memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
με την πουτσα τουΜην είσαι χαζός. Άμα γυρίσουμε σε δραχμή πώς θα γαμάς?
με την πουτσα τουΜην είσαι χαζός. Άμα γυρίσουμε σε δραχμή πώς θα γαμάς?
92% διατροφικη επαρκεια η Ελλαδα.92% διατροφική επάρκεια τρολάκι και υποκαταστατο για κρέας έχω άφθονο ψάρι συνέχισε με διασκεδάζεις...
Και μεις στο σπιτι απο κει που ημασταν στο οχι για μια καλυτερη συμφωνια και οχι αυτο το πραγμα που διαιωνιζεται,επειδη δε μας παει το ναι,μαλλον παμε για αποχη,αν και γενικα ειμαι υπερ της συμμετοχης και ψηφιζω παντα.
μονο η ροουζ αρκει γι ανα καλυψει το 75% των αναγκων του πληθυσμου92% διατροφικη επαρκεια η Ελλαδα.
Ποιος διασκεδαζει ποιον...
για σημιτη και γαπ γιατι;;
επειδη ο σημιτης ειχε αναπτυξη 5.5% 3.3 ελειμμα
μεγαλα εργα μικρη ανεργια ειχε λεφτα ο κοσμος
τον γαπ γιατι ;
επειδη δεν πτωχευσε την χωρα οπως κανει τωρα η πρωτη φορα αριστερα;
επειδη δεν εκλεισε τις τραπεζες και δεν ειχε οριο 60 ευρω την μερα;
επειδη δεν καθονταν οι ηλικιωμενοι στις ουρες για 60 ευρω;
επειδη δεν θα παρουν απο την συνταξη τους 120 ευρω για μια βδομαδα
επειδη εκανε μεταρυθμισεις;
επειδη παρελαβε ελειμμα 16% ελειμμα και το μειωσε 6 μοναδες ;
επειδη εφερε χρηματα μερικες εκατονταδες δις; οταν το τσιρκο χανει και τα ετοιμα;
σε 54 λεπτα παμε σε χρεοκοπια
92% διατροφική επάρκεια τρολάκι και υποκαταστατο για κρέας έχω άφθονο ψάρι συνέχισε με διασκεδάζεις...
92% διατροφικη επαρκεια η Ελλαδα.
Ποιος διασκεδαζει ποιον...
για δειξε μου λοιπον μια χωρα που προοδευει με προστατευτισμο εισαγωγων
Ο ανθρωπος εχει δωσει νεο νοημα στην εννοια "γραφικοτητα".Είσα παντελώς βλάξ τύπε ... για πάγαινε και μίλα με κανένα επαγγελματία ψαρά να σου πεί για το άφθονο ψάρι ... μέχρι και τις ντομάτες εισάγουμε πλέον κακομοίρη άχρηστε ...
ο γλείφτης και ρουφιάνος ΓΑΠ ένα ακίνδυνο ιδωτικό και δραχμικό επί της ουσίας χρέος το μετέτρεψε σε διακρατικό με αγγλικό δίκαιο...χρέωσε την Ελλάδα με 110 δις μείωσε μισθους και συντάξεις δήθεν για να μην κλείσουν επιχειρήσεις και κλείσανε 500000 επιχειρήσεις..ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΣ Ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ
JOHNNY...ΜΕΝΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ...
εντάξει ρε πουληθήκανε δύο αυτοκινητοβιομηχανίες που είχανε πωλήσεις από 1000 κομμάτια τον χρόνο και εμεινε η Φίατ με το μισο μύριο...
και η Αγγλία πούλησε την Ρόλς Ρόις αλλά κράτησε το κομμάτι των αεροκινητήρων (πολεμικών και εμπορικών αεροσκαφών) και το κομμάτι των μηχανών θαλάσσης ... που σε αυτά ήταν το μαμούνι...
τι θες να πείς με αυτό ??
Ο ανθρωπος εχει δωσει νεο νοημα στην εννοια "γραφικοτητα".
Οι γραφικοι, οι ανοητοι, οι μετριοι και οι ασχετοι ειναι παντα πλειοψηφια.Ακόμα και τους σπορούς εισάγουμε για τις καλλιέργειες ... για να μην μιλήσω για λιπάσματα/φυτοφάρμακα/εργαλεία/ανταλλακτικά/αντλίες/λάστιχα ... ηλίθιοι ... θα καταστρέψουν την χώρα από την μαλακία τους ...
92% διατροφική επάρκεια τρολάκι και υποκαταστατο για κρέας έχω άφθονο ψάρι συνέχισε με διασκεδάζεις...
Οι γραφικοι, οι ανοητοι, οι μετριοι και οι ασχετοι ειναι παντα πλειοψηφια.
Δεν εχει σημασια.
Απομενει σε εμας που εχουμε πεντε δραμια μυαλο παραπανω, να τραβαμε το κουπι για να μπορουν κι αυτοι να λενε ανωδυνως τις μαλακιες τους.
3) καμμενοι ελληνες: πρωταγωνισει ο καμμενος που πιστευει ότι μας...ψεκαζουν, ο χαικαλης που αρνηθηκε τα...10 εκατομυρρια ευρω, ο άλλος με το νταχαου, η άλλη η γρια φωκια που βγαινε στην βουλη με γουνες..απλα καλτ!
Θα το παλεύεις, νιωθοντας την ικανοποιηση οτι δοξα τω θεω εισαι καλυτερος.Έχω όμως βαρεθεί να τους τρέφω και να τους νταντεύω τόσα χρόνια ρε άλεξ ... πραγματικά ...