ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αααααυτό ΕΙΝΑΙ κενό περιεχομένου!
του 2012, αλλά επίκαιρο όσο ποτέ!
Ο ανθρωπος να μας πει γιατι μαγειρεψε τα στοιχεια, γιατι εκανε την αντιπατριωτικη απογραφη και γιατι με τα βυσματα στα stage εφτασε το ελλειμα στο 16%. Τι καθεται στο... γυναικωνιτη πισω πισω στη Βουλη και σωπαινει;
Αυτά έλεγε ο άνθρωπος
η νδ ξερει απο μαγειρεματα
οπως το 89 με τα ντολμαδακια της μαρικας
για να μην πουμε για τα πολιτικα
Καλα άσε, να μη ούμε για τα μαγειρέματα του πατσοκ-μπατσοκ, ουτε για την αλλαζονία του.
τον πούτσο μου κόβω ρε μαλάκα....ΠΑΣΟΚ ψήφισες το '09Ο ανθρωπος να μας πει γιατι μαγειρεψε τα στοιχεια, γιατι εκανε την αντιπατριωτικη απογραφη και γιατι με τα βυσματα στα stage εφτασε το ελλειμα στο 16%. Τι καθεται στο... γυναικωνιτη πισω πισω στη Βουλη και σωπαινει;
Εγω απ οτι ξερω κανεις δεν ψηφιζε πασοκ,.ΠΑΣΟΚ ψήφισες το '09
λέγε ρε...μπέσα.
ετσι.Εγω απ οτι ξερω κανεις δεν ψηφιζε πασοκ,
Ε, τι, για μαλακες τους εχεις τους ελληνες?
για πειτε
Αυτο ηταν το χειροτερο, μια γενια τεμπεληδων που τωρα εγκαταλειπει και τη χωρα,το πασοκ κατέστρεψε τον τόπο νοοτροπικά.
Αυτο ηταν το χειροτερο, μια γενια τεμπεληδων που τωρα εγκαταλειπει και τη χωρα,
Καμενη γενια , υπομονη και θα φυγει.
TI μαλακιες γραφεις παλι ρε αγορι μου.......δεν μπορεις αμα δε γραψεις τη συγκλονιστικη παπαρια σου????
Ποιός μαγείρεψε τα στοιχεία της Ελληνικής οικονομίας και μας έβαλε στο ευρώ? ο σημιτάνθρωπος ο κινέζος ις ελιές στη μάπα!
Ποιός έδωσε τρελές συμβάσεις στη ζίμενς? το πασοκ και ποιός υπουργός έκανε όργια με τις μίζες? Ο Ακης!
Και άλλα πολλά. Το κλου της υπόθεσης: το πασοκ κατέστρεψε τον τόπο οικονομικά και νοοτροπικά.