filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.860
- Πόντοι
- 5.975
Μάλλον για συνάδελφο του giasou σε βλέπω τύπε μου...σειρηζεος ιμε, κε παιρημαινο δοιορεισμω στω δοιμωσοιο, τειπαι μου
Μάλλον για συνάδελφο του giasou σε βλέπω τύπε μου...σειρηζεος ιμε, κε παιρημαινο δοιορεισμω στω δοιμωσοιο, τειπαι μου
Eσύ που τό ξέρεις έκανες δημοσκόπηση;
σειρηζεος ιμε, κε παιρημαινο δοιορεισμω στω δοιμωσοιο, τειπαι μου
Φτύσε τα μπούτια σου ρε Σαμαρομπουλντογκ
Σε 3-4 χρόνια που θα ζητιανεύεις θύμισε μου να σε φτύσω στα μούτρα.
[/quotε
επειδή δεν γουστάρω τον τσιπρα δηλαδή είμαι σαμαροβιος, τυπε?
για πες κι αλλα κλασσικα...γερμανοτσολιάς, νενεκος, προδότης, και τετοια....
τοσο ξυλο που χει η γλωσσα σου, στρωναμε παρκε τον καμπο της θεσσαλιας, μαγκα
Ούτε παράθεση δεν ξέρεις να κάνεις ρε τουλομοτύρι
Υπέρ του ΝΑΙ επαγγελματικοί φορείς και σωματεία όλης της χώρας – Στα «όπλα» ο επιχειρηματικός κόσμος
30/06/2015 - 15:49
Υπέρ του ΝΑΙ επαγγελματικοί φορείς και σωματεία όλης της χώρας – Στα «όπλα» ο επιχειρηματικός κόσμος
Ισχυρός συνασπισμός υπέρ του ΝΑΙ την Κυριακή από τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και άλλους φορείς - Το διακύβευμα για τη χώρα είναι τεράστιο
Οι επαγγελματίες και οι άνθρωποι των επιχειρήσεων, των βιοτεχνιών, του τουρισμού, του εμπορίου, των εξαγωγών γνωρίζουν πολύ καλά το τι διακυβεύεται για τη χώρα σε σχέση με το δίλημμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
Eσύ που τό ξέρεις έκανες δημοσκόπηση;
Ούτε παράθεση δεν ξέρεις να κάνεις ρε τουλομοτύρι
Από την ορθογραφία σου μάλλον Χ.Α σε κοβωσειρηζεος ιμε, κε παιρημαινο δοιορεισμω στω δοιμωσοιο, τειπαι μου
Από την ορθογραφία σου μάλλον Χ.Α σε κοβω
Ρε μαλάκες δε παιζόσαστε λέμε. Κάνει δημοψήφισμα; "Μας καταστρέφει"αααα γατακια
Αποκαλυπτικός για τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών ήταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Ανέφερε ότι ο ίδιος εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνία με τους δανειστές. Αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μάλιστα να ακυρωθεί το δημοψήφισμα: «Είναι πολιτικό θέμα, μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό η κυβέρνηση, το κάναμε για να επιτύχουμε συμφωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
κουφάλες η καρέκλα είναι γλυκειά η πουτάνα...
Με τη λογική σου το λοιπόν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και το ΠΟΤΑΜΙ και ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν Ζωή για ΠτΒ είναι το ίδιοε, τι σημασια εχει πια, αφου τα ιδια θα ψηφισουν αυτοι...
Ρε μαλάκες δε παιζόσαστε λέμε. Κάνει δημοψήφισμα; "Μας καταστρέφει"
Τα βρίσκει με τους δανειστές; "Γλυκιά η καρέκλα".
Κατασταλάξτε κάπου γαμώ τα πάντα μου γαμώ
Με τη λογική σου το λοιπόν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και το ΠΟΤΑΜΙ και ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν Ζωή για ΠτΒ είναι το ίδιο
Κάτι φεουδάρχες της νοοτροπιας σου ζητάνε να πληρώνονται μετρητοίς και πληρώνουν τους υπαλλήλους τους μέσω τράπεζας!Τοσα μετρητα διαθεσιμα εκτος τραπεζας? Μωρε μπραβο?
Κάτι φεουδάρχες της νοοτροπιας σου ζητάνε να πληρώνονται μετρητοίς και πληρώνουν τους υπαλλήλους τους μέσω τράπεζας!