alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εγω λεω να μπειτε εσεις στο συρταρι, να το κλειδωσουμε και να το πεταξουμε στη θαλασσα.ειναι μια αποψη αυτη που αυτη τη στιγμη ειναι στο συρταρι
Εγω λεω να μπειτε εσεις στο συρταρι, να το κλειδωσουμε και να το πεταξουμε στη θαλασσα.ειναι μια αποψη αυτη που αυτη τη στιγμη ειναι στο συρταρι
απο πρωι θα δωσω τη μαχη του οχι επισης μονο σταυρος μετραει τα χ θα ειναι ακυρα προσεξτε
Πού ειδες οτι τα Χ ειναι ακυρα?απο πρωι θα δωσω τη μαχη του οχι επισης μονο σταυρος μετραει τα χ θα ειναι ακυρα προσεξτε
μπα ??και οι διοικητές των νοσοκομείων τι είναι ???
το βουλωσες παπαρα με τον υπολογισμο των ΠΝΠ των αδελφων μαλακογλουΕγω λεω να μπειτε εσεις στο συρταρι, να το κλειδωσουμε και να το πεταξουμε στη θαλασσα.
Πού ειδες οτι τα Χ ειναι ακυρα?
Ετσι ε???ψηφιστε ναι για απελευθερωση των πληστειριασμων, για αλλαγη του κωδικα δικονομιας και για να χασεις σιγουρα το σπιτι σου και να σε πεταξουν στο δρομο τα τσιρακια των τραπεζιτων
![]()
Θα κυματίζουν περήφανα στην συγκέντρωση σας τύπε oι σημαίες των πούστηδων δεν είναι τυχαίο που όλοι στηρίζουν Τσύριζατωρα καταλαβα γιατι θα πανε σα χεσμενοι να κρυφτουν στο καλιμαρμαρο οι νεοφιλελεδες![]()
![]()
φοβαστε μη φατε μαπες απο τους δεκαπλασιους του οχι που θα διαδηλωσουν στο συνταγμα την ιδια μερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πού ειδες οτι τα Χ ειναι ακυρα?
υπηρχε λογος γι αυτη την κινηση
Ποιοι ειστε "εσεις" που θα λεμε οτι τα βγαζετε ακυρα?ειπανε μονο σταυρο εγω το λεω για σας μην λετε οτι σας τα βγαζουμε ακυρα μετα
Δεν υπαρχει δικαστικος αντιπροσωπος ή δικαστηριο που θα βγαλει ακυρα τα Χ.Αχα.
Αλιεύσαμε μαργαριτάρι.
Προφανώς οι Συριζαίοι πήραν γραμμή και θα μοιράζουν ψηφοδέλτια με σταυρό στο Όχι για να βγάλουν άκυρα τα άλλα.
Θα κυματίζουν περήφανα στην συγκέντρωση σας τύπε oι σημαίες των πούστηδων δεν είναι τυχαίο που όλοι στηρίζουν Τσύριζα
η 2η Καλεσμένη που μίλησε στο #ONlineMega. στην αδέσμευτη εκπομπή των Τρέμη - Ευαγγελάτου και την Κυριακή θα ψηφίσει ΝΑΙ Μαντέψτε.....είναι;;; Στέλεχος ΝΔ
Δημοσιογραφία στα καλύτερά της.
![]()
α κολωσαμε κολωσαμε με την αληθεια του τι θα γινει με το ναι και το ριξαμε στα νεφελιμ? αυτο προτεινεις στον λαο ρε παπαρα κομματοσκυλε? να χασει το σπιτι του και το βιος του για να το παιζεις ευρωπαιος με δανεικα? σαλτα γαμησου λεμεΕτσι ε???
Με το ΝΑΙ τι αλλο θα γινει?
Θα εκραγουν τα ηφαιστεια?
Θα γινει κατακλυσμος?
Θα κλεισει το μουνι των γυναικων?
Θα πεσει μετεωριτης???
Εχει ο καιρος γυρισματα τύπε μου...
η 2η Καλεσμένη που μίλησε στο #ONlineMega. στην αδέσμευτη εκπομπή των Τρέμη - Ευαγγελάτου και την Κυριακή θα ψηφίσει ΝΑΙ Μαντέψτε.....είναι;;; Στέλεχος ΝΔ
Δημοσιογραφία στα καλύτερά της.
![]()
Ελληνικα?το βουλωσες παπαρα με τον υπολογισμο των ΠΝΠ των αδελφων μαλακογλου![]()