ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.851
- Πόντοι
- 216
Τι καλα που ταιριαξανε τα πουλακια μου!
χρονια κρυφοι εραστες, τυπε μου!
Τι καλα που ταιριαξανε τα πουλακια μου!
Για καντο κερματα αυτο ναυαρχε να το καταλαβουμε"Πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες θα έρθουν πολύ δυσάρεστα νέα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον EFSF, το ΔΝΤ και τα παγκόσμια οικονομικά κέντρα εξουσίας.
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες του crashonline, είναι πιθανότατη η διακοπή των εκκαθαρίσεων μεταξύ των κεντρικών τραπεζών της Ευρώπης και της Τράπεζας της Ελλάδος πριν από το βράδυ της Κυριακής."...
ΤΡΑΓΚΑΣ...
fixed. Πχ Πορτοσάλτε, Μπογδάνος κλπ...
fixed. Πχ Πορτοσάλτε, Μπογδάνος κλπ...
Τυπε ολοι κανουνε προπαγανδα μονο η ΕΡΤ κανει ρεπορταζ. :S
σκάσε ρε κάθαρμα ακόμα εδώ είσαι;
Κορίτσιαααααα!!! Ο Αλέξησ!!!
ο χατζηδακης στην ερτ1 λεει τις αποψεις του ελευθερα κατι που δεν κανουν ολοι
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; Λέει ότι η συντάξεις καταβλήθηκανΟΛΕΣ στην ώρα τους; Πες το ρε παλιοπαπάρα στους συνταξιούχους του Ο.Α.Ε.Ε. που πήραν τη μισή σύνταξη σήμερα μετά τις 11:00 και την άλλη μισή... από βδομάδα (ποιά βδομάδα δεν εξήγησαν...). ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΠΗ
Πανό υπέρ του «όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ανάρτησαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Οικονομικών στην πρόσοψη του κτιρίου, απέναντι από την πλατεία Συντάγματος.
«Όχι στους εκβιασμούς και στη λιτότητα» είναι το σύνθημα των εργαζομένων, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή τους στην πρόταση μέτρων των θεσμών, η οποίο τίθεται προς αποδοχή ή απόρριψη στην διαδικασία του δημοψηφίσματος.
τα γυρναει ο τσιπρας, δεν φευγει με το ΝΑΙ όλα καλα οι συνταξεις εξασφαλισμένες
Μια χαρά! Να δούμε πως θα πείσει τους δικούς του να καταπιούν 12 δις μέτρα που έχουν να του ζητήσουν τώρα (τουλάχιστον!) διότι το κλείσιμο των τραπεζών κοστίζει 3 δις τη βδομάδα, πες δυο βδομάδες μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, λίγα λέω.
Βάλε 14 δις καλύτερα!