Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Επισης στην Ερτ ειμαι σιγουρος οτι θα γλιτωσε απο του Χαρου τα δοντιατυπε ηταν στην πρώτη γραμμή στα χαρακώματα πολέμησε με σθένος τους γερμανοτσολιάδες
Επισης στην Ερτ ειμαι σιγουρος οτι θα γλιτωσε απο του Χαρου τα δοντιατυπε ηταν στην πρώτη γραμμή στα χαρακώματα πολέμησε με σθένος τους γερμανοτσολιάδες
θα του δωσουν αδεια οπαπ και θα πρεπει να παιζεις εκει τα στανταρακια σουΣιγά μην του δώσουν και περίπτερο ρε τύπε γιατί ήταν ανάπηρος πολέμου
Και αναπηρική δικαιούται, μην ξεχνάμε τα τραύματα από την αντιστασιακή του δράση
Εδώ πετάμε τα λεφτά μας σε Φυλής και Μεταξουργείο... Τα 0,80 της εφημερίδας του Στέφανου μας χαλάνε τώρα;πρώτα μου βάζεις αυτόκαι μετά με ρωτάς αυτό;έχω αγοράσει κάποιες αλλά όχι τη συγκεκριμένη,
μου την έστειλε φίλος και είπα να ενημερώσω και το σάιτ... αλλά μερικοί αναρωτιούνται που χαλάμε τα λεφτά μας.
Υπάρχει κορεσμός τύπε στα προπατζίδικαθα του δωσουν αδεια οπαπ και θα πρεπει να παιζεις εκει τα στανταρακια σου
Εδώ πετάμε τα λεφτά μας σε Φυλής και Μεταξουργείο... Τα 0,80 της εφημερίδας του Στέφανου μας χαλάνε τώρα;
υπάρχουν,τι το εχουν και μιλαει το ζαβο;
δεν υπαρχουν αστυνομικες αρχες να τον μπαγλαρωσουν ;
θα συγγράψει και βιβλίο ο αγων μου στο μπουΕπισης στην Ερτ ειμαι σιγουρος οτι θα γλιτωσε απο του Χαρου τα δοντια
Ζωή: «Δημοκρατική πράξη» η ΠΝΠ για την τραπεζική αργία και τους ελέγχους κεφαλαίων
υπάρχουν,
είναι ήδη εκτός βουλής.
Χοτραινει το παιχνιδι
Μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε ο Λευκός Οίκος λέγοντας πως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να τηρήσει της δεσμεύσεις της προς το ΔΝΤ και να αποπληρώσει τις δόσεις της, συνολικού ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ρε το Θέμο και απο τη βίλα της Ελβετίας με τα 5.5 μυρια για την Πατρίδα ενδιαφέρεται ΚΑΙ αυτό το παλληκαρι. ΑΛλά επειδή δεν τα πάει καλά με τα ελληνικά τα στελνει πρώτα στο διορθωτή του το Χρυσοχοϊδη.
Το Πρώτο Θέμα θα βάλει λέει κάτω απο το αβαταρ του , ε συγνώμη τον τίτλο του την Σημαια για να κατέβει στον υπερ παντων αγώνα (για τη μάσα ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ)... κάτι μου θυμίζει....
Κατέβηκε και η υστέρω μπας και στραβωθεί και της κάτσει κάποιος; :Svenceremos
Μόνο 60%;