ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Γέμισαν τους δρόμους με αφίσες υπέρ του «ΟΧΙ»
Ποιος καλύπτει το κόστος;
Γέμισαν τους δρόμους με αφίσες υπέρ του «ΟΧΙ»
τα παραλετε, απλα εχει μπλεξει ο νεανιας με αλητηριους...το παλευει αλλα δειχνει οτι δεν μπορειμπροστα στον τσιπραουσεσκου φιλε, ακομα κι γαπ πλεον φανταζει......μακρινος παραδεισος αχαχαχαχαχαχα
Υπάρχει κανένα βόδι που να πιστεύει ακόμα πως ο Τσίπρας θέλει το ευρώ;
εκτειθεσε ραγια...ενω οι σαμαραδες, ντινοπουλοι, γιακουματοι, βουλτεψη, παπακωστα, βενιζελοι, θεοδωρακιδες και οι λοιποι που υποθηκευαν τη χωρα χωρις να διαβασουν καν τι υπογραφουν, ακολουθωντας απλα την κομματικη γραμμη, ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!
ντροπη σου ξεφτιλα που θες τη καταστροφη της χωρας για να πεσει η κυβερνηση
Υπάρχει κανένα βόδι που να πιστεύει ακόμα πως ο Τσίπρας θέλει το ευρώ;
Ποιος καλύπτει το κόστος;
αν υπηρχε προταση να κανουν φορολογικούς παραδεισους στην ελλαδα για να ρθουν επενδύσεις, τυπε...θα αλλαζε πολύ η κοινη γνωμη..ελα όμως που αυτοι ακομα την ραχηλ να βγει απτο εκτυπωτηριο περιμενουν...
Εγραψα οτι ΔΕν εχω πανεπιστημιακη μορφωση, αλλα και παλι δε μασαω τυπε, εχω μαθει να δουλευω και (πιστευω οτι) το κανω καλα. ;)
αχαχαχα αυτα ειναι τα στελεχη μ αρχιδια????Ηδη Ψαριανος, Τατσοπουλος και Ανδρεας Παπαδοπουλος εχουν μπει στο παλμαρέ μου.
Θα τους θυμαμαι οταν ερθει η ωρα.
Και δεν ειναι μακρια.
Η Ενωμενη Ευρωπαικη Παραταξη χρειαζεται στελεχη με αρχιδια.
Εγραψα οτι ΔΕν εχω πανεπιστημιακη
μορφωση, αλλα και παλι δε μασαω τυπε, εχω μαθει να δουλευω και (πιστευω οτι) το κανω καλα. ;)
Αυτό έρχεται ρε φίλε μετά τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο Ψαριανός,η Λυμπεράκη που αγαπάει τους φτωχούς,η Βούλτεψη,ο Βορίδης ο τσεκουράκιας,ο Μπουμπούκος,η κληρονόμος Φώφη, ο μετριοπαθής Βενιζέλος και όλη η παλιοπαρέα του παλιού κομματικού συστήματος.Η παλινόρθωση της Μαλακίας και της Διαφθοράς..ηρωας ο ψαριανος!!!! τι αλλο θ ακουσουμε ρε απο σενα......εκει που εφτυνες τοσο χρονια τωρα κωλογλυφεις!!! παντα ποιοτητα ο αλεξ!!!
Θα πηρε κανενα δανειο ο Συριζα απο την τραπεζα.Ποιος καλύπτει το κόστος;
Τότε δεν έχεις να φοβηθείς το παραμικρό όπου και να πας. Η ΣΩΣΤΉ ΕΡΓΑΣΊΑ ΠΆΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΊΒΕΤΑΙ.Εγραψα οτι ΔΕν εχω πανεπιστημιακη μορφωση, αλλα και παλι δε μασαω τυπε, εχω μαθει να δουλευω και (πιστευω οτι) το κανω καλα. ;)
φοβαμαι μεσα σ ολα θα τον ξεφτυλισουν εντελως τον τσιπρα θα τον δεσμευσουν να βγει να υποστηριξει ανοιχτα ο ιδιος το ναι και κει να δεις να κατεβαινουν αυτες οι αφισες και να ανεβαινουν οι ιδιες παραλαγμενες απο τους ιδιους και να γραφουν στηριζουμε ναι υπογραφη συριζα...
Κανείς πολιτικός στην Ελλάδα δεν μπορεί να τα κάνει.
Τεχνοκράτες θέλει
Μου λένε οι μισοί εδώ ότι είμαι συριζαίος που είναι απο τα πρώτα ψηφοδέλτια που πετάω παραδοσιακά
Απλά είδα ευκαιρία με τον Τζίφρα που τα έκανε πουτάνα με την μαλακία του μπας και μπει μπροστά κάποιος μετριοπαθής τεχνοκράτης με διάθεση για πραγματική επανεκκίνηση
Αλλά παπάρια μάντολες, με το πρώτο τσακ το μυαλό μας στον διχασμό βρίζοντας ο ένας τον άλλον!!
Τότε δεν έχεις να φοβηθείς το παραμικρό όπου και να πας. Η ΣΩΣΤΉ ΕΡΓΑΣΊΑ ΠΆΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΊΒΕΤΑΙ.