John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τιποτα δεν σεβεστε και κανεναν
Εσύ τύπε και οι όμοιοι σου δεν μας είπατε ποίο κόμμα υποστηρίζετε;
τιποτα δεν σεβεστε και κανεναν
σαφως και θα σεβαστουμε οπως θα σεβαστουμε και οσους μας ψηφισουν για τις επομενες μαχες
Τοση πηχτη ανοησια δυσκολο να υπαρχει και σε αλλον ανθρωπο ε?Τύπε είσαι ο Λέφτης, είμαι σίγουρος!
Ρε Άντι για ψάξτου την I.P. κι αυτού να μάθουμε.
Α τους βρωμόγερους δεν ντρέπονται, θέλουν να φάνε κι όλας οι άχρηστοι!
Πουθενα.Με την αποχή ξερουμε τι γίνεται ? Που προσμετράει ?
Τύπε είσαι ο Λέφτης, είμαι σίγουρος!
Ρε Άντι για ψάξτου την I.P. κι αυτού να μάθουμε
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzA3LzAxL3lwb2lrLXBhbm8uanBn&t=635713517881931435&w=820&h=457&a=Right[/img[/URL]]
ξεπεσμος
[/quote]
Τι να κανουν ρε τυπε οταν σε προσλαμβανει ο συριζα με 2.000 τον μηνα για να πινεις φραπε και πανο ανεβαζεις και οτιδηποτε
αναμενουμε και στην ερτ αναλογο
Πουθενα.
Απλως αν δεν ψηφισει το 50% το δημοψηφισμα ειναι ακυρο.
Τα κομματα που ειχαν ανοικτες τραπεζες και πληρωναν μισθους και συνταξεις.Εσύ τύπε και οι όμοιοι σου δεν μας είπατε ποίο κόμμα υποστηρίζετε;
Πας για αποχη δηλαδη?Thanx,μειον ενα ''οχι'' από το poll παρακαλώ !!!
Εγω εκανα σταση πληρωμων. Δεη, εφορια απο σεπτεμβριο και βλεπουμε. Μονο το τεβε θα πληρωνω αφου απο εκει παιρνει συνταξη ο πατερας μου. Και το φπα.
Σωστα.η ερτ2 εχει ωραια ντοκιμαντερ τωρα, να τα βλεπει ο κοσμος απο τις μαλακιες των ιδιωτικων
Η 13η Ιουλιου πλησιαζει.Τυπε ολες οι πληρωμες προς εφορια θα μπορουνε να γινουνε 3 μερες μετα το ανοιγμα των τραπεζων.
Το κρατος αυτην την στιγμη εχει ΜΗΔΕΝ εσοσα.
Φαντασου οτι το τραπεζικο συστημα κατέρρευσε μονο με τις συνταξεις σκεψου τι θα γινονταν αν επρεπε να πληρωσει και δημοσιους υπαλληλους.
το κομμα που δεν στησαν τους ηλικιωμενους στην ουρα για 60 ευρω
Σωστα.
Εδω ο κοσμος καιγεται και θα βλεπουμε την αναπαραγωγη του μυρμηγκοφαγου.