balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μεγαλο πληγμα αυτο....Ψιτ! Περήφανε Πατριώτη:
[size=20pt]Greece Misses $1.7 Billion IMF Payment, Joining Zimbabwe's Ranks[/size]
μεγαλο πληγμα αυτο....Ψιτ! Περήφανε Πατριώτη:
[size=20pt]Greece Misses $1.7 Billion IMF Payment, Joining Zimbabwe's Ranks[/size]
το οτι πρεπει να πληρωνουν οι συνταξιουχοι φαρμακα, ειναι εργο πασοκονουδουΖωα λοιπον οι γεροι που στηθηκαν στα ΑΤΜ να παρουν τα 60 ευρω να πληρωσουν κανενα φαρμακο ε?
τυπε το κουρεμα(αν γινει)σε τι ποσο και πανω το προβλεπεις?(και ποσο πιστευεις θα ειναι?)θα σε στεναχωρησω αλλα αμα ερθει ΠΑΣΟΚος και σου κανει 3 ωρες διαλεξη γιατι ΔΕ σε εβαλε ο ΓΑΠ στο ΔΝΤ, ο κοσμος παλι θα πιστευει οτι ο ΓΑΠ τον "εβαλε" στο ΔΝΤ.
Το αυτο ισχυει και με τη χρεοκοπια. Η Ελλαδα χρεοκοπησε με πρωθυπουργο Τσιπρα και κλειστες τραπεζες. Και να χτυπας τον κωλο σου κατω η εικονα αυτη δεν αλλαζει.
ευρωπη με την γεωγραφικη εννοια?η με την πολιτικη?ΔΗΛ της ΕΕ? ;)γιατί ανέκδοτο.. ο νορβηγός μαλάκας είναι που το κάνει πράξη ?
Τεραστια απαντηση.το οτι πρεπει να πληρωνουν οι συνταξιουχοι φαρμακα, ειναι εργο πασοκονουδου
Ψιτ! Περήφανε Πατριώτη:
[size=30pt]Greece Misses $1.7 Billion IMF Payment, Joining Zimbabwe's Ranks[/size]
τραβα καμια σελφι με τον μπουμπουκο ρε μπαγλαμαΤεραστια απαντηση.
Τωρα γινεσαι δούλος. Αυτο δεν καταλαβαινεις.Προτιμώ να γίνω Ζιμπάμπουε και να είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ παρά να μείνω όπως είμαι και να είμαι ΔΟΥΛΟΣ των τοκογλύφων.
Προτιμώ να γίνω Ζιμπάμπουε και να είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ παρά να μείνω όπως είμαι και να είμαι ΔΟΥΛΟΣ των τοκογλύφων.
τυπε το κουρεμα(αν γινει)σε τι ποσο και πανω το προβλεπεις?(και ποσο πιστευεις θα ειναι?)
Δηλαδή η William Hill πληρώνει από αύριο;Ψιτ! Περήφανε Πατριώτη:
[size=30pt]Greece Misses $1.7 Billion IMF Payment, Joining Zimbabwe's Ranks[/size]
Προτιμώ να γίνω Ζιμπάμπουε και να είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ παρά να μείνω όπως είμαι και να είμαι ΔΟΥΛΟΣ των τοκογλύφων.
[size=20pt]Κείμενο παρέμβασης καθηγητών Οικονομικών Σχολών και Πανεπιστημίων της Ελλάδας[/size]
Υπάρχει Ελπίς!!!
Δηλαδή η William Hill πληρώνει από αύριο;
Τωρα γινεσαι δούλος. Αυτο δεν καταλαβαινεις.
Οσο για το ποιοι ειναι οι τοκογλυφοι, θα στο εξηγησω οταν γινεις 18 χρονων.
τυπε το κουρεμα(αν γινει)σε τι ποσο και πανω το προβλεπεις?(και ποσο πιστευεις θα ειναι?)