alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι εισαι κακος και μου θυμιζεις πραγματα που με πονανε???στο τελος που εχει τα κρεντιτς δες σε ποιο σουπερμαρκετ ψωνιζει, το υπολοιπο το ξερεις ;)
Γιατι εισαι κακος και μου θυμιζεις πραγματα που με πονανε???στο τελος που εχει τα κρεντιτς δες σε ποιο σουπερμαρκετ ψωνιζει, το υπολοιπο το ξερεις ;)
αντε να δουμε αυτο το 30% μεταφερομενων καραγκιοζηδων - κοψοχερηδων που απο το ΠΑΣΟκ πηγαν στο συριζα που θα πανε σε 6 μηνες μετα τη βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα που θα φαμε απο φεβρουαριο
οχι στη χλιδα αλλα τουλαχιστον παω στο ατμ και βγαζω λεφτα οποτε θελω και στο σουπερ μαρκετ και στο φαρμακειο εχει να ψωνισω. απο φεβρουαριο αμφιβαλλω και για τα δυο. εδω κλανει ο τσιπρας και πεφτει το χρηματιστηριο 20%, οχι να κτβερνησει κιολαςΕνω τωρα τυπε ζεις μεσα στην χλιδα ε?
Tρεις μερες να κλεισουν τα ΑΤΜ όπως στην Κυπρο, θα βαλετε μυαλο.Ενω τωρα τυπε ζεις μεσα στην χλιδα ε?
Θεε μου. Είναι βλαμμενοι. Σωσε μας...Σταθακης: "Δεν θα μειωθουν οι συνταξεις. Μολις μπουν στην αγορα εργασιας τα 2εκ. των ανεργων με το αναπτυξιακο προγραμμα του Συριζα, το ασφαλιστικο θα καταστει βιωσιμο με τις εισφορες τους. Η 13η συνταξη θα επιστραφει ΜΟΝΟ για τις κατωτατες συνταξεις".
Δηλαδη τους πληρωσε ο Τσιπρας να λενε "παρων"?Οκ. Οι ελληνες βουλευτες ειναι αδιαφθοροι δεν χρηματιζονται και εχουν συνειδηση.
Και υπαρχει ελλυηνας να το πιστευει αυτο..
Δεν νομιζω τύπε.αλεξ υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η υποψηφιοτητα?
εγω βλεπω κανα καραμανλη να βαζει ο αντωνης
οποτε παμε εκλογες?Δεν νομιζω τύπε.
Ναι τύπε. Και θα τις παρουμε.οποτε παμε εκλογες?
νδ,πασοκοελια,ποταμι τυπε?Ναι τύπε. Και θα τις παρουμε.
Γιατι όχι? Μια χαρα.νδ,πασοκοελια,ποταμι τυπε?
αυτον τον ρωτησες τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/img_8273-copy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Κανενα πρόβλημα, εκλογες ξανα για να βγαινουν τα νουμερα.
θα τα οικονομησετε παλι εσεις οι δικηγοροι τυπεΚανενα πρόβλημα, εκλογες ξανα για να βγαινουν τα νουμερα.
Δεν παω τύπε, τα λεφτα είναι πολύ λιγα και δεν με συμφερει.θα τα οικονομησετε παλι εσεις οι δικηγοροι τυπε
γιατι ρε τυπε δεν παιρνεις κανα 800ευρω?Δεν παω τύπε, τα λεφτα είναι πολύ λιγα και δεν με συμφερει.