alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Με την Χρυσοβελωνη και τον Κουικ θα μεινει ο Καμμενος.και τεταρτος
μαυραγανης
νοθο το δημοψηφισμα
Με την Χρυσοβελωνη και τον Κουικ θα μεινει ο Καμμενος.και τεταρτος
μαυραγανης
νοθο το δημοψηφισμα
απ τον κουλη παντως χθες υπερισχυσε...και χωρις να χασει ουδεποτε τη ψυχραιμια του παρα τις προκλησειςενω ο λαπας τερας επιχειρηματων
έγιναν ήδη 5και τεταρτος
μαυραγανης
νοθο το δημοψηφισμα
απ τον κουλη παντως χθες υπερισχυσε...και χωρις να χασει ουδεποτε τη ψυχραιμια του παρα τις προκλησεις
αν ειδες την εκπομπη...
Είδες την ίδια εκπομπή που είδα και εγώ; Μπορείς να μου πεις ΕΣΤΩ ΕΝΑ επιχείρημα και τεκμηριωμένη άποψη του (χ)Λαπαβίτσα; Όχι πολλά... Μόνο ένα! Ήταν φανερά σε δύσκολη θέση και φαίνεται ξεκάθαρα από την παρουσία του... Και για να εξηγούμαι: ο Κούλης ήταν και είναι μεγάλος καραγκιόζης, φυσικά και δεν τον υποστηρίζω, αλλά από το Λαπαβίτσα περίμενα να ακούσω κάτι πιο σαφές καθώς έχει την παιδεία και τη μόρφωση για κάτι τέτοιο. Εις μάτην όμως...Η «τυχαία καλεσμένη» ελληνίδα πολίτης στην εκπομπή #ONlineMega. Ούτε καν ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα το έστηνε καλύτερα.
παντως χθες ο λαπαβιτσας τον γλεντησε καλα τον κυριακουλη.....στα επιχειρηματα και στις τεκμηριωσεις του λαπαβιτσα, ο κουλης απαντουσε διακοπτοντας τον και συνεχως αλλαζοντας απο το ενα θεμα στο αλλο χρησιμοποιοντας κυριως επιχειρηματα που στηριζονταν στο θυμικο και οχι στη λογικη και επιστημονικη επιχειρματολογια....ο βλαξ ειχε φερει στην εκπομπη μεχρι και νομισμα της ζιμπαμπουε..... μιλαμε τρομερος στην τεκμηριωση...θαμπωθηκα!
4ος. Ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν να λογικευθεί.έγιναν ήδη 5
έλα ρε....
δηλαδή λαός είναι μόνο αυτός που θα ψηφίσει οχι
και ο άλλος είναι τι; σκουπίδια; Δημοκρατικά πάντα έτσι;
και δεν μου λες...εάν το ναι είναι παραπάνω πάλι ο λαός θα είναι αυτός που είπε όχι;
Έχουμε και λέμε:
Λέγανε πριν τις εκλογές πως θα κάνουνε κούρεμα/διαγραφή/αναδιοργάνωση χρέους....μμμ,ναι...το αυξήσανε
Λέγανε πως θα βάλουνε το μαχαίρι στο λαιμο και θα διαπραγματευτούν με κόκκινες γραμμές....μμμ,ναι, τελικά έφτασαν να πάνε πρόταση 8 δις
Λέγανε πως δεν θα κλείσουνε οι Τράπεζες...μμμ,ναι, έκλεισαν
Λέγανε πως δεν θα γίνει cc...μμμ,ναι, έγινε
Λέγανε πως δεν μπορούνε να πάρουνε θέση και απόφαση για ένα ολόκληρο λαό μπροστά στο τελεσίγραφο (αν και εκλεγμένοι για αυτό ακριβώς)....μμμ,ναι, και για αυτό το λόγο μας ζαλίσανε να μας υποδεικνύουνε το οχι
Λέγανε όχι....μμμ,ναι αλλά ο Τσίπρας το γύρισε σε ναι και ο Παπαδημούλης επίσης....και κάτι Τσουκαλάδες και Μητρόπουλοι τώρα.
Λένε τώρα πως τη Δευτέρα με ένα όχι θα διαπραγματευθούν ξανά και πως οι τράπεζες θα ανοίξουν.....φταίω εγώ που δεν τους πιστεύω;;
Και τελικά τι θέλετε μετά το οχι; διαπραγμάτευση και ευρώ ή να πάμε στη δραχμή; Το έχετε αποφασίσει;
Γιατί προφανώς αυτοί του ναι λένε ευρώ...εσείς του οχι τι θελετε;
Όχι πως περιμένω σαφή απάντηση από τους ποιητές φανφάρες. Ουτε μια φορά δεν έχουνε πει κάτι σαφές. Γιαυτό και τους βαρέθηκαν στην Ευρώπη.
θα σου πω εγω την κυριακη....ποσο νοθο θα ειναι....νομιζεται οτι ολος ο κοσμακις ειναι χεστης σαν και σας.....που τελικα το μονο που σας νοιαζει δεν ειναι το καλο της χωρας αλλα η ρηξη της κυβερνησης.....η ιδεοληψια σας και το μενος σας κατα της αριστερας....ειναι λογικο τα πασοκια και η νδ να θελει πεσει η κυβερνηση, πως αλλιως θα σωσουν τα τομαρια τους, απ τα ειδικα δικαστηρια για το πως η χωρα οδηγηθηκε στα μνημονια....και τεταρτος
μαυραγανης
νοθο το δημοψηφισμα
Και ποιος εισαι εσύ που μιλάς εξ ονόματος του λαού?και το επαναλαμβανω για οποιον ψηφισει ναι δεν ξέρετε με ποιον λαό τα βαλατε...
πρωτον ειδες εσυ να τον αφηνουν ωστε να μπορει τεκμηριωσει οπως θα θελε?....βασικοΕίδες την ίδια εκπομπή που είδα και εγώ; Μπορείς να μου πεις ΕΣΤΩ ΕΝΑ επιχείρημα και τεκμηριωμένη άποψη του (χ)Λαπαβίτσα; Όχι πολλά... Μόνο ένα! Ήταν φανερά σε δύσκολη θέση και φαίνεται ξεκάθαρα από την παρουσία του... Και για να εξηγούμαι: ο Κούλης ήταν και είναι μεγάλος καραγκιόζης, φυσικά και δεν τον υποστηρίζω, αλλά από το Λαπαβίτσα περίμενα να ακούσω κάτι πιο σαφές καθώς έχει την παιδεία και τη μόρφωση για κάτι τέτοιο. Εις μάτην όμως...
θα σου πω εγω την κυριακη....ποσο νοθο θα ειναι....νομιζεται οτι ολος ο κοσμακις ειναι χεστης σαν και σας.....που τελικα το μονο που σας νοιαζει δεν ειναι το καλο της χωρας αλλα η ρηξη της κυβερνησης.....η ιδεοληψια σας και το μενος σας κατα της αριστερας....ειναι λογικο τα πασοκια και η νδ να θελει πεσει η κυβερνηση, πως αλλιως θα σωσουν τα τομαρια τους, απ τα ειδικα δικαστηρια για το πως η χωρα οδηγηθηκε στα μνημονια....
θα πεσει πολυ κλαμα την κυριακη λεμε....
Με ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα ταμεία?
Με 100% προκαταβολή φόρου και στο 30% φορολογία στις επιχειρήσεις και γαμώ τις εισφορές θα έχουν
Θα τους σώσει ο Μπένι που με το PSI έκοψε 22δις απο τα αποθεματικά και τους κάνει μάθημα τώρα
Με χρυσά κουτάλια θα τρώμε.
Ναι σε όλα!!!
ψοφα ρεβρε το πουλακι μας
σε λιγο λεει θα παρεμβει ο μπουχεσας
θα ζητησει μαλλον καινουργια χειριστηρια για το ps
Και ποιος εισαι εσύ που μιλάς εξ ονόματος του λαού?