jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
πες τα λαδακη!.....στην Συγγρου μοιράζουν και πίτουρα!....
εσεις οι τσυριζαιοι τρωτε αποκλειστικα σανο
πες τα λαδακη!.....στην Συγγρου μοιράζουν και πίτουρα!....
εσυ τράβα στην χαριλάου εκει ειναι τα κλεμμένα της 20ετης θητείας σας λαμόγια!!!!!!!!!εσεις οι τσυριζαιοι τρωτε αποκλειστικα σανο
εσυ τράβα στην χαριλάου εκει ειναι τα κλεμμένα της 20ετης θητείας σας λαμόγια!!!!!!!!!
τα φακελάκια φταίνε γιατρε μου?.......Λαδάκη λύσε μου μια απορία, αν θέλεις!
Αλήθεια δουλεύεις ή ζεις με χαρτζηλίκι από την σύνταξη της μάνας σου με το οποίο γαμάς (και ερωτεύεσαι ενίοτε!) τις πουτάνες του Μεταξουργείου;
ο τζημερος αν δεν ερχοταν με τετοιο τσαμπουκα και ενα υφακι 'θα γαμησω τους ελληνες γιατι δεν με ακουν που εχω δικιο' θα ειχε πετυχει να μπει στην βουλη.
Γενικοτερα θα μεταμορφωθει σε δεξια κωνσταντοπουλου αν αποκτησει θεση εξουσιας.
τα φακελάκια φταίνε γιατρε μου?.......
Τι στρατό να φτιάξει φίλε μου? Με αρματα, κανόνια πολυβόλα καί τέτοια??Τύπε θέλει να φτιάξει στρατο με τα λεφτα των άλλων φυσικα για να τους πολεμησει και οσο τον ακουμε του δινουμε χρόνο,η Ευρωπη τον καταλαβε και τα κοβει όλα,μάλλον θα εχουμε εξελιξεις αμεσα με αυτούς
μέγας απατεων!Ο Τζήμερος είναι ένας αποτυχημένος διαφημιστής που δεν ξέρει να συμπεριφέρεται γιατί δεν έχει παιδεία.
Γελοίοι και κρετίνοι είναι επίσης αυτοί που τον στηρίζουν.
Τα μέτρα για τα οποία γράφει είναι κατά βάση προτάσεις των θεσμών στην οποία απαιτείται από την ελ. κυβέρνηση να συμφωνήσει.
Αν τον ρωτήσεις για το δημοψήφισμα ο Τζήμερος λέει "ΝΑΙ", με τα μέτρα όμως καθ' αυτά διαφωνεί.
Προφανώς όμως δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις ακρη γιατί μιλάμε για πολιτικό καιροσκόπο.
Πειτε αληθεια ???
[size=20pt]Ποσοι θυμουνται αυτες τις ωρες μια ψυχη,τον lakis33 [/size]
Για το δικο τους το αρρωστο μυαλο οι τσουγκρανοφόροι γκαζμαδοξυστες όρχεων θα ειναι ενας ισχυρος στράτος στον νεο συμμοριτοπολεμο που θέλουν να στησουν οπωσδηποτε τα εγγονια των ηττημένωνΤι στρατό να φτιάξει φίλε μου? Με αρματα, κανόνια πολυβόλα καί τέτοια??
φτου σου ρε γαμώτο αφησες και στην Ελλαδιτσα λεφτα?...τι βλάκας θεέ μου δεν εχεις μυαλο καθόλου!?Ασχετα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (το οποίο θα είναι μεγαλοπρεπες ΝΑΙ), οι τράπεζες δεν πρόκειται ν'ανοίξουν.Κάθε μέρα που περνάει η κατάρρευσή τους έρχεται και πιο κοντά.Το κούρεμα των καταθέσεων θα είναι από το πρώτο ευρώ ή φοίνικα ή δραχμή.
Προσωπικά και προκειμένου να μη χαθούν τα λιγοστά ευρώ που είχα αφήσει εδώ, κάνω αγορές που είχα αναβάλει με πιστωτική κάρτα, την οποία όμως πληρώνω αμέσως, έτσι ώστε να μη συσσωρεύεται χρέος σε ευρώ στην πολύ πιθανή περίπτωση που θα πληρωνόμαστε σε δραχμές).
Προσοχή! Αυτό δεν αποτελεί παρότρυνση να κάνει κάποιος το ίδιο!