να το πετυχει ωθησε έναν λαο στην απολυτη ενδεια, την πεινα, και την εκπορνευση χιλιαδων κοριτσιων με σκοπο την επιβίωση.
Ο ιδιος και η φαμίλια του ζουσαν φαραωνικα, με περιουσια, κατοικιες και ταξίδια στην ευρωπη. Γι αυτό ηταν τοσο σκληρη η εκδικηση του λαου του  :S
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο καψης ξεφτυλιζει το λιπος στο μεγα

μαζι με την κεφαλογιαννη
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Eπέκρινε την πολιτική που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια
Bαρουφάκης στο BBC: 100% συμφωνία ανεξαρτήτως «ναι» ή «όχι»
03/07/201507:28

«Αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι "ναι", τότε θα είναι μια κακή συμφωνία, οι τράπεζες θα ανοίξουν με μια κακή συμφωνία. Αν επικρατήσει το "όχι", θα έχουμε μια άλλη συμφωνία που θα είναι βιώσιμη. Κάτι στο είδος των προτάσεων που κάναμε αυτές τις τελευταίες ημέρες», εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε σε συνέντευξη στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC News που μεταδόθηκε αργά χθες πως υπάρχει «100% πιθανότητα» να εξευρεθεί μια συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

«Μια συμφωνία θα βρεθεί είτε ένα "ναι" είτε ένα "όχι" βγει από την κάλπη», δήλωσε.

«Αν είναι "ναι", τότε θα είναι μια κακή συμφωνία, οι τράπεζες θα ανοίξουν με μια κακή συμφωνία. Αν επικρατήσει το "όχι", θα έχουμε μια άλλη συμφωνία που θα είναι βιώσιμη. Κάτι στο είδος των προτάσεων που κάναμε αυτές τις τελευταίες ημέρες», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Οικονομικών επέκρινε την πολιτική λιτότητας που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια και τις μακρές διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

«Έχουμε ένα πολύ κακό σύστημα διοίκησης στην Ευρώπη. Δεν είναι ο ορθός τρόπος διοίκησης μιας νομισματικής ένωσης. Είναι μια παρωδία. Μια κωμωδία λαθών εδώ και πέντε χρόνια», τόνισε. «Το πρόγραμμα που επέβαλαν στη χώρα αυτή και που θέλουν να συνεχίσουν να επιβάλλουν θα μείνει ως η μεγαλύτερη αποτυχία στην ιστορία της οικονομίας», υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών.


τσακωνομαστε τοσο καιρο για ποιο λογο ;
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μια μας λες για τον κοκο

μια για τον λεβεντη

μια για τον χερχερι

ε οπως και να το κανεις δεν στεκουν ολα αυτα
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση
Σήμερα η απόφαση του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του δημοψηφίσματος
03/07/201508:31

Μετά την προσφυγή δύο πολιτών που υποστηρίζουν ότι οι νομοθετικές πράξεις διεξαγωγής του δημοψηφίσματος  προσκρούουν στο άρθρο 44 του Συντάγματος και στο νόμο που αφορά τους κανόνες διεξαγωγής των δημοψηφισμάτων

Να αποφασίσουν αν το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή όπως αποφάσισε η Κυβέρνηση και ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Βουλή καλούνται σήμερα 21 δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η συνεδρίαση υπό τον πρόεδρο του ΣτΕ Νίκο Σακελλαρίου αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Οι ανώτατοι δικαστές καλούνται να αποφασίσουν επί της αίτησης ακύρωσης που κατέθεσαν ένας μηχανικός και ένας δικηγόρος, πρώην σύμβουλος Επικρατείας.

Σύμφωνα με τους δύο πολίτες οι νομοθετικές πράξεις διεξαγωγής του δημοψηφίσματος  προσκρούουν στο άρθρο 44 του Συντάγματος και στο νόμο 4023/2011 που αφορά τους κανόνες διεξαγωγής των δημοψηφισμάτων.

Μετά τη συζήτηση της προσφυγής σε δημόσια συνεδρίαση,  οι σύμβουλοι Επικρατείας θα μπουν σε διάσκεψη  κεκλεισμένων των θυρών για να λάβουν απόφαση.

Αμέσως μετά (άγνωστο ποία χρονική στιγμή της ερχόμενης Παρασκευής) θα γνωστοποιηθεί «το δια ταύτα» της απόφαση της Ολομέλειας που θα κρίνει την τύχη της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι σύμβουλοι Επικρατείας αποφανθούν ότι ο τρόπος διεξαγωγής του δημοψηφίσματος είναι αντισυνταγματικός, τότε «παγώνει» η διεξαγωγή του και ότι χρήματα έχουν δαπανηθεί (αμοιβές δικαστικών αντιπροσώπων, δαπάνες για τα ψηφοδέλτια, κ.λπ.) πάνε χαμένα.

Αντίθετα, σε περίπτωση κατά την οποία απορριφθεί η σχετική προσφυγή τότε η διαδικασία του δημοψηφίσματος την ερχόμενη Κυριακή θα προχωρήσει κανονικά.


 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ενημερώνουμε τον κοσμάκη τύπε

δεν κανεις καλη ενημερωση

Η τέως βασιλική οικογένεια σε ξέγνοιαστες στιγμές στις Σπέτσες (εικόνες)

Στις Σπέτσες βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες η τέως βασιλική οικογένεια.

Με αφορμή τους αγώνες «Spetses Classic Yacht Regatta 2015» όπου συμμετείχε ο Νικόλαος, ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία, αλλά και τα υπόλοιπα γαλαζοαίματα μέλη, «συνελήφθησαν» από το φακό του govastileto.gr, σε ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές εν πλω αλλά και σε βόλτες στο νησί.

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/1735913.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/lifestyle/article/i-teos-vasiliki-ikogenia-se-ksegniastes-stigmes-stis-spetses[/URL]

την ωρα που στεναζουν οι συνταξιουχοι στις ουρες ο κοκος κοβει βολτες και καλοπερναει





 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1735910[/img[/URL]]

αντε και με πι

[img]http://[URL unfurl="true"]www.promed.gr/540-2175-thickbox/perpatoura-me-rodes.jpg[/img[/URL]]

να σωσει την ελλαδα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.991
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα ανεβάζω και αυτά..Ο Βασιλιάς αναμένεται να πάρει πρωτοβουλίες άμεσα
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.991
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μιλάει ο δρακουμέλ στον ant1
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom