jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Παπαδόπουλος σε Μακρή: «Είσαι νούμερο, ξεφτιλισμένη και πολιτικό σκουπίδι»
Tην έβαλε στην θέση της την τσουράπω
ποια θεση ;
αυτη ειναι ηλιθια δεν καταλαβαινει
Παπαδόπουλος σε Μακρή: «Είσαι νούμερο, ξεφτιλισμένη και πολιτικό σκουπίδι»
Tην έβαλε στην θέση της την τσουράπω
οι επιχορηγησεις τελος....να ξες ;) ;) ;)Η ασεβεια,η ιεροσυλια,απεναντι στον Κολοκοτρωνη,τον Καραισκακη-τον Μπουρλοτιερη Καναρη δεν ειδα ακομα-ποτε θα σταματησει;Δεν ντρεπεστε πια;Μπροστα στον φανατισμο και την μισαλλοδοξια σας δεν φειδεστε προ ουδενος;Αισχος,ντροπη,αιδως.Αλλα που να την βρειτε ορισμενοι.Εχει ξεχυθει ο,τι πιο ταπεινο υπαρχει μεσα στα εσωψυχα του καθενος.Ενας βορβορος,που τον σπεκουλαρουν οι τρελλοι που μας κυβερνουν.Τρελλοι και επικινδυνοι,αν δεν αλλαξουν.
ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εγω ρε καθηκι ειμαι ενα απο αυτους π πιστεψα κ ψηφισα συριζα και ευχομαι να μου κοβόταν συριζα τωρα.. βλακακο! πηγαινε να φιλησεις τα ποδια του Βαρουφακη π σ λεει δεν θα εχουμε κλεισιμο τραπεζων ουτε capital controls και τα υπολοιπα ψεμματα να τα φας με το κουταλι και μετα να τον προσκυνας.
οι επιχορηγησεις τελος....να ξες ;) ;) ;)
τυπε με τα 25 μντ....υποθετω πως μπηκες σημερα να μας τονισεις ποσο πολυ εχεις μετανιωσει που ψηφισες πρωτη φορα αριστερα...εγω ρε καθηκι ειμαι ενα απο αυτους π πιστεψα κ ψηφισα συριζα και ευχομαι να μου κοβόταν συριζα τωρα.. βλακακο! πηγαινε να φιλησεις τα ποδια του Βαρουφακη π σ λεει δεν θα εχουμε κλεισιμο τραπεζων ουτε capital controls και τα υπολοιπα ψεμματα να τα φας με το κουταλι και μετα να τον προσκυνας.
Τη Ρωσία, τη Βραζιλίας, την Ινδία γιατί δεν την έχουν μέσα; Τη Τουρκία;
Ειναι αυτοι που λέγαν οτι θα τους γαμησει τους Ευρωπαίους ο Συριζαεγω εχω ενα γνωστο που ειναι 4 αδερφια και ζουσαν με την συνταξη της μαμας και το παιζουν αντιδραστικοι και συριζα ολε κτλπ. Αλλα απο την στιγμη που τους πειραξαν την συνταξη αλλαξανε τροπαριο!
τυπε αμα την εκανε ο Στρατουλης κουλαρα ατελειωτα,ο άλλος ακομα πιο ψυχραιμα ελεγε δεν εγινε και τιποτα που δε θα πάρετε συνταξειςκαι μια ψυχραιμη αναλυση
τυπε με τα 25 μντ....υποθετω πως μπηκες σημερα να μας τονισεις ποσο πολυ εχεις μετανιωσει που ψηφισες πρωτη φορα αριστερα...
και μια ψυχραιμη αναλυση
Οι πιστωτές διεξάγουν πολιτικοοικονομικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας, εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων
«Οι δανειστές πολλά μπορούν να χάσουν [από τα δάνεια που έχουν δώσει στην Ελλάδα], ήδη δεν πήραν τη δόση στο ΔΝΤ και τους έχει πιάσει πανικός», δήλωσε σήμερα Τετάρτη στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.
Κάλεσε μάλιστα τον λαό να δείξει αλληλοβοήθεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο δημοψήφισμα, και εκεί οι πολίτες να πουν το «μεγάλο Όχι».
Ο κ. Στρατούλης κατήγγειλε μάλιστα πως οι πιστωτές διεξάγουν πολιτικοοικονομικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και κάλεσε τον λαό να αντισταθεί όμως έκανε απέναντι στα τανκς.
...σωστη κουβεντα!Μαλακίες του πανύβλακα!
Το έχουμε ξαναπεί πως η μοναδική αγωνία της Ε.Ε. στο να μείνουμε στο ευρώ και την Ευρώπη είναι πολιτική!
Αλλιώς το χρέος μας προς αυτούς είναι 200 δις πληρωτέο σε 20 χρόνια, άρα 10 δις τον χρόνο. Με ετήσιο ΑΕΠ της Ε.Ε. 14 τρις, μας κάνει 0,07%! Λέτε να έχουν πανικοβληθεί για το 0,07%;
Τη Ρωσία, τη Βραζιλίας, την Ινδία γιατί δεν την έχουν μέσα; Τη Τουρκία;
αφου ειναι ομαδα αληθειας παιχτη.... ;)Τη Ρωσία, τη Βραζιλίας, την Ινδία γιατί δεν την έχουν μέσα; Τη Τουρκία;
Ο - συμπαθής κατά τα άλλα - κ. Στρατούλης μας καλεί να δείξουμε αλληλοβοήθεια... Όπως δείχνει ο ίδιος να υποθέσω εγώ;και μια ψυχραιμη αναλυση
Οι πιστωτές διεξάγουν πολιτικοοικονομικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας, εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων
«Οι δανειστές πολλά μπορούν να χάσουν [από τα δάνεια που έχουν δώσει στην Ελλάδα], ήδη δεν πήραν τη δόση στο ΔΝΤ και τους έχει πιάσει πανικός», δήλωσε σήμερα Τετάρτη στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.
Κάλεσε μάλιστα τον λαό να δείξει αλληλοβοήθεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο δημοψήφισμα, και εκεί οι πολίτες να πουν το «μεγάλο Όχι».
Ο κ. Στρατούλης κατήγγειλε μάλιστα πως οι πιστωτές διεξάγουν πολιτικοοικονομικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και κάλεσε τον λαό να αντισταθεί όμως έκανε απέναντι στα τανκς.