Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 244 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 463 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 15 0,9%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 67 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 6 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 29 1,7%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 158 9,1%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 121 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.743

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
33.284
Like
13.607
Πόντοι
2.606
μουνοπανα δεν κλαιμε εμεις με καραμανλη κλαιμε με καρκαβιτσα....
Είμαστε άντρες εμείς είμαστε άντρες! είπε ο υποναύκληρος καθισμένος ανάμεσα στο πλήρωμα. Έλληνας! σου λέει ο άλλος· δεν είναι παίξε γέλασε. Έχουμε τα κακά μας - δε λέω· πήραμε δρόμο στραβό, σαν το κακοκυβερνημένο πλε­ούμενο· μα δεν είμαστε και ντιπ! για πέταμα. Και να είμαστε για πέταμα, πάλι δε θα χαθούμε, θέλουμε δε θέλουμε, θα ζή­σουμε. θα ζήσουμε και θα θεριέψουμε και θα δοξαστούμε, όπως και πρώτα. Το σιδερόξυλο σιδερόξυλο είναι, όσο κι αν το κουτσουρέψεις· όσο κι αν του μαδήσεις την κορφή, αν του ζεματίσεις τα φύλλα, αν του πριονίσεις τα κλαδιά. Ο λέοντας, λέοντας λέγεται, όσο κι αν του ψαλιδίσεις τη χήτη, αν του κόψεις την ουρά, αν του βγάλεις τα νύχια, αν του ξεριζώσεις τα δόντια. Φτάνει το βρούχημά του να σε πάει ριπιτί. Το έχει το σκαρί μας, ναι· το θέλ’ η τύχη μας να είμαστε πάντα μεγά­λοι. Όπου κι αν γυρίσεις, σε στεριές και θάλασσες, σε νότο και βοριά, σ’ ανατολή και δύση, θα το ιδείς γραμμένο. Και γραμ­μένο όχι με ανθρώπινο κοντύλι, αλλά με το ίδιο χέρι, το πα­ντοδύναμο χέρι του Δημιουργού. Είμαστε άντρες, σου λέω!

Να, κοίταξε στην Ανατολή. Εκεί βγαίνει ο ήλιος, ήλιος λαμπρός και αβασίλευτος - ο ήλιος του Γένους μας. Όποιος δεν έχει μάτια, εκείνος δε βλέπει τη χαραυγή· εθνική χαραυγή, πόθος και καημός αιώνων όλων - όχι κουραφέξαλα.

Κοίταξε γύρω μας: θάλασσα φουρτουνιασμένη, ουρανός κατασκότεινος, στεριές σκουντουφλιασμένες, φορτωμένες δάκρυα και φαρμάκι, θεριά τα κύματα χτυπάνε το καράβι μας. Λύσσα και χολή μας πολεμά. Το νερό δέρνει τη στεριά, την τρώει, την ξεσχίζει, την πετσοκόβει άπονα, όσο να κάμει τα πάντα θάλασ­σα και ν’ απλωθεί αχόρταγος ρούφουλας στον παράνομο κόσμο.

Μα γύρισε κατά την Ηράκλεια. Καιρός διαμάντι· νερό τρι­σάγιο. Το μάτι του θεού εκεί έπεσε. Έχεις αρρώστια; πήγαινε να γιατρευτείς. Έχεις πονόματο; άλειψε τα ματόφυλλό σου ν’ αγναντέψεις κόσμους. Είσαι κουφός; θ' ακούσεις αρμονίες. Βερέμης είσαι; Διγενής έγινες. Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ εκεί βρίσκεται για μας. Κολυμπήθρα σωματική, κολυμπήθρα ψυχι­κή, εθνική πρώτ’ απ’ όλα. Είναι η Άγια Τράπεζα της Αγιασοφιάς, το προσκυνητάρι του Γένους μας.

Την άπαρτη Πόλη μας ξένου πόδι την πάτησε - ποδάρι Βενετσάνου. 0 τυφλός Δάνδολος με ξεμωραμένου πιθυμιά έκλει­σε στην άσαρκη αγκαλιά την παρθένα μας· μάρανε τα ρόδα του προσώπου της με το βρωμερό του χνώτο· ρούφηξε το τρισά­γιο αίμα της με τα σαλιαριστά φιλήματα του. Εννιακόσιων χρόνων ένδοξη ζωή την έσβησε μ’ ένα του σφιχταγκάλιασμα. Ο Λάσκαρης, φαρμακωμένης ώρας βασιλιάς, φεύγει μακριά συνεπαίρνοντας του Γένους την ελπίδα, την αθάνατη σπορά, που θα γυρίσει πάλι μια μέρα θεριεμένος εκδικητής. Και ο καταχτητής, Φράγκοι και Βενετσάνοι και Γερμανοί αδέσποτοι, σαν το αψύ πουλάρι, που τσαλαπατεί με τα πέταλά του τ’ αβρά λούλουδα, χύνονται απάνω της αχόρταγοι. Με το σταυρό τους συντρίβουν το σταυρό μας· με τη θρησκεία τους πελεκούν τη θρησκεία μας. Γκρεμίζουν εκκλησίες, ποδοπατούν καλλιτεχνή­ματα, μολύνουν αγιάσματα, αποτεφρώνουν πνευματικά αριστουργήματα. Και σφάζουν γέροντες, ατιμάζουν παρθένες, πα­τούν αρχόντων μέγαρα, ξαπλώνονται σε βασιλικά κλινάρια· νεκρούς γυμνώνουν ένδοξους, ποδοκυλούνε στέμματα θαυμαστά, στενάζει η Βασιλεύουσα· μυρολογά η Σιών μας! Και ο Δάνδολος, γιος κουρσάρων, δε λησμονεί την τέχνη των πατέρων του. Κουρσεύει και θέλει με ξένα και αταίριαστα στολίδια να στολίσει τη λιμνογέννητη πατρίδα του.

Γαλέρες φεύγουν και γαλέρες έρχονται. Παίρνουν τον πλού­το μας τον αδαπάνητο, τη δόξα μας, την αβασίλευτη τη λάμ­ψη, τη σοφία, τα ιερά μας. Η Βενετία τα δέχεται περίχαρη, στο­λίζεται και καμαρώνει σαν ξιπασμένη και άμυαλη τσιγγάνα. Ζώ­νεται το σπαθί του Κωνσταντίνου μας το βλογημένο, που έχει στο θηκάρι του τον ουρανό με τ’ άστρα, τη θάλασσα με τα κα­ράβια, τη γη με τα κάστρα της· ιστορία χρυσόγλυπτη του απέ­ραντου Κράτους μας. Παίρνει την κολυμπήθρα, που τόσοι βα­φτίστηκαν πορφυρογέννητοι, και βαφτίζει μέσα των εμπόρων τα παιδιά. Με τις χρυσόπορτες του ναού μας στολίζει τον Άγιο Πέτρο της· στήνει στους πύργους της το Ρολόγι, θαύμα του κό­σμου, με τους Μάγους που χαιρετούν ταπεινοί του Χριστού μας τη Γέννηση· στήνει στις πλατείες της τ’ άλογα τ’ ανεμοπόδαρα, ακράτητου λαού συμβολική παράσταση.

Γαλέρες φεύγουν και γαλέρες έρχονται. Παίρνουν τα πλού­τη μας, τη δόξα, τα ιερά μας. Αλλού τα πάνε, στη Δύση την τρισβάρβαρη, να ημερέψουν και κείνης τους λαούς, να δοξά­σουν και κείνης τα χώματα.

Η Αγιατράπεζα όμως δεν ακολουθεί. Η πλάκα η πολύτιμη, που την έστησε ο Ιουστιανός στη μέση του Ναού, λαμπρό ζαφείρι στη χρυσή σφεντόνα του· η πλάκα που άκουσε τόσα Νικητήρια και θυσίασε απάνω της ο Φώτιος, δεν πάει να κλειστεί σκλάβα στα δολερά τείχη, στ’ αρπαχτικά χέρια του Ιννοκέντιου. Όχι, δεν πάει. Άνοιξε η καρίνα στα δυο και γλίστρησε η Αγιατράπε­ζα στα νερά του Μαρμαρά. 0 βούρκος έφυγε από κοντά της, όπως φεύγει η αμαρτία στο Σταυρό, και ο χρυσός άμμος στρώθηκε, κλίνη πάναγνη από κάτω της. Και του θεού το μάτι, του δικαιοκρίτη και παντοδύναμου, στάθηκε απάνω της άγρυπνο, όπως μάνας μάτι στην κούνια του μονάκριβου παιδιού της.

***

Και από τότε είναι εκεί καιρός διαμάντι, ήλιος κατάργυρος, νερό τρισάγιο. Μύρο ανεβαίνει από το βυθό και απλώνεται στο πρόσωπο της θάλασσας και κάθεται χρίσμα σωματικό, χρίσμα ψυχικό, εθνικό πρώτ’ απ’ όλα! Όπως από το Δισκοπότηρο βγαίνει η σωτηρία του χριστιανού, θα έβγει από κει και η δι­κή μας απολύτρωση. Η χαραυγή του γένους μας εκεί θ’ ανατείλει· ναι, εκεί θα ανατείλει. Προβαίνει ολοένα η Αγιατράπεζα και βούλεται να πιάσει τη στεριά. Αργά η γρήγορα θα την πιάσει τη στεριά. Και τότε σ’ όλη την ελληνική γη, από άκρη σ’ άκρη, από νότο και βοριά, χαρούμενος ο ήλιος θα πυρώσει τους δούλους, καμπάνα θα σημάνει σε κάθε μιναρέ και τα τζα­μιά θα ηχολογήσουν τη χριστιανική, την εθνική μας λειτουρ­γία. Και τότε πάλε η Χρυσόπορτα θα στολίσει Ελλήνων βασι­λιάδων τα τρόπαια.

Τότε θα πάρουμε και τα κουρσεμένα πίσω. Τα πλούτη μας, τις δόξες, τα ιερά μας. Θα πάρουμε το σπαθί του Κωνσταντί­νου και την κολυμπήθρα του Πορφυρογέννητου· τις πόρτες του Ναού μας, το Ρολόγι των Μάγων, τ’ άλογα τ’ αράθυμα. Και θα μείνει πάλι φτωχή και ταπεινή ψαρούδισσα η Βενετιά, και η Πόλη μας θα γίνει καύχημα και στόλος της Οικουμένης, όπως ήταν πριν τη μαράνει του Βενετσάνου το αγκάλιασμα και το βάρβαρο ποδάρι του Τούρκου.

Ναι· θα ζήσουμε και θα θεριέψουμε και θα δοξαστούμε πά­λι. Είμαστε άντρες εμείς· μωρ’ είμαστ’ Έλληνες!...»

Και ορθός τώρα έριξε τα μάτια φλογερά στις σκοτεινές στεριές, σαν προφήτης του Ισραήλ, υμνώντας τη γη της Επαγγελίας, ο υποναύκληρος. Και δεν ήταν, όχι, ο ναύτης ο ταπεινός. Ήταν ο Ελληνισμός ολόκληρος, με την ακλόνητη πί­στη στις παραδόσεις και τους θρύλους του.

 

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
1.007
Κριτικές
97
Like
4.785
Πόντοι
22.915
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_43269/apantisi-zwis-kwnstantopoulou-se-pasok.w_hr.jpg[/img[/URL]]
Το να φαντάζομαι τη Ζωίτσα στα 4, είναι διαστροφή;
 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Τι λέτε να ψηφίσουμε  την κυριακή  ?


-με εΛικόπτερο?

-με πλοίο?

-με άλογο?


- με τη μηχανή του όπως πάντα?  :rolleyes:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο κόσμος στοιβαζεται στα ΑΤΜ κι αυτοί κάνουν προσλήψεις...
Ο Κουρουμπλής διόρισε τον ανιψιό του στο «Ελπίς»

Μετά την τοποθέτηση του συντρόφου της Ρένας Δούρου ως προέδρου στην ΕΥΔΑΠ, χθες ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής διόρισε τον ανιψιό του Ελευθέριο στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ»

Του Δημητρη Μαρκόπουλου




Μόλις χθες, την ώρα που τα νοσοκομεία εκπέμπουν κραυγή αγωνίας και εκατομμύρια Ελλήνων βιώνουν απίστευτες στιγμές αγωνίας στοιβαζόμενοι στα ΑΤΜ για μερικά ευρώ, ο κ Υπουργός Υγείας Παναγιωτης Κουρουμπλης που κάνει μάλιστα κι αγώνα υπέρ του ΟΧΙ με κρατικά μέσα, σε μια κίνηση απίστευτης κινητικότητας διόρισε τον ανιψιό του Ελευθέριο Κουρουμπλή με παράτυπο τρόπο και πέρα από κάθε πολιτική και ηθική δεοντολογία.


Ο κ. Λευτέρης Κουρουμπλής, ανιψιός του Υπουργού διορίστηκε ως επικουρικός ιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.


Ο Υπουργός προκήρυξε  θέση επικουρικού  οδοντιάτρου στο νοσοκομείο  Ελπίς  που  δεν  ήταν σε καμία περίπτωση αναγκαίο, ενώ αντίθετα για κλινικές  με μεγάλες ελλείψεις γιατρών  όπως στη χειρουργική, όπου υπηρετούν 2 μόνιμοι, 1 επικουρικός και 1 με απόσπαση,  δεν  προκηρύχτηκε καμία θέση.


Εκεί δηλαδή που υπάρχει απόλυτη ανάγκη για ενίσχυση του προσωπικού. Όπως βεβαίως, αυτή η θέση θα μπορούσε να έχει προκηρυχτεί στα ακριτικά νησιά μας, όπου ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.


Απεναντίας, ο Υπουργός αποφάσισε να προκηρύξει τη θέση φωτογραφικά, με την διαδικασία των ειδικών διατάξεων και με τον τρόπο αυτό, κατέλαβε τη θέση ο ανιψιός του αφού στη λίστα δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος με τις προϋποθέσεις αυτές για την ειδικότητα του οδοντιάτρου. 


Αυτό συμβαίνει την ιδια στιγμή που επίσης κυνικά ο υπουργός Οικονομικών ΓιάνηςΒαρουφάκης δηλώνει πως δεν είναι σωστό ο υπουργός Οικονομικών να περιμένει στην ουρά των ΑΤΜ να πάρει τα χρηματα του και που ο σύντροφος τηςΡένας Δούρου διορίστηκε πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ.

 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.645
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.075
Πόντοι
17.085
Θα τον βαπτίσουν και αυτόν γερμανοτσολιά  :headbang: και θα κλείσουν τη συζήτηση  :jerking:
Έτσι.
Εν τω μεταξύ μ' αρέσει που ενοχλήθηκαν κάποιοι που είπε ο Βαρουφάκης ότι δεν είναι πρέπον γι' αυτόν να στήνεται στα ATM. Αφού τα λεφτά του τα έχει έξω, τί να στηθεί; Πειράματα κάνει με τα λεφτά των άλλων. Πειράματα στην καλύτερη περίπτωση.
edit: σκετσάκι "υπουργός περιμένει στην ουρά μαζί με το λαό ΔΙΕΔΟΣΤΕ!!1 " σίγουρα θα παιχτεί τις επόμενες μέρες.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τι λέτε να ψηφίσουμε  την κυριακή  ?


-με εΛικόπτερο?

-με πλοίο?

-με άλογο?


- με τη μηχανή του όπως πάντα?   :rolleyes:

με

images
;;;
 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
υγ θελω το διορισμο στην ευδαπ της δουρο το φεκ! εχω βαλει στοιχημα !
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.991
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και ξαφνικά μας προέκυψε και παρέμβαση...Παύλου Γλύξμπουργκ για το δημοψήφισμα


[video]www.topontiki.gr/article/135239/kai-xafnika-mas-proekypse-kai-paremvasipayloy-glyxmpoyrgk-gia-dimopsifisma-video#.VZU52Gg1BfY.facebook[/video]

 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έτσι.
Εν τω μεταξύ μ' αρέσει που ενοχλήθηκαν κάποιοι που είπε ο Βαρουφάκης ότι δεν είναι πρέπον γι' αυτόν να στήνεται στα ATM. Αφού τα λεφτά του τα έχει έξω, τί να στηθεί; Πειράματα κάνει με τα λεφτά των άλλων. Πειράματα στην καλύτερη περίπτωση.
edit: σκετσάκι "υπουργός περιμένει στην ουρά μαζί με το λαό ΔΙΕΔΟΣΤΕ!!1 " σίγουρα θα παιχτεί τις επόμενες μέρες.

Είχε πολύ ειρωνία η δήλωσή του όμως, με αποκορύφωμα το "line up [size=12pt]with them[/size]".
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γαμάτοι τύποι αυτοί του ΚΚΕ...

Παίζουν bowling, κάνουν strike, και τρέχουν στο Σύνταγμα!

 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • sa.jpg
    sa.jpg
    118,6 KB · Εμφανίσεις: 23

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Και ξαφνικά μας προέκυψε και παρέμβαση...Παύλου Γλύξμπουργκ για το δημοψήφισμα


[video]www.topontiki.gr/article/135239/kai-xafnika-mas-proekypse-kai-paremvasipayloy-glyxmpoyrgk-gia-dimopsifisma-video#.VZU52Gg1BfY.facebook[/video]


Δε μας χέζει ο Νταλάρας λέω γω...;
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σιλουάνοφ (Ρώσος ΥΠΟΙΚ): Δεν προτείναμε ποτέ στην Ελλάδα να γίνει μέλος BRICS

Η Ρωσία δεν πρότεινε ποτέ στην Ελλάδα την ένταξή της στην Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS, δηλώνει τώρα ο ρώσος υπουργός

Παρά τα όσα έλεγαν κυβερνητικοί κύκλοι, ακόμα και υπουργοί όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο ρώσος υπουργός Οικονομικών διαψεύδει πως η Ρωσία πρότεινε ποτέ στην Ελλάδα την ένταξή της στην τράπεζα των BRICS.



το ψέμα έχει κοντά ποδάρια μουνόσκυλα συριζαίοι….
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
www.defencenet.gr/defence/item/%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1%CE%B9]ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ
Πήρε θέση ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος υπέρ του "ΝΑΙ"[/url]

Δεύτερη δήλωση υπέρ του "ναι" έκανε πριν από λίγο ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Ο κ. Φράγκος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

[size=14pt]«Θλίβομαι, διότι με ανευθυνότητα και αμετροέπεια της συγκυβέρνησης διασύρεται η πατρίδα μας και οι Ελληνες διεθνώς, ενώ οδηγούμεθα σε ατραπούς δύσκολες με αβέβαιο μέλλον και την πλήρη πτωχοποίηση συνεπεία της εγκληματικής ανευθυνότητας αυτών που εξαπάτησαν με αίολες και ψευδείς υποσχέσεις και έχουν υφαρπάξει τη ψήφο του ελληνικού λαού.
Επιβάλλεται, όσο ποτέ άλλοτε, οι Ελληνες να αποφασίσουν με σύνεση και ψυχραιμία, για την επιβίωση μας ως έθνους μέσα στην Ευρώπη με ένα ηχηρό ΝΑΙ την Κυριακή!
[/size]
Δεν υπόκεινται τέλος σε καμία διαπραγμάτευση οι ηθικές αξίες και αρχές που μας διέπουν, ως έλληνες διηνεκώς για κανένα ανερμάτιστο και ανιστόρητο που προτάσσει το κομματικό του συμφέρον.

[size=14pt]Να γνωρίζουν ότι δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ουδείς να προβεί στη διάλυση της Ελλάδος. [/size]

«Έλληνες οι καιροί ου μενετοί».


Στρατηγε μου τι πάθατε,τρομαξατε στην ιδέα οτι μπορει να χρειαστει να πολεμησετε υπο τις διαταγας του παρανοικου χοντρογομαρου Καμμενου?
Και οτι δεν εχει εξουδιοτηθει κανεις που το ειδατε,εχουμε εξουσιοδοτησει τη Μπαρουφα η οποία θα παραιτηθει και θα πάει για ποτάρες αφου γινουμε Σεραγεβο,τη Νικολεττα τη Παππα και τη Σακελλαριδη που οταν δε βγαζει απο το γκωλο της καρότα βγαζει δηλώσεις και λεει οτι τις τραπέζες τις κλεισανε οι κακοι οι πλουσιοι που πηγε να τους βάλει φόρους  και αντι να μπουν φόροι στους πλουσιους  μπηκε ενα καυλι να σε όλους μας και οχι ακομα όλο,μας περάσε σα και αυτην η παλιολουγκρα οτι θα μας αρέσει


Ps ..το συγκεκριμενο δε τον πάω γιατι με τα λεφτά μου η χαζοχαρουμενη κόρη του εκανε εκπομπη στην Ερτ για τις δυσκολιες που αντιμετωπίζουν οι απροσκλητοι σκυλάραπες στη χώρα μας,πολυπολιτισμος κετσ,δειχνει ομως οτι το σκατο περασε τη κάλτσα σε όσους πεσουν πρωτα οι ευθυνες για τις παλαβομαρες του τσίρκου,και αλλοι στρατηγοι εχουν τοποθετηθει υπερ του ναι
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο κόσμος στοιβαζεται στα ΑΤΜ κι αυτοί κάνουν προσλήψεις...
Ο Κουρουμπλής διόρισε τον ανιψιό του στο «Ελπίς»

Μετά την τοποθέτηση του συντρόφου της Ρένας Δούρου ως προέδρου στην ΕΥΔΑΠ, χθες ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής διόρισε τον ανιψιό του Ελευθέριο στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ»

Του Δημητρη Μαρκόπουλου




Μόλις χθες, την ώρα που τα νοσοκομεία εκπέμπουν κραυγή αγωνίας και εκατομμύρια Ελλήνων βιώνουν απίστευτες στιγμές αγωνίας στοιβαζόμενοι στα ΑΤΜ για μερικά ευρώ, ο κ Υπουργός Υγείας Παναγιωτης Κουρουμπλης που κάνει μάλιστα κι αγώνα υπέρ του ΟΧΙ με κρατικά μέσα, σε μια κίνηση απίστευτης κινητικότητας διόρισε τον ανιψιό του Ελευθέριο Κουρουμπλή με παράτυπο τρόπο και πέρα από κάθε πολιτική και ηθική δεοντολογία.


Ο κ. Λευτέρης Κουρουμπλής, ανιψιός του Υπουργού διορίστηκε ως επικουρικός ιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.


Ο Υπουργός προκήρυξε  θέση επικουρικού  οδοντιάτρου στο νοσοκομείο  Ελπίς  που  δεν  ήταν σε καμία περίπτωση αναγκαίο, ενώ αντίθετα για κλινικές  με μεγάλες ελλείψεις γιατρών  όπως στη χειρουργική, όπου υπηρετούν 2 μόνιμοι, 1 επικουρικός και 1 με απόσπαση,  δεν  προκηρύχτηκε καμία θέση.


Εκεί δηλαδή που υπάρχει απόλυτη ανάγκη για ενίσχυση του προσωπικού. Όπως βεβαίως, αυτή η θέση θα μπορούσε να έχει προκηρυχτεί στα ακριτικά νησιά μας, όπου ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό.


Απεναντίας, ο Υπουργός αποφάσισε να προκηρύξει τη θέση φωτογραφικά, με την διαδικασία των ειδικών διατάξεων και με τον τρόπο αυτό, κατέλαβε τη θέση ο ανιψιός του αφού στη λίστα δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος με τις προϋποθέσεις αυτές για την ειδικότητα του οδοντιάτρου.  


Αυτό συμβαίνει την ιδια στιγμή που επίσης κυνικά ο υπουργός Οικονομικών ΓιάνηςΒαρουφάκης δηλώνει πως δεν είναι σωστό ο υπουργός Οικονομικών να περιμένει στην ουρά των ΑΤΜ να πάρει τα χρηματα του και που ο σύντροφος τηςΡένας Δούρου διορίστηκε πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ.


Όπως είπε χθες και ο ίδιος ο Κουρούμπλας:

"Όποιος βλέπει, κατάλαβε."


Και δεν είναι ράδιο αρβύλα, ο ίδιος με τον στόμα του το'πε, on air...
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.991
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τώρα που θα πέσουν διορίζουν όλα τα ανήψια τους και τα παιδιά τους
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66


Τύπε, πάνω από το φως του φλας, όπως αντανακλάται στην οθόνη του PC, ανατέλλει κάτι κάπως έτσι:

http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/resize/2259j85j96-340x391.jpg[/img[/URL]]

:hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom