Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Eπ ακριβώς έγραψα ότι τα είπε αυτός που μου έκανε 2 απο τα τατουαζ μου, ο Μαυρίδης ξέρεις τι δουλειά κάνει?
Αποκλείεται, ο ΑΛΕΞ έχει δίκιο.
Eπ ακριβώς έγραψα ότι τα είπε αυτός που μου έκανε 2 απο τα τατουαζ μου, ο Μαυρίδης ξέρεις τι δουλειά κάνει?
....ναι γελα μπαγλαμα...δε σε ταισε ποτε κανεις ψοφια τρελα γελαδια ομως ,γιατι ηξερε πως μετα θα πηγαινες να του γαμησεις το σπιτι.....και το μουνι της μανουλας του...ενω στην πολυεθνικη τι θα κανεις?αντε να τους ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ το πολυ πολυ...ρε ηλίθιε και γιατί να πληρώνω μια περιουσία το γάλα που έβγαλε ο παπάρας ο έλληνας κτηνοτρόφος που θέλει σώνει και καλά διακόσια ευρώ την μέρα στο κωλόμπαρο του χωριού του ?? και φυσικά θα προτιμήσω του γερμανού ή του γάλλου… να ρίξει την τιμή να τον προτιμήσω τον μαλάκα και όχι επειδή θέλει να μου το παίζει μπρούκλης να πληρώνω το γιαούρτι για μαύρο χαβιάρι…
όσο για την ποιότητα εδώ θα γελάσουμε…
πολυ καλο!! για πες μου και ποιοι εξελεξαν την ηγεσια της ΕΕ και πως μπορει να ανακληθει, επισης πες μου γιατι καθε φορα που ακουγεται η λεξη δημοψηφισμα σκοτεινιαζει ο ουρανος
Δεκτόν!!!Eπ ακριβώς έγραψα ότι τα είπε αυτός που μου έκανε 2 απο τα τατουαζ μου, ο Μαυρίδης ξέρεις τι δουλειά κάνει?
Δεν ειχα.Αποκλείεται, ο ΑΛΕΞ έχει δίκιο.
ΦΑΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.Τελικα πάμε για συμφωνια??????
Πολύ ευχάριστο.
Μακάρι.
Δεν ειχα.
Κι εσυ στο να καταλαβαινεις αν την καταλαβα...Έχεις ταλέντο στο να καταλαβαίνεις την ειρωνεία...
Τι θελεις μωρε???ΦΑΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.
Ποιο σωστα θελει να αγορασει το χρεος 1,6 δις κατι που μπορει να κανει οποιος θελει μιας και ισχυει απο το 1ο μνημονιο.Χριστος και Παναγια.
Ο Νταβουτογλου προτεινει στην Ελλαδα να πληρωσει η Τουρκια τη δοση του 1,6 δις στο ΔΝΤ!!!!!!!!!!!
Χριστος και Παναγια.
Ο Νταβουτογλου προτεινει στην Ελλαδα να πληρωσει η Τουρκια τη δοση του 1,6 δις στο ΔΝΤ!!!!!!!!!!!
Χριστος και Παναγια.
Κι εσυ στο να καταλαβαινεις αν την καταλαβα...