ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.852
- Πόντοι
- 216
με τον ηγέτη μου ευρωλιγουράκο όμως θα πας φυλακή δε σε συμφέρει...
'παιδια, εμεινε ενας συριζαιος! τελευταιο κομματι-ποιος τον θελει? σε τιμη ξεπουληματος'
με τον ηγέτη μου ευρωλιγουράκο όμως θα πας φυλακή δε σε συμφέρει...
πριν την Ε.Ε υπήρχαν προστατευτισμός και ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!!!!!
καιλη στο σκαι
ειδικο δικαστηριο για το τσιρκο
λιγα ειναι τα ψωμια τους
σε προιόντα που παράγεις και δε χρειάζεσαι να εισαγεις βλακάκο...
α ,και που σαι επι δραχμής σου άφηνε ο άλλος 1 δολλάριο πουρμπούρι 400 δρχ...ΑΞΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...η σεζόν άνοιγε Μάρτιο τελείωνε Νοέμβριο...τώρα?4 μήνες?άσε ρε φίλε...
α και μιας και είπες για τουρισμό ο Πούτιν τους έστειλε φέτος όλους στην Κριμαία...δεν κακοπέρασαν...και την οικονομία τους στήριξαν...
συνεχίστε ευρωλιγούρια πάλι μόνος μου σας παίζω...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ...
Κι εσενα τι σε νοιαζει τι χρεος εχει η Ιταλια ή η Γαλλια?
καιλη στο σκαι
ειδικο δικαστηριο για το τσιρκο
λιγα ειναι τα ψωμια τους
παραγουν όμως-αυτό εννοω...το 1 τρις της Ιταλιας και τα 2 τρις της Γαλλιας,-οσο ναναι- είναι πιο διαχειρισημα για δαυτους, επειδή εχουν βιομηχανια, καποιες πρωτες υλες, και επισης καποιον ορυκτο πλουτο τον οποιο εκμεταλλεύονται καλυτερα απ ο,τι εμεις...
εμεις, απλα περιμενουμε τον κοροιδοτουριστα κάθε χρονο, κι αν είναι αραβας η ρωσσος κι αφησει κανα κερμα παραπανω, να χορεψουμε καλαματιανο...είναι που 'χορευουν οι αγορες με τα νταουλια μας', βλεπεις
Η κυβέρνηση Σημίτη δε θα πάει;ΦΥΣΙΚΑ και ειδικό δικαστήριο!
Όταν έχεις κερδίσει τις εκλογές με τόσα πολλά ψέματα και κυρίως όταν μετά από αυτό καταφέρνεις να καταστρέψεις την οικονομία της χώρας και να οδηγήσεις τα μέτρα από τα 2-3 δις στη διετία στα 8,0 που προτείνεις ο ίδιος, στα 8,5 που δεν τα θέλεις και καλά και τώρα στα 12,0 που θα σου ζητήσει ο Σόιμπλε για να καλύψεις την ζημιά του χαμένου χρόνου, κάποια διαολοευθύνη πρέπει να έχεις!
Παμε παλι.τρία πουλάκια κάθονταν στου alex την τρυπούλα...
πάνε για κατάρρευση Σαμαρικό σκουλήκι...
οι τράπεζες με το ευρώ σας δεν έκλεισαν?δεν μας απαντάς...
Συγχαρητηρια στην ελληνικη επιχειρηση Σκλαβενιτης Α.Ε , η οποία μολις πριν λιγες ωρες πληρωσε μετρητοις ολους τους υπαλληλους και τα στελεχη για τον μηνα που μολις εκλεισε . . . Θεωρησε αδικο να σταθουν στις ουρες πανω απο 500 υπαλληλοι για μολις 60 ευρω
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ?την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανια την έχουν εξαγοράσει σχεδόν εξ ολοκληρου Γερμανοί...πλάκα αμς κάνεις?
και εμείς παράγουμε απλά δεν χρειαζόμαστε εισαγόμενα στον πρωτογενή τομεα..ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ...
σε προιόντα που παράγεις και δε χρειάζεσαι να εισαγεις βλακάκο...
α ,και που σαι επι δραχμής σου άφηνε ο άλλος 1 δολλάριο πουρμπούρι 400 δρχ...ΑΞΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...η σεζόν άνοιγε Μάρτιο τελείωνε Νοέμβριο...τώρα?4 μήνες?άσε ρε φίλε...
α και μιας και είπες για τουρισμό ο Πούτιν τους έστειλε φέτος όλους στην Κριμαία...δεν κακοπέρασαν...και την οικονομία τους στήριξαν...
συνεχίστε ευρωλιγούρια πάλι μόνος μου σας παίζω...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ...
'παιδια, εμεινε ενας συριζαιος! τελευταιο κομματι-ποιος τον θελει? σε τιμη ξεπουληματος'
και η αλβανια επι χοτζα πληρη προστατευτισμο ειχε - ειδες ποσο προοδευσε ?
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είμαι από το μέτωπο του ΕΠΑΜ που θα φέρει την λαική κυριαρχία στην Ελλάδα και θα διαλύσει τα κόμματα με μπροστάρη τον ανυπέρβλητο Δημήτρη Καζάκη...
Αυτή έχει μείνει μόνο τύπε. Κάτι Λαμπο, Μαζεράτι κτλπ είναι σε Γερμανούς (που τις έχουν γαμήσει. Γιατί πως να το κάνουμε η Λάμπο ήθελε να σε φάει ζωντανό και όχι να είναι κυριλάτο αμάξι που πάει τρένο στη στροφή και μπορεί να την οδηγήσει και κουτσός)FIAT σου λεει κατι?
(αν τα χαν αγορασει όλα γερμανοι, τουλάχιστον δεν θα ταν πια μπουρδελα)
καλα, ψηφισε εσυ πρωτα, κι αμα δεις κι αλλους ,σφυρα μας, μεγαλε!
ναι, ο πουτιν θα μας παει ολους διακοπες-οχι κριμαιες και μαλακιες-χαβαη θα σε παει εσενα κι εμενα, να κανουμε σερφ! φημες λενε ότι θα μας κανουνε και κυμματα τα πυρηνικα υποβρυχια που τους εμειναν απτον ψυχρο πολεμο!
Καλά το γάμησες και συ τώραΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είμαι από το μέτωπο του ΕΠΑΜ που θα φέρει την λαική κυριαρχία στην Ελλάδα και θα διαλύσει τα κόμματα με μπροστάρη τον ανυπέρβλητο Δημήτρη Καζάκη...
Αυτή έχει μείνει μόνο τύπε. Κάτι Λαμπο, Μαζεράτι κτλπ είναι σε Γερμανούς (που τις έχουν γαμήσει. Γιατί πως να το κάνουμε η Λάμπο ήθελε να σε φάει ζωντανό και όχι να είναι κυριλάτο αμάξι που πάει τρένο στη στροφή και μπορεί να την οδηγήσει και κουτσός)
20% ανοδο πωλησεων αυτες τις μερες δεν ειναι και λιγο.Τύπε μάζεψε τόσο ρευστό που δεν ήξερε τι να το κάνει, εξυπηρέτησε και τις δύο πλευρές