από πότε τα καύσιμα περνάνε μέσα από τις αγορές κεφαλαίου είπαμε?
με διακρατική συμφωνία βρίσκεις καύσιμα άνετα.
οταν εχεις φεσωσει το δντ ?
από πότε τα καύσιμα περνάνε μέσα από τις αγορές κεφαλαίου είπαμε?
με διακρατική συμφωνία βρίσκεις καύσιμα άνετα.
το σπαθι του εξκαλιμπερ θα τα θερισει όλα, ε τυπε?
το λεει η προφητεια του καμελος
τ για το συντριπτικο ΟΧΙ ε?
οποιος ψηφισει ΝΑΙ τι θα παθει? θα του καει το βιντεο επειδή είναι πορνη του σαμαρα?
πες μας ρε τυπε, με γριφους μιλας εσυ,,,]
οσο για το τι δουλεια εχεις που....εχει μια χωρα, β. κορεα λεγεται...για ριξε μια ματια κατά κει, και γραψε μας
Και αυτοί είναι γιάπηδες , που το μόνο που τους ενδιαφέρει
είναι το χρηματικό κέρδος.
Σκουλήκια δλδ.
οταν εχεις φεσωσει το δντ ?
Δεν ξερω αν εχεις συναισθηση τι συμβαινει.
Η Ελλαδα αυτη τη στιγμη βρισκετα σε καθεστως χρεωκοπιας με κλειστες τραπεζες, με συνταξεις που δεν εχουν καταβληθει, με νεκρη οικονομια και με capital controls, μετα απο 5 μηνες Συριζα.
Και επιμενεις να μου λες τι εκαναν οι αλλοι.
Εχω απαντησει εκατο φορες.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Μεχρι που κανατε πρωθυπουργο το ζαβο και ειδαμε τα χαιρια μας.
Σιωπη λοιπον.
Χωρίς λεφτά θα μας τα δίνουν, για φιλανθρωπία;
εγώ δεν έπαθα ούτε ένιωσα τίποτα...
αλλά για δες σύμφωνα με το καταστατικό του ΔΝΤ μπορείς να καθυστερήσεις πληρωμές από 24 μήνες εώς και 28 χρόνια χωρίς να σε αποβάλλει από τις τάξεις του (Σομαλία πχ)
Ξερεις κατι ρε τύπε?Αυτό συνέβαινε ΠΆΝΤΑ. Δεν ξεκίνησε τώρα. Και να σου πώ και κάτι; Στα @@ μου τη λένε οι άλλοι.
χεχεχε...η πλάκα είναι ότι η Ε.Ε ΕΊΝΑΙ 27 ΧΩΡΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ...και δεν με αφήνουνε χωρίς δασμούς να έχω εμπορεικές σχέσεις με άλλες 173 χώρες σε όλο τον πλανήτη...κατά τα άλλα θα γίνω Βόρεια Κορέα άμα βγω από την κωλοενωση τους...ενω τώρα που είμαι η πόρνη της Μέρκελ...
είπαμε είσαι μαλάκας και άσχετος μην το συνεχίζεις...ότι έχεις πει οτι μαλακια πεταξες στην απάντησα...
Δηλαδη εσενα η νοημοσυνη σου λεει οτι επειδη οι προηγουμενοι επαιρναν δανεια και μεγαλωναν συνεχως τις δοσεις και το χρεος,τα πηγαιναν καλα,ενω οι τωρινοι που εκαναν το αυτονοητο να δηλωσουν οτι το χρεος ειναι μη βιωσιμο και να αντισταθουν στα απιστευτα νεα μετρα,ειναι λαθος.Το σωστο ειναι για εσενα να παιρνεις 100 ευρω και να πληρωνεις 200 με λιγα λογια.Δεν ξερω αν εχεις συναισθηση τι συμβαινει.
Η Ελλαδα αυτη τη στιγμη βρισκετα σε καθεστως χρεωκοπιας με κλειστες τραπεζες, με συνταξεις που δεν εχουν καταβληθει, με νεκρη οικονομια και με capital controls, μετα απο 5 μηνες Συριζα.
Και επιμενεις να μου λες τι εκαναν οι αλλοι.
Εχω απαντησει εκατο φορες.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Μεχρι που κανατε πρωθυπουργο το ζαβο και ειδαμε τα χαιρια μας.
Σιωπη λοιπον.
κανενα προβλημα τυπε, μολις σκισαμε το μνημονιο. Απο το πρωι ξεκιναει η εφαρμογη του προγραμματος Θεσσαλονικης. Οχι πολυ πρωι ομως, κατα το μεσημερακι βολευει πιο καλα.
κανενα προβλημα τυπε, μολις σκισαμε το μνημονιο. Απο το πρωι ξεκιναει η εφαρμογη του προγραμματος Θεσσαλονικης. Οχι πολυ πρωι ομως, κατα το μεσημερακι βολευει πιο καλα.
Και αυτοί είναι γιάπηδες , που το μόνο που τους ενδιαφέρει
είναι το χρηματικό κέρδος.
Σκουλήκια δλδ.
το δντ θα πληρωθει ρε του στειλαμε μια καρτα αναληψης και θα μπορει να σηκωνει 60 ευρω τη μερα μεχρι να ξωφληθει