kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ΤΕΛΟΣ!!!!!! να κλεισει το σαιτ τωραΟ Τζόνις έχει βγάλει την 8εκ μαλαπέρδα τώρα, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, έβαλε να παΙζει το hello του λαιονελ ριτσι και την παίζει!
ΤΕΛΟΣ!!!!!! να κλεισει το σαιτ τωραΟ Τζόνις έχει βγάλει την 8εκ μαλαπέρδα τώρα, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, έβαλε να παΙζει το hello του λαιονελ ριτσι και την παίζει!
Μηπως να κανουμε ανταλλαγη Σόιμπλε με Βαρουφακη? Σηκωνει.
να τον ακούτε το βενιζέλο,
αυτός κατέβαζε μεταρρυθμίσεις για να χρησιμοποιεί τα αεροπλάνα για να μη χάνει διακοπές
8ποντη η μαλαπερδα? ποιο κοματι του λαιονελ ακους?τα κερια ειναι αρωματικα???αεροπλανο μονο η περιστερα η καραβλαχαρα
οξω ρε λαμογια που εχετε το θρασος
συμμορια της χρεοκοπιας
αεροπλανο μονο η περιστερα η καραβλαχαρα
συμμορια της χρεοκοπιας
Ο Τζόνις έχει βγάλει την 18 εκ μαλαπέρδα τώρα, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, έβαλε να παΙζει το hello του λαιονελ ριτσι και την παίζει!
έχεις αρχίσει και βραχυκυκλώνεις.αεροπλανο μονο η περιστερα η καραβλαχαρα
συμμορια της χρεοκοπιας
ΜΠΙΝΕ πες μου οτι φορας και λαμπατερ στο κεφαλι....αεροπλανο μονο η περιστερα η [size=30pt]καραβλαχαρα [/size]
συμμορια της χρεοκοπιας
τσονι καυλιαρη? γιατι σε βριζουν ολοι ρε ...μα ολοιελα να σου ασπρισω τις αμυγδαλες
οχι ολοι!.....εγω δεν τον βριζω τον....τσονι καυλιαρη? γιατι σε βριζουν ολοι ρε ...μα ολοι
Πρόωρη εκσπερμάτιση τύπε? :S
Σκουπίστηκες με πράσινο χαρτομαντηλάκι μην λερώνεις το πληκτρολόγιο? :o
Θα σου κολλήσει κανα πλήκτρο στο δάχτυλο!
γιδι να ρθω εγω με την μονωτικη και το φλογιστρα...ελα να σου ασπρισω τις αμυγδαλες
έχεις αρχίσει και βραχυκυκλώνεις.
Που κολλάει σε πασοκόστοκε η pigeon;