txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
Το Τζόννυ γουοκερ έρχεται
Το Τζόννυ γουοκερ έρχεται
οχι μαστορα μου...ειμαι χαμουντζα αιωνες.τυπε εσυ σαλονικη δε μενεις η κανω λαθος(Παοκ αφου)?
πασο τοτεοχι μαστορα μου...ειμαι χαμουντζα αιωνες.
Τι τα μαζεψανε τα αναρχοσκυλα με προσαγωγες;αφου εβρεχε και θα πλυθουν.καλα τη πηγαινες τη παραμυθα τα προπυλαια τι τα ηθελες,το γαμησες και ψόφησεμηπως ηταν 19:01 εγω παλι τυπε που περασα να σας δω στο αγαλμα Κολοκοτρωνη εκτος απο κατι στριγγλες αξυριστες δεν ειδα και κανα κεφάλι που να κάνε καλη σέντρα.ολα τζουφια και βρώμικα
μαλακια ειπες....εννοείται, θα ηταν ακομα καμμια 50αρα κρυμμενοι θα τους ξεφυγαν...
ποτε δεν παω ....περιμενω εσενα και τον 33 να βγειτε με τις ματσετες...αφου ρε φλωρακο δε πήγες,τι να συζητησουμε,αει τραβα για νανι
αφου ρε φλωρακο δε πήγες,τι να συζητησουμε,αει τραβα για νανι
Ενώ ας πούμε εδώ και 5 χρόνια η αξιοπρέπειά τους ήταν στο ζενιθ, που πολλοί συνταξιούχοι μέσα σε 15 μέρες τους εξαφανιζόταν η τρελλή σύνταξη που έπαιρναν και ήταν στον μπακάλη και στον μανάβη στο "γράφτα στο τεφτέρι".αυριο παντως θα ποδοπατειται η αξιοπρεπεια των συνταξιουχων για 120 Ευρω.....
Τι τα μαζεψανε τα αναρχοσκυλα με προσαγωγες;αφου εβρεχε και θα πλυθουν.
χα πες τα ....Ενώ ας πούμε εδώ και 5 χρόνια η αξιοπρέπειά τους ήταν στο ζενιθ, που πολλοί συνταξιούχοι μέσα σε 15 μέρες τους εξαφανιζόταν η τρελλή σύνταξη που έπαιρναν και ήταν στον μπακάλη και στον μανάβη στο "γράφτα στο τεφτέρι".
Τραγικό τ ένα, τραγικό και το άλλο, αλλά αυτό με τη κοντή και επιλεκτικη μνήμη με ξεπερνάει
τυπε ζητα βοηθεια...χανεις λαδια....με τον τραμουντανα και τον βολτερο επινα μπυρες...Κλοουζεράκο 22 , σε είπε φλωράκο !
Μήπως ξέρει και αυτός ότι σε είχαν ταράξει στο " σαλαμάκι "
στο πεταχτό σου πωπουδάκι, όταν πήγαινες σχολείο ;
Ρε παραμυθατζή, πας να μας πείσεις ότι ήσουν στη διαδήλωση,
ενώ ήσουν μπροστά στην τβ και έτρωγες κριτσίνια με κρητική γραβιέρα !
Αλήθεια για τους Καλαματιανούς που δουλεύουν στο μουσείο της Ακρόπολης τι έχει να πει ο κίρτσος;...τρεχουν να διορισουν ο,τι προλαβουν, μπας και μαζεψουν κι αλλα 'πελατακια' του ΟΧΙ
....τα χουνε δωσει ολα λεμε τα κοπροσκυλα....πρεπει να εχουν ταξει τα παντα ολα σε ολους....Αλήθεια για τους Καλαματιανούς που δουλεύουν στο μουσείο της Ακρόπολης τι έχει να πει ο κίρτσος;
Πολυ κοσμο αστο ο καθενας λεει αυτα που ειδε ημουν εκει αυτα ειδα , εσυ τα ειδες; η στα ειπανε??
Καλο βραδι και καλη τυχη σε ολους μας
Ζερεις που ειναι το Zonars???
οχι...Πολυ κοσμο αστο ο καθενας λεει αυτα που ειδε ημουν εκει αυτα ειδα , εσυ τα ειδες; η στα ειπανε??
Καλο βραδι και καλη τυχη σε ολους μας
Ζερεις που ειναι το Zonars???
ναι πολυ καλα εκαναν....και μαζι με τα απλυτακια πρεπει να μαζευουν και τα πιθηκακια σαν εσενα.....Απέναντι απο τα macdonalts είδα αστυνομικούς να ελεγχουν κατι απλυτάκια με σακους και ΚΑΛΑ έκαναν
....τα χουνε δωσει ολα λεμε τα κοπροσκυλα....πρεπει να εχουν ταξει τα παντα ολα σε ολους....
Ο ΓΑΠ πήγε στις Κάννες, ανακοίνωσε ότι θα κάνει δημοψήφισμα και Μέρκελ με Σαρκοζί τον αρχίσαν στις καρπαζιές.
Και επειδή είναι βλάκας χωρίς προσωπικότητα και ίχνος ηγέτη, το πήρε πίσω.
Διάβασε:
Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα φίλε Τσώνη.
Τώρα αν εσένα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα η εξήγηση του "μπλόφαρε για να τουμπάρει το Σαμαρά"... ποιοί είμαστε εμείς που θα στο χαλάσουμε.
Στα ΑΜΕΑ λέμε πάντα "ναι".