ξερεις ποιος ειναι στα αληθεια ο βολταιρος?
αυτός ξέρει ποιος είμαι?
ξερεις ποιος ειναι στα αληθεια ο βολταιρος?
αυτός ξέρει ποιος είμαι?
Ερώτηση μήπως ξερής να μας πεις που πήγανε 200 σκελετι ύψους 4 μέτρων??? απ όλοι την επικράτεια???Βαλε ρε μπαγλαμα κανα τσιτατο...ετσι ξεροσφυρι μου απαντας?
[size=2pt]ο μητσοτακης[/size] :Sγια πες ...
σκάσε επιτέλους αποτέλεσμα αποτυχημένης απόξεσης….
το να εισαι ανεργος και να πλενεις μπιχλιασμενα τηγανια σε ενα ινδικο κεμπαμτζιδικο για μιση λιρα την ωρα δεν το λες και καριερα ακριβως...ελα ρε 59χρονο σκουπίδι...γερμανοτσολία που κάνεις καριέρα σε χώρα με εθνικό νόμισμα...
Ρωτα τον τριενα....αυτο τον φαρο επιστημονικης αποκαλυπτικης εξωαποταδοντια διανοησης...Ερώτηση μήπως ξερής να μας πεις που πήγανε 200 σκελετι ύψους 4 μέτρων??? απ όλοι την επικράτεια???
το να εισαι ανεργος και να πλενεις μπιχλιασμενα τηγανια σε ενα ινδικο κεμπαμτζιδικο για μιση λιρα την ωρα δεν το λες και καριερα ακριβως...
ξεχασες να ποσταρεις τις λιρες ρε...με τι να κλαψω με την ομορφαδα σου?κλάψε μέμο κλάψε...
[size=2pt]ο μητσοτακης[/size] :S
ρε κοτα γιανεβαν, θα το πας το στοιχημα ή τζαμπα μαγκας μας προεκυψες κι εσυ?
ξεχασες την πιθανοτητα να ανοιξουν με δολλαριο τυπε ;) πιπα κωλο εμπλοκη την παει την ανγκελα ο μαυρουκος και μαλιστα πριν το δημοψηφισμα θα δημοσιοποιησει την εκθεση του ΔΝΤ που καταρριπτει ολα τα ψεμματα της Γερμανιας για δηθεν βιωσιμοτητα του χρεους και καλο προγραμμα το οποιο θα ξεφτιλισει και τους ντοπιους δοσιλογους που παιζουν τα ρεστα τους στο ναιΠροσωπικά πιστεύω 3 σενάρια. Σύμφωνα με τα 800 μύρια που έχουν απομείνει στις τράπεζες να συμβούν τα εξής :
1) Ανοίγουν οι τράπεζες με δραχμή
2) Ανοίγουν οι τράπεζες μετά από κούρεμα καταθέσεων.
3) Καινούργιου μνημόνιο, καινούργιος δανεισμός και ανοίγουν οι τράπεζες με ευρώ.
Για να είμαι ειλικρινής το τελευταίο σενάριο μου φαίνεται δύσκολο. Γιατί ακόμα και να συμβεί πάλι θα πρέπει να βάλουν έναν έλεγχο κεφαλαίων για να μην αδειάσουν τα ταμεία γρήγορα από τις αναλήψεις.
Πάντως με απλά μαθηματικά δε νομίζω πως υπάρχει άλλο σενάριο. Τα νούμερα δε βγαίνουν. Και εννοείται πως δε γίνεται να ανοίξουν οι τράπεζες χωρίς να υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή στην οικονομία του κράτους.
θα μου δανεισεις εσυ που εισαι ζαμπλουτος ρεμε τι λεφτά θα βάλεις στοίχημα ρε λιγούρη ?? με τα πέτσινα που βρίσκεις στο νετ ???
ή με αυτά της μονόπολης που σου χάρισαν στο ίδρυμα κάποιες φιλάνθρωπες κυρίες κακομοίρη …. ???
έλα ρε....και το επαναλαμβανω για οποιον ψηφισει ναι δεν ξέρετε με ποιον λαό τα βαλατε...