alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αν πηγαινε το μυαλο σου, δεν θα στηριζες και συριζα...ξερεις ρε μαλεα?
σοβαρα τωρα 1 μυριο αυτη,,δεν παει το μυαλο μου πως....
![]()
![]()
![]()
Αν πηγαινε το μυαλο σου, δεν θα στηριζες και συριζα...ξερεις ρε μαλεα?
σοβαρα τωρα 1 μυριο αυτη,,δεν παει το μυαλο μου πως....
![]()
![]()
![]()
Η ΝΔ είναι κομμα εξουσιας και όχι σαπουνοφουσκα.
Ποτέ δεν θα υποστηριζε κατι λιγοτερο από την ενισχυμενη αναλογικη.
Η ΝΔ ακομη και όταν εχανε τις εκλογες ποτέ δεν συζητησε αναλογικοτερο συστημα.
Ούτε το 1993, ουτε το 2009.
Ξύπνα.
Δεν ειμαστε σαν τα μουτρα σας.
kala se lene trabatrompa telika,,σου είπα καραφλέ με περουκίνι να μην λές μαλακίες... η διάλυση της βουλής και η προκήρυξη εκλογών έγινε με το αιτιολογικό ότι δεν μπορούσε να εκλέξει κατά το Σύνταγμα πρόεδρο δημοκρατίας και όχι για κάποιον άλλο λόγο.. (δυσαρμονία, απώλεια εμπιστοσύνης κλπ)...
το πρώτο που πρέπει να πεί ο ΣΥΡΙΖΑ (αφού μάλιστα γιαυτόν το λόγο προκάλεσε τις εκλογές) είναι ποιόν θα προτείνει για πρόεδρο δημοκρατίας...
Η ΝΔ είναι κομμα εξουσιας και όχι σαπουνοφουσκα.
Ποτέ δεν θα υποστηριζε κατι λιγοτερο από την ενισχυμενη αναλογικη.
Η ΝΔ ακομη και όταν εχανε τις εκλογες ποτέ δεν συζητησε αναλογικοτερο συστημα.
Ούτε το 1993, ουτε το 2009.
Ξύπνα.
Δεν ειμαστε σαν τα μουτρα σας.
Εννοείται. Και είναι απαραδεκτο ότι δεν εχει πει ακομη ποιον θα προτεινει.
Πολιτικά ελεεινό.
Πω πω πως ξεχνας ετσι.....Για την Ντορα τι εχεις να πεις????Εννοείται. Και είναι απαραδεκτο ότι δεν εχει πει ακομη ποιον θα προτεινει.
Πολιτικά ελεεινό.
Εννοείται. Και είναι απαραδεκτο ότι δεν εχει πει ακομη ποιον θα προτεινει.
Πολιτικά ελεεινό.
Πω πω πως ξεχνας ετσι.....Για την Ντορα τι εχεις να πεις????
Να σου πω, ελα να πουμε κατι σοβαρο τωρα.εμ βέβαια, μόνο ο τραβαρόμπας δικαιούται να έχει λεφτά...![]()
Απαντηση στο ερωτημα μου υπαρχει?
τον χιο να προτεινει προεδρο,,Διαβασα καπου εδώ ότι ισως προταθεί η Κατσελη για προεδρος δημοκρατιας. Δεν πρεπει να ξερει ο ελληνας ψηφοφόρος ποιον θα προτεινει για προεδρο το κομμα που φιλοδοξει να είναι πρωτο και αυτοδυναμο?
Θα αμφισβητούμε και τα αυτονόητα τωρα?
Αντε πηγαινε να ονειρευτης οτι η ΝΔ ειναι πρωτο κομμα και με διαφοραapoc τραβα για υπνοοο ρε....ακουσες τις μαλακιες του Χιου και εχεις ανοιξει τωρα το κουτακι με τις μαλακιες
Η ΝΔ είναι κομμα εξουσιας και όχι σαπουνοφουσκα.Mα το κανατε γιατι σας συμφερει και ΔΕΝ το καταργησατε γιατι ΝΟΜΙΖΑΤΕ οτι σας συμφερει
ο ετσι ειναι πολυ μπροσταπεριμένεις απάντηση από πορνόπαπο και ΣΥΡΙΖΑ ??
ούτε μια στο εκατομύριο που λέει και ο αρχηγός τους...
Δεν με απασχολει ποιος θα ειναι ΠτΔ μαλλον ο αβραμοπουλος. Παμε παρακατω για την ντορα που εκραζε τον Σαμαρα θα πεις τπτ?Ρωταω ποιον θα προτείνετε για προεδρο και μου απαντας για την Ντορα.
Κοιτα ρε ποιοι θα βγαλουν πρωτο κομμα το Συριζα. Δεν μας αξιζει σωτηρια.
Αντε πηγαινε να ονειρευτης οτι η ΝΔ ειναι πρωτο κομμα και με διαφορα
Αλεξακο κοψε τις μαλακιες γιατι θα πας παλι πισω στην τρυπα σου και θα κλαις στους admin ΞΑΝΑΤους λες αν θα εκλεγει προεδρος από την επομενη βουλη, μούγκα. Τους λες ποιον θα προτεινουν προεδρο, σου απαντανε πες μας για την Ντορα. Τι είναι αυτοι ρε.
Ρωταω ποιον θα προτείνετε για προεδρο και μου απαντας για την Ντορα.
Κοιτα ρε ποιοι θα βγαλουν πρωτο κομμα το Συριζα. Δεν μας αξιζει σωτηρια.
φήμες λένε ότι έχουν κλείσει τη δευτέρα το πρωί ραντεβού με διάσημη καφετζού για να τους προτείνει.καλά... πες μας πρώτα ποιόν θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο και άσε τις μπαλλιές στην εξέδρα...
Δεν καταλαβα? Γιατι μαλακίες? Για την εκλογη προεδρου δημοκρατιας δεν γινονται οι εκλογές? Μην λεμε ό,τι θελουμε.![]()
![]()
![]()
τι νοημα εχουν αυτες οι μαλ,,ιες???![]()